1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks - Ponturi hochei NHL – Playoff. 01.08.2020. Oaspeții speră la o surpriză!

Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks - Ponturi hochei NHL – Playoff. 01.08.2020. Oaspeții speră la o surpriză!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-07-31 00:43:00

Hochei NHL

01 August 2020, 22:00

Edmonton Oilers

Edmonton Oilers

versus
Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawks

1.66

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Edmonton Oilers v Chicago Blackhawks

Edmonton au revenit cu un succes izbutit în meciul de pregătire împotriva lui Calgary Flames, la fel ca și adversara lor, Chicago, care s-a impus categoric împotriva lui St. Louis.

Gazdele au încheiat pe 5 în sezonul regulat, în timp ce oaspeții au prins ultimul loc spre playoff, fiind pe 12.

Cele două formații își vor disputa calificarea în Conferința de Vest, în 5 meciuri care se anunță extrem de incitante.

Partida Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks se va desfășura pe 1 August, de la ora 22:00 pe Rogers Place (Edmonton).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Edmonton Oilers: Forma echipei, știri și statistici

Echipa canadiană a intrat în pauza competițională cu 2 insuccese consecutive, după ce au pierdut ambele partide disputate acasă, 2-3 OT cu Vegas și 2-4 cu Winnipeg.

A fost a 3-a înfrângere din ultimele 5 jocuri, după cea împotriva lui Chicago din deplasare, scor 4-3.

În 71 de meciuri, echipa a adunat 37 de victorii, fiind sub Dallas, Vegas, Colorado sau St. Louis, dar peste Nashville sau Vancouver.

Edmonton s-au impus în singurul meci din pregătire, 4-1 împotriva lui Calgary Flames, într-o partidă în care golurile au fost marcate în prima și a 3-a perioadă a jocului.

Connor McDavid cu o dublă, alături de Kailer Yamamoto și Patrick Russell au adus succesul echipei.

A fost o partidă în care ambele echipe au avut câte 6 eliminări de fiecare, iar la capitolul ocazii de a marca, Calgary a condus cu 37 față de cele 30 ale lui Oilers.

În sezonul regulat, Leon Draisaitl a fost cel mai bun marcator al echipei cu 34 de goluri în 64 de partide, fiind urmat de Ryan Nugent-Hopkins cu 22 de goluri în 65 de meciuri.

Cei mai buni pasatori au fost Draisaitl și Connor McDavid cu 67 respectiv 63 de assisturi în 64 de meciuri.

Stagiunea trecută, Edmonton au ratat calificarea în playoff, după ce s-au clasat pe locul 7 în Divizia Pacific.

Mike Green absentează din motive personale, în timp ce Caleb Jones și Riley Sheahan nu sunt refăcuți complet pentru partida cu Blackhawks.

Cele două echipe se vor duela în sistemul cel mai bun din 5 partide, iar următorul meci este programat pe 4 August.

Chicago Blackhawks: Forma echipei, știri și statistici

Chicago au prins pe ultima sută de metri un loc în playoff, fiind foarte aproape de a rata această șansă după ce s-au clasat pe locul 12 în Conferința de Vest.

Aceștia au adunat 32 de victorii în 70 de partide, fiind deasupra lui Anaheim sau LA King, dar sub Arizona, Minnesota sau Winnipeg.

Chicago au intrat în pauza creată de pandemie cu un succes obținut împotriva lui San Jose Sharks, scor 6-2, iar în duelul din pregătiri au trecut surprinzător de St. Louis Blues cu scorul de 4-0.

Dominik Kubalik a reușit o dublă în timp ce Dylan Strome și Brandon Saad au bifat și ei câte un gol de fiecare.

În ciuda rezultatului, ocaziile de a marca au fost apropiate, Chiago reușind 23 în timp ce St. Louis 21. Portarul gazdelor a avut 21 de intervenții față de 19 ale oaspeților.

Patrick Kane cu 33 de reușite în 70 de partide și Dominik Kubalik cu 30 în 68 de jocuri au fost cei mai buni marcatori ai lui Chiacago în sezonul regulat.

Cele mai multe assisturi le-au oferit Patrick Kane – 51 în 70 de meciuri, fiind urmat de Jonathan Toews cu 42 în tot atâtea confruntări.

În stagiunea anterioară, Chicago au ratat calificarea în playoff, după ce au încheiat penultimii în Divizia Centrală, deasupra lui Minnesota, dar sub Colorado, echipă ce a prins ultimul loc spre fazele superioare.

Pentru duelul cu Edmonton, Chicago nu se va putea baza pe serviciile a 3 jucători, care sunt accidentați: Brent Seabrook, Andrew Shaw și Zack Smith.

Următorul meci îl vor disputa pe 4 August.  

Statistica meciurilor directe Edmonton Oilers v Chicago Blackhawks

Chicago a reușit să se impună de 3 ori în ultimele 5 dueluri împotriva lui Edmonton, ultimul succes fiind bifat în Martie, anul curent, la 1 gol diferență.

Edmoton au reușit să câștige în Febrarie 2020, un duel disptutat pe teren propriu.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers 4-3 (2020);

Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks 5-3 (2020);

Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers 3-1 (2019);

Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks 2-6 (2019);

Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks 4-0 (2018).

Cote pentru Edmonton Oilers v Chicago Blackhawks

Ultimele 2 dueluri între cele două echipe disputate în acest an s-au dovedit a fi spectaculoase, indiferent de cine a câștigat.

Acum, Edmonton și Chicago se vor duela pentru un loc în fazele superioare în 5 partide, dacă va fi cazul, în care favorită este clar, echipa gazdă.

Jocul prestat de către oaspeți în sezonul regulat nu le oferă prea mari șanse, ținând cont și de lotul solid deținut de gazde.

Cu toate acestea, consider că vom avea parte de jocuri spectaculoase, în care Chicago nu se va lăsa pradă ușoara adversarului.

Voi merge pe succesul gazdelor, care vor marca destule goluri pentru a se impune: Edmonton – peste 2.5 goluricotă 1.53 oferită de Unibet.

Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks Pont: Victorie Edmonton

Edmonton are un lot mult mai bun, cu jucători capabili să schimbe situația unei partide, în timp ce oaspeții se bucură de calficare însă sunt conștienți că vor avea o misiunea aproape imposibilă. Fără aportul fanilor și fără avantajul meciului disputat pe teren propriu, echipele vor încerca să schimbe strategia și să joace fiecare meci ca și cum ar fi unul singur. Vom avea parte de partide interesante, în care Chicago poate arăta că nu sunt un adversar modest. La acest prim meci, voi merge pe succesul gazdelor. Pontul partidei: Victorie Edmonton – inclusiv prelungiri sau lovituri de departajare – cotă 1.66 oferită de Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.66
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici