Chicago Blackhawks vs Colorado Avalanche. Pariuri Ponturi Hochei NHL, 05.01.2022

NHL

Cota: 1.72

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

04 Ian 2022 16:44 642 0
Logo Chicago Blackhawks Chicago Blackhawks
Logo Colorado Avalanche Colorado Avalanche
VS
03:30 05 Ianuarie 2022
Hochei NHL

Analiză și informații pentru Chicago Blackhawks v Colorado Avalanche

Mergem în United Center din Chicago pentru a prefața duelul dintre gazdele de la Blackhawks și Colorado Avalanche, partidă ce se află pe lista noastră de pariuri și pentru care am pregătit deja un pont.

Chicago Blackhawks: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Gazdele au reluat campionatu ieri noapte cu un meci jucat tot acasă împotriva celor de la Calgary Falmes, meci pe care l-au pierdut 1:5 după ce au deschis scorul în prima repriză.

Chicago înregistrează a medie de 2,3 goluri pe meci și punctează în 18% din oportunitățile din power play. Alex DeBrincat conduce ofensiva cu 18 goluri înscrise până acum, Seth Jones are 20 de pase decisive iar jucătorul care trage cel mai mult la poarta adversă e Patrick Kane, cu 103 tentative.

Din punct de vedere decisiv echipa primește 3.3 goluri în medie și stopează 75.3% dinoportunitățile de power play ale adversarilor.  Marc-Andre Fleury a încasat 55 de goluri din 630 de șuturi în acest sezon iar celălalt portar, Kevin Lankinen, a primit 37 de goluri din 319 șuturi. 

Gazdele sunt abia pe 14 în Vest cu 26 de puncte adunate iar acasă are 14 puncte adunate în 15 jocuri și 35:48 golaveraj. Aceștia au pierdut 4 din cele mai recente 5 partide jucate pe propria gheață. 

Lankinen se află în protocolul de sănătate și siguranță al ligii.

Colorado Avalanche: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Colorado a jucat acum două zile pentru prima dată în noul an, după pauza care a fost anunțată înainte de sărbători și s-a impus în propria arenă cu 4:2 în fața celor de la Anaheim Ducks, fiind conduși cu 0-2. Aceștia au presat continuu după primirea golului doi, pressingul intensificându-se și mai mult în repriza a treia, când au marcat de 3 ori, ultimele două goluri venind cu mai puțin de un minut și 12 secunde înainte de final.

Avalanche înregistrează o medie de 4.2 goluri pe meci și fructifică 23.4% din oportunitățile de power play. Mikko Rantanen conduce ofensiva cu 15 goluri înscrise, Nazem Kadri are 28 de pase decisive iar Nathan MacKinnon a tras cel mai des la poarta adversă, 73 de tentative mai exact.

Din punct de vedere defensiv aceștia primesc 3.4 goluri pe meci și stopează 75.6% din oportunitățile de power play ale adversarilor. Darcy Kuemper a încasat 52 de goluri din 570 de șuturi iar Jonas Johansson a primit 24 de goluri din 200 de șuturi. 

Oaspeții sunt pe 7 în Vest cu 38 de puncte în 28 de meciuri și s-au impus în 6 din ultimele 7 jocuri din ligă. Ofensiva e printre cele mai puternice din ligă și acum, în fața unei apărări visatoare, ma aștept să puncte de 4 sau chiar 5 ori.

Rusul Nichushkin se află în protocolul de sănătate și siguranță al ligii. 

Statistica meciurilor directe Chicago Blackhawks v Colorado Avalanche

Avalanche a dispus de Blackhawks în startul sezonului cu 4:2 în propria arenă. 

Cote pentru Chicago Blackhawks v Colorado Avalanche

Hocheiul de peste ocean a revenit în noul an după pauza cauzată de focarul de Covid iar partida dintre Chicago și Colorado are o mare favorită. Victoria oaspeților e alegerea principală pentru acest duel însă un eventual succes la -1.5 goluri e cotat cu 2.14 la eFortuna 

Chicago Blackhawks vs Colorado Avalanche Pont: Colorado Avalanche câștigă meciul în timpul regulamentar

Avalanche au un sezon mai bun decât Chicago, cifre mult peste aceștia și o ofensivă foarte puternică. Deja aceștia au câștigat în acest sezon în fața celor de la Blackhawks și nu îi văd să piardă nici astăzi. Colorado are 4 meciuri câștigate din ultimele 5 jucate împotriva adversarului de acum. Chicago a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri, 4 din ultimele 5 partide de acasă și tot de 4 ori în ultimele 5 meciuri jucate aici împotriva celor din Colorado au pierdut. Avalanche a fost una dintre cele mai de încredere echipe însă nu prea le place rolul de favorită, rămâne de văzut dacă confirmă acest statut. Cota cea mai mare am gasit-o în oferta celor de la eFortuna pariuri sportive.

Pont pariuri: Colorado Avalanche câștigă meciul în timpul regulamentar

Miza: 10/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

18

Castigate:

9

Pierdute:

9

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici