1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Carolina Hurricanes vs New York Rangers - Ponturi hochei NHL – Playoff. 01.08.2020. Primul meci din playoff!

Carolina Hurricanes vs New York Rangers - Ponturi hochei NHL – Playoff. 01.08.2020. Primul meci din playoff!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-07-30 22:54:00

Hochei NHL

01 August 2020, 19:00

Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes

versus
New York Rangers

New York Rangers

1.81

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Carolina Hurricanes v New York Rangers

Hocheiul nord-american revine cu forțe proaspete și este gata să producă spectacol, chiar dacă nu vor mai fi suporterii aproape.

Sezonul a fost comasat și este gata de playoff, într-un format creat special pentru această perioadă diferită, impusă de pandemia de Covid-19. La fel ca și în NBA, oficialii NHL au decis ca toate partidele să se joace într-o zonă neutră, fiind alese două orașe din Canada (Toronto pentru Conferința de Est și Edmonto pentru Conferința de Vest).

Meciul de deschidere va fi între Carolina Hurricanes și New York Rangers, echipe ce luptă pentru calificare din Conferința de Est.

În sezonul regulat, Carolina a încheiat pe 6, în timp ce formația din New York a terminat pe 11.

Niciuna din echipe nu au reușit să se impună în singurul meci de pregătire pe care l-au avut înaintea restartului.

Partida Carolina Hurricanes - New York Rangers se va desfășura pe 1 august, de la ora 19:00 pe Scotiabank Arena (Toronto).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Carolina Hurricanes: Forma echipei, știri și statistici

Carolina au avut un sezon bun, în care au reușit să bifeze în 68 de partide 38 de victorii și să prindă locul 6 în Conferința de Est. Înainte de a intra în pandemie, echipa a bifat 2 înfrângeri și 3 succese consecutive, fiind într-o formă bună.

În singurul meci de pregătire pe care l-au avut, împotriva lui Washington Capitals, aceștia au pierdut cu scorul de 3-2.

Marcatorii au fost Vincent Trocheck în prima parte și Teuvo Teravainen în finalul părții a 3-a. Chiar dacă au pierdut, Hurricanes a avut mai multe ocazii de a înscrie - 27, față de 25 ale gazdelor, însă intervențiile goalkeeperilor au fost mai multe în dreptul lui Washington 25 față de 22 ale oaspeților.

În sezonul regulat, cel mai bun marcator al echipei a fost Sebastian Aho cu 38 de goluri reușite în 66 de meciuri, acesta reușind și 28 de assisturi. Al doilea marcator a fost Andrei Svechnikov cu 24 de puncte reușite în 68 de meciuri. Tot el a mai oferit și 37 de pase în tot atâtea jocuri.

Cel mai bun pasator a fost Teuvo Teravainen, care a oferit 48 de assisturi în 68 de jocuri.

În stagiunea trecută, Carolina a ajung până în finala Conferinței, eliminând rând pe rând pe Washington (4-3) și New York Islanders (4-0). Au fost excluși de Boston Bruins, în finala Conferinței de Est, scor general 4-0.

Pentru primul joc, Hurricanes nu se pot baza pe serviciile lui Dougie Hamilton și Brett Pesce, ambii fiind accidentați.

Aceste partide se vor desfășura în sistemul cel mai bun din 5 partide, meciul 2 fiind programat pe 3 August.

New York Rangers: Forma echipei, știri și statistici

Rangers a fost învinsă în singurul meci din pregătiri de către rivala Islanders, scor 2-1, într-o partidă în care golurile au fost marcate în perioada a 2-a și a 3-a a jocului.

Filip Chytil a înscris singurul gol pentru Rangers, la începutul sfertului 3, fiind a 14-a reușită în 60 de meciuri, în actuala stagiune.

A fost un joc extrem de dur în care s-au arătat nu mai puțin de 10 eliminări de 2 minute și 2 a câte 5 minute. Rangers au avut cele mai multe eliminări – 7, dintre care 4 au fost în prima perioadă a meciului.

În sezonul regulat, Rangers au încheiat pe locul 11, cu 37 de victorii în 70 de dueluri, deasupra celor de la Montreal, dar sub Florida, Columbus, Toronto sau a rivalei Islanders.

Artemi Panarin a reușit în 69 de partide să marcheze 32 de goluri și să ofere 63 de assisturi, fiind cel mai bun jucător al echipei.

Golgheterul echipei a fost Mika Zibanejad, care a bifat 41 de puncte în 57 de partide.

În stagiunea trecută, Rangers nu au ajuns în playoff, terminând pe 8 în Divizia Metropolitană, sub rivala Islanders, dar peste New Jersey Devils.

Rangers nu-i pot folosi pe Micheal Haley (accidentat) și Brendan Lemieux (suspendat).

Meciul 2 împotriva celor de la Hurricanes îl vor disputa pe 3 August.

Statistica meciurilor directe Carolina Hurricanes v New York Rangers

Rangers s-au impus de fiecare dată în ultimele 5 întâlniri, Carolina reușind ultimul scucces în 2019, scor 3-0, chiar pe terenul echipei din New York.

La ultimul joc, Rangers au câștigat pe terenul lui Hurricanes, în luna Februarie a acestui an.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Carolina Hurricanes - New York Rangers 2-5 (2020);

New York Rangers - Carolina Hurricanes 5-3 (2019);

New York Rangers - Carolina Hurricanes 3-2 (2019);

Carolina Hurricanes - New York Rangers 2-4 (2019);

Carolina Hurricanes - New York Rangers 1-2 (2019).

Cote pentru Carolina Hurricanes v New York Rangers

Carolina nu s-au mai impus în fața lui Rangers de 5 partide, în care oaspeții au reușit să câștige în 3 dintre ele la minim 2 puncte avans.

Niciuna din formații nu va beneficia de avantajul terenului propriu, ceea ce va face din acest meci unul extrem de echilibrat. Lipsa fanilor va conta extrem de mult pentru ambele echipe, care se vor lupta în liniște pentru un loc în fazele superioare.

Voi miza la acest prim duel pe succesul gazdelor, care vor bifa prima victorie după o lungă perioadă de timp, însă nu o vor face extrem de ușor: Victorie Carolina – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.75 oferită de Betano.

Carolina Hurricanes vs New York Rangers Pont: Peste 5.5 puncte

Echipa gazdă a marcat în medie 3.2 goluri/meci în sezonul regulat și au încasat 2.8 goluri/meci, în timp ce formația din New York au reușit 3.3 goluri/joc și au primit 3.1/joc. Echipa ce va ajunge la 3 victorii se va califica mai departe, ceea ce va face din aceste partide unele extrem de interesante. Ținând cont de loturile celor două echipe, voi pe un meci deschis, în care se vor marca multe goluri. Pontul partidei: Peste 5.5 goluri– inclusiv prelungiri - cotă 1.81 oferită de Unibet

Miza: 10/10
Cota: 1.81
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici