Detroit Red Wings vs Vegas Golden Knights. Ponturi Pariuri Hochei NHL, 08.11.2021

NHL

Cota: 1.70

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

07 Noi 2021 12:03 589 0
Logo Detroit Red Wings Detroit Red Wings
Logo Vegas Golden Knights Vegas Golden Knights
VS
01:00 08 Noiembrie 2021
Hochei NHL

Analiză și informații pentru Detroit Red Wings v Vegas Golden Knights

Duminică noapte acțiunea din NHL se mută în Detroit pentru duelul gazdelor de la Red Wings cu Vegas Golden Knights. Evenimentul se află în lista noastră și venim cu un pariu la acest joc.

Detroit Red Wings: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Detroit a reușit să câștige azi noapte în Buffalo în prelungiri, după ce a egalat în final la 3, cei de la Red Wings fiind conduși până în ultimele 7 minute ale jocului cu 1:3. Până la această victorie echipa avea 4 eșecuri la rând iar ultimele două destul de drastice, 1:5 la Boston și 0:3 la Montreal.

Până la jocul de aseară gazdele au tras de 312 ori la poarta adversarilor și au permis 377 de șuturi spre propria poartă, cu 9.62% rată de convertire la șuturile expediate și 89.7% la cele salvate.

34-42 e golaverajul acestora înaintea jocului de azi, ceea ce înseamnă o medie de 2.88 goluri înscrise/meci și undeva la 3.5 goluri încasate/meci.

Echipa este condusă de Bertuzzi și L. Raymond la capitolul puncte, ambii cu câte 13, primul are 8 goluri și 5 pase iar al doilea exact opusul, 5 goluri și 8 pase. Lider la assisturi e Seider, cu 9.

Vegas Golden Knights: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Vegas a avut același program cu al adversarilor în ultimele 3 etape, de asemenea ei venind după joc disputat azi noapte, câștigat de altfel, 5:2 în Montreal. Înaintea acestui succes, 'cavalerii aurii' dispuneau și mai clar de Senators, tot în deplasare, 5:1.

Așadar o formă bună a oaspeților care pot încheia o săptămână bună pentru ei cu un alt succes. Ei au 4 victorii în 6 meciuri jucate în deplasare până acum cu 18:16 golaveraj, adică 3 goluri marcate în medie și 2.66 încasate.

Chandler Stephenson conduce echipa la toate capitolele, are 12 puncte, dintre care 5 goluri și 7 assisturi, alături de el în topul marcatorilor fiind și Marchessault, tot cu 5 reușite.  Perioadele de power play sunt oribile pentru oaspeți însă aceștia au un procentaj impresionat la penalty-kill, peste 80%.

Statistica meciurilor directe Detroit Red Wings v Vegas Golden Knights

Istoricul jocurilor directe dintre cele două formații include 5 partide, 3-2 este bilanțul în favoarea celor din Detroit însă cele două nu au mai jucat de 2 ani una împotriva celeilalte iar cei din Vegas s-au impus aici în două din cele 3 jocuri. Golden Knights au devenit o forță în NHL în ultimii doi ani iar forma actuală îi pune în postura de favoriți aici.

Cote pentru Detroit Red Wings v Vegas Golden Knights

Pentru o cotă mai mare și implicit cu un grad mai mare de risc, puteți încerca cota de 2.12 din oferta Betano, pentru un succes al oaspeților în timpul regulamentar.

Detroit Red Wings vs Vegas Golden Knights Pont: Vegas Golden Knights câștigă

Deși Detroit a început onorabil sezonul, jocul lor actual suferă și privind la ultimele evoluții ale oaspeților ne îndreptăm atenția spre un nou succes al acestora. Prăbușirea majoră a defensivei gazdelor va fi un factor cheie și pentru acest joc. Ofensiva celor de la Vegas Golden Knights e capabilă să deschidă ușor apărarea gazdelor în acest joc și va putea controla ostilitățile. Diferența poate fi făcută și de portari, oaspeții avându-l pe Lehner între buturi, om cu 330 de jocuri și peste 18500 de minute jucate, în timp ce Nedeljkovic abia a sărit de 30 de jocuri. Vizitatorii au câștigat 5 din ultimele 6 jocuri împotriva unui adversar din Divizia Atlantic. Gazdele au pierdut 25 din ultimele 35 de jocuri disputate în ultima zi a săptămânii. Cotă e selectată din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Vegas Golden Knights câștigă

Miza: 7/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

18

Castigate:

9

Pierdute:

9

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici