Florida Panthers vs Seattle Kraken. Pariuri Ponturi Hochei NHL, 28.11.2021

NHL

Cota: 1.85

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

27 Noi 2021 14:52 538 0
Logo Florida Panthers Florida Panthers
Logo Seattle Kraken Seattle Kraken
VS
01:00 28 Noiembrie 2021
Hochei NHL

Analiză și informații pentru Florida Panthers v Seattle Kraken

Mergem în Sunrise în FLA Live Arena pentru a prefața jocul dintre Florida Panthers și Seattle Kraken, acesta fiind primul joc al nopții în NHL (01:00). Oaspeții vin după deplasarea pierdută azi noapte în Tampa, 0-3, fapt pentru care au rămas cu o singură victorie departe de casă în acest sezon. În final venim cu un pariu în dreptul acestui duel.

Florida Panthers: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Florida a pierdut în cel mai recent joc cu 3-4 la Washington Capitals după ce au trimis cu 7 șuturi pe poartă mai puțin decât adversarii lor și au avut 13.64% procentaj de reușită, portarul având 86.21% procentaj al șuturilor apărate.

Panthers sunt pe locul 2 în Est și au cel mai bun atac din conferință. Acasă sunt invincibili până în acest moment cu 11 victorii în tot atâtea meciuri și 50:23 golaveraj, medie de 4.54 goluri marcate/meci și 2.09 goluri primite/meci.

Echipa va fi fără finlandezul Barkov care are 9 goluri. Huberdeau are 13 pase decisive pentru echipă, iar Ekblad a tras de cele mai multe ori la poartă în acest sezon, 58 de tentative.

Bobrovsky are cifre impresionante în poartă cu 22 de goluri primite în 366 de șuturi recepționate, iar Knight, rezerva lui, a primit 23 de goluri dintr-un total de 240 de șuturi recepționate.

Seattle Kraken: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Kraken sunt penultimii în Vest cu doar 13 puncte adunate după 20 de meciuri. Au 54:72 golaveraj, iar deplasările s-au dovedit a fi catastrofale, 1-8 bilanț și 19:36 golaveraj, ultimele 6 eșecuri suferite de aceștia fiind în timpul regulamentar.

În jocul pierdut aseară în Tampa aceștia nu au marcat și au expediat doar 17 șuturi pe poarta adversarilor.

Echipa are 2.8 goluri marcate în medie și marchează doar 17.5% din momentele de superioritate (Power play). Eberle e golgheter cu 9 goluri, Schwartz are 12 assisturi, iar Mark Giordano este jucătorul cu cele mai multe șuturi pe poarta adversă, 39.

3.6 goluri încasează aceștia pe meci și apără 81% din șansele adversilor în Power play. Grubauer a primit 44 de goluri din 374 de șuturi iar Daccord 8 goluri din 55 de tentative.

Statistica meciurilor directe Florida Panthers v Seattle Kraken

E primul meci meci direct dintre cele două formații în actualul sezon, dar și din istorie, Kraken fiind echipă nouă pe scena din NHL.

Cote pentru Florida Panthers v Seattle Kraken

Ținând cont de evoluțiile celor două echipe de până acum puteți încerca o cotă de 2.30 din oferta celor de la Betano pentru un succes al gazdelor la handicap de -1.5 goluri sau un total de peste 3.5 goluri al celor din Florida, cotat la 1.93 în Betano.

Florida Panthers vs Seattle Kraken Pont: Florida Panthers câștigă în timpul regulamentar

Florida Panthers vs Seattle Kraken Pont: Florida Panthers câștigă în timpul regulamentar Nu există altă alegere logică pentru acest meci decât victoria gazdelor. Această victorie este cotată cu 1.85 la Betano pariuri sportive și trebuie să atacăm această cotă în condițiile actuale. Panthers sunt 11-0 acasă cu 50:23 golaveraj în timp ce Kraken au 1-8 bilanț în deplasare și 19:36 golaveraj. Kraken au pierdut 7 jocuri la rând în deplasare, iar cele mai recente 6 eșecuri au venit în timpul regulamentar. Seattle au 0-4 bilanț în ultimele jocuri jucate sâmbăta în timp ce Florida au 13-4 în jocurile jucate în această zi. Panthers au câștigat 41 din ultimele 61 de jocuri acasă și vor fi greu de oprit iar în acest sezon sunt cea mai bună echipă gazda, Kraken în schimb sunt mediocri în deplasare.

Pont pariuri: Florida Panthers câștigă în timpul regulamentar

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

21

Castigate:

9

Pierdute:

12

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici