Calgary Flames vs Seattle Kraken. Pariuri Ponturi Hochei NHL, 20.02.2022

NHL

Cota: 1.50

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

19 Feb 2022 17:18 598 0
Logo Calgary Flames Calgary Flames
Logo Seattle Kraken Seattle Kraken
VS
05:00 20 Februarie 2022
Hochei NHL

Analiză și informații pentru Calgary Flames v Seattle Kraken

Prefațăm duelul din Calgary dintre Flames și Seattle Kraken. Scotiabank Saddledome este gazda întâlnirii iar noi venim cu un pariu pe care îl găsiți la finalul analizei dar și cu alte sugestii.

Calgary Flames: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Flames e una dintre echipele hot ale ligii, aceștia vin după 8 victorii la rând, serie începută cu Vancouver acasă, urmată de doua deplasări iar mai apoi 5 jocuri câștigate acasă, toate la cel puțin 3 goluri diferență. 

28-13-6 e bilanțul acestora până acum iar această serie de 5 jocuri câștigate la rând nu se termina cu cei de la Seattle, urmând ca Jets să vină aici mâine noapte ca mai apoi echipa sa aibă o pauză de 4 zile.

Portarul Jacob Markstrom a apărat 26 din cele 28 de șuturi expediate pe poarta sa în victoria recentă cu Ducks, 6:2, îmbunătățindu-și recordul campaniei în curs și ajungând la 21-10-5. Acesta are 2.12 goluri încasate pe meci și 0.927 procent de salvare 

Calgary ca echipă ocupă locul 6 când vine vorba de ofensivă cu 3.45 goluri înscrise pe meci și dispun de cea mai bună apărare din ligă cu doar 2.38 goluri permise pe meci. În power play au 21.7%, locul 11 mai exact și locul 3 la penalty kill, cu procentaj uimitor de 85.2%

Achiziționarea lui Tyler Toffoli a fost o mutare inspirată, acesta s-a integrat perfect în sistemul de joc și începe să fie productiv, marcând ultimul gol în victorie cu Columbus, penultimul joc al echipei și debutul lui altfel zis.

Flames sunt una dintre puținele echipe care par a nu avea vulnerabilități sau foarte puține chiar, având posturile acoperit excelent, făcând practic o favorită la câștigarea Cupei Stanley în acest sezon. 

Nu sunt absenți pentru gazde.

Seattle Kraken: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Kraken vin după eșecuri la rând, cu Totonto acasă urmat de cel cu Jets. Echipa nu are nicidecum nivelul de succes pe care l-au afișat cei de la Vegas Golden Knights în campania lor inaugurală pe marea scenă din NHL. 

Seattle au bilanț 16-30-4 până acum și tot sezonul au fost în subsolul clasamentului, doar cei din Arizona fiind mai slabi decât ei și primind mai multe goluri. Oaspeții au încasat 178 de goluri în 50 de jocuri până acum.

Portarul Philipp Grubauer, adus de la Avalanche, are un sezon mult sub așteptări însă și echipa sa nu se compară cu cea a celor din Colorado, acolo unde a fost protejat mult mai bine. Acesta are 12-20-4 record în acest sezon cu 3.18 goluri încasate pe meci și .884 procent de salvare. 

Oaspeții au al 7-lea cel mai slab atac din ligă cu doar 2.62 goluri marcate pe meci și a 5-a cea mai slabă apărare cu 3.54 goluri încasate în medie. În jocul de putere sunt abia de 27 cu 16.2% procentaj iar la penalty kill pe locul 26 cu 75.4%

Statistica meciurilor directe Calgary Flames v Seattle Kraken

Pe 31 decembrie cele două formații s-au întâlnit în Seattle iar Flames au avut câștig de cauză, impunându-se cu 6:4.

Cote pentru Calgary Flames v Seattle Kraken

Calgary e favorită certă și ma aștept să confirme acest statut. Avem 1.78 la Betano pentru un handicap de -1.5 goluri în favoarea gazdelor și 1.70 pentru over 3.5 goluri înscrise de gazde, alegeri ce trebuie luate în calcul 

Calgary Flames vs Seattle Kraken Pont: Calgary Flames câștigă meciul

Alegerea logică în acest joc e victoria gazdelor și luăm cu încredere maximă acea cota de 1.50 din oferta celor de la Betano pariuri sportive. Flames sunt on fire acum, au 8 victorii la rând, au câștigat ultimile 8 meciuri de acasă iar 7 dintre ele au fost în timpul regulamentar și toate aceste victorii au venit la minim 3 goluri diferență, două dintre ele chiar la 6 goluri diferență, marcând de fiecare dată cel puțin 5 goluri. Markstrom e așteptat să înceapă în poartă iar asta face și mai grea misiunea oaspeților, având șanse mici să puncteze. Menționăm că Seattle este echipa din ligă care permite cele mai multe șuturi pe poartă iar Calgary nu vor avea nevoie de multe șanse pentru a puncta. Kraken au pierdut 5 din ultimele 7 jocuri, au pierdut jocul direct de acasă cu Flames și pleacă cu șansa a doua fără discuție aici. Ofensiva gazdelor ar trebui să domine iar apararea să facă față cu brio atacurilor celor de la Kraken, astfel luăm cu tupeu această cotă.

Pont pariuri: Calgary Flames câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

25

Castigate:

13

Pierdute:

11

Anulate:

1

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici