1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Calgary Flames vs New York Islanders - Ponturi hochei NHL 13.03.2020. Oaspeții, 7 meciuri consecutive fără victorie!

Calgary Flames vs New York Islanders - Ponturi hochei NHL 13.03.2020. Oaspeții, 7 meciuri consecutive fără victorie!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-03-12 14:04:00

Hochei NHL

13 Martie 2020, 03:00

Calgary Flames

Calgary Flames

versus
New York Islanders

New York Islanders

1.71

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Calgary Flames v New York Islanders

Calgary a pierdut primul joc după o serie de 3 meciuri fără înfrângere și rămâne în lupta pentru un loc în playoff, în timp ce Islanders au bifat un nou insucces și au părăsit ultimul loc ce le asigura calicarea în fazele superioare din Conferința de Est.

Partida Calgary Flames - New York Islanders se va defășura pe 13 martie, de la ora 3:00 pe Scotiabank Saddledome (Calgary).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Calgary Flames: Forma echipei, știri și statistici

Calgary s-a oprit la 3 victorii consecutive, după ce a pierdut acasă în fața lui Vegas Golden Knights, scor 3-5. A fost al 2-lea insucces din ultimele 5 jocuri, precedentul fiind la Tampa Bay, scor 4-3.

Flames se află pe 7 în Conferința de Vest, cu 79 de puncte, la 4 puncte de Edmonton (locul 4) și cu 1 punct deasupra lui Vancouver sau Nashville. În 70 de meciuri au adunat 36 de victorii (11 după overtime) și 34 de înfrângeri (7 după overtime).

La ultimul meci, cu Vegas, Calgary au avut 22 de ocazii și 1 eliminare, în timp ce oaspeții au bifat 32 de ocazii și tot atâtea eliminări.

Nick Holden a reușit 1 gol și 1 assist, William Karlsson a oferit 2 pase, iar Robin Lehner a avut 19 intervenții în poarta lui Golden Knights în succesul de la Calgary.

Vegas au obținut 10 victorii în ultimele 12 partide fiind pe 3 în Conferința de Vest, cu 86 de puncte, la 8 de liderul St. Louis și 6 de locul 2 ocupat de Colorado și cu 3 puncte deasupra lui Edmonton. În 71 de meciuri au 39 de victorii (9 după overtime) și 32 de înfrângeri (8 după overtime) și un golaveraj de 227-211.

Tomas Nosek, Max Pacioretty, Shea Theodore și Jonathan Marchessault au contribuit fiecare cu câte un gol, Nosek fiind la a 8-a reușită din acest sezon, în timp ce Marchessault a ajuns la 22 de goluri, fiind primul în ultimele 11 meciuri.

Max Pacioretty a ajuns la 11 goluri și 7 assisturi în precedentele 15 jocuri, fiind golgheterul echipei cu 32 de reușite în 71 de partide.

William Karlsson are 5 goluri și 4 assisturi în 2 jocuri pentru Golden Knights, iar Mark Stone este cel mai bun pasator al echipei cu 42 de assisturi oferite în 65 de meciuri.

Milan Lucic a reușit un gol și un assist pentru Calgary, în timp ce David Rittich a avut 27 de intervenții în poarta echipei.

Dillon Dube și Matthew Tkachuk au marcat și ei câte un gol de fiecare egalând rezultatul cu 3 minute înainte de finalul jocului.

Dube a reușit al 6-lea gol al sezonului pentru Flames, în timp ce Tkachuk a bifat 3 goluri și 3 assisturi în ultimele 3 meciuri.

Calgary au încheiat primii stagiunea trecută în Divizia Pacific, cu 107 puncte, la 6 distanță de San Jose, locul secund. Au pierdut încă din primul tur al playoff-ului, fiind învinși cu scorul general de 4-1 de Colorado Avalanche.

Elias Lindholm este golgheterul echipei cu 29 de goluri în 70 de jocuri, în timp ce Johnny Gaudreau este cel mai bun pasator cu 40 de reușite în tot atâtea meciuri.

Travis Hamonic și Juuso Valimaki sunt accidentați, iar Noah Hanifin nu este refăcut complet pentru partida cu Islanders.

Etapa următoare vor primi vizita și celor de la Winnipeg Jets.

New York Islanders: Forma echipei, știri și statistici

New York se află la al 7-lea insucces consecutiv suferit și al 8-lea din ultimele 10 meciuri. A fost a 2-a oară la rând când Islanders au pierdut după timpul regulamentar, prima dată fiind cu Hurricanes 2-3 în overtime, iar la precedentul joc cu Vancouver 5-4 după loviturile de departajare.

Islanders se află pe 9 în Conferința de Est, cu 80 de puncte, la 1 de ultimul loc de playoff ocupat de Columbus, și tot cu 1 punct deasupra rivalei din New York, Rangers. În 68 de meciuri au adunat 35 de victorii (11 după overtime) și 33 de înfrângeri (10 după overtime).

La partida cu Vancouver, formația din New York a avut 49 de ocazii de a înscrie și 2 eliminări, în timp ce gazdele au bifat 34 de ocazii și 3 eliminări.

Pentru Canucks, Adam Gaudette, Zack MacEwen și Bo Horvat au reușit câte un gol de fiecare în timpul regulamentar al partidei, în timp ce Thatcher Demko a reușit cele mai multe intervenții din cariera sa în NHL – 45.

Tyler Toffoli cu 1 gol și 1 assist, iar Alexander Edler cu 2 assisturi au contribuit și ei la rezultatul echipei, în timp ce J.T. Miller a adus victoria, fiind singurul marcator la loviturile de departajare.

După acest succes, Vancouver s-a instalat pe poziția a 8-a cu 78 de puncte, la egalitate cu Nashville și la 1 punct de Calgary. În 69 de meciuri au 36 de victorii (9 după overtime) și 33 de înfrângeri (6 după overtime) și un golevarj de 228-217.

Apărătorul lui Canucks, Christopher Tanev, s-a accidentat în ultima parte a jocului și a fost schimbat, în timp ce vârful echipei, Brock Boeser revenit după o absență de 12 partide și a reușit 3 șuturi pe poartă în aproximativ 18 minute cât a evoluat.

J.T. Miller este liderul echipei cu 27 de goluri marcate și 45 de assisturi oferite în 69 de partide.

Stagiunea trecută, Vancouver au încheiat pe 5 în Divizia Pacific, în afara locurilor de playoff.

Brock Nelson a reușit să marcheze 2 goluri, Derick Brassard a oferit 2 assisturi, iar Semyon Varlamov a avut 30 de intervenții în poarta lui Islanders care au pierdut al 7-lea joc consecutiv în deplasare din acest sezon.

Andrew Ladd a revenit și a marcat 1 gol, după accidentare ce l-a ținut departe de teren timp ce 21 de meciuri, tot el fiind printre juctătorii ce au ratat o lovitură de pedeaspsă în finalul jocului.

Jordan Eberle a reușit al 16-lea gol pentru Islanders și ar fi putut să ajungă la 17 goluri dacă nu ar fi ratat o lovitură de pedeaspsă în finalul partidei.

Sezonul trecut, formația din New York au încheiat pe 2 în Divizia Metropolitană, după Capitals, la 1 punct distanță, iar în playoff  au reușit să treacă de Pittsburgh cu 4-0 în primul tur, iar în turul următor au fost eliminați de Carolina Hurricanes cu același scor.

Brock Nelson este cel mai bun marcator cu 26 de goluri în 68 de jocuri, în timp ce Mathew Barzal a oferit cele mai multe assisturi – 41 în 68 de meciuri. Barzal a reușit 8 assisturi în ultimele 6 jocuri împotriva lui Canuks.

Josh Bailey a părăsit terenul încă din prima parte a jocului din cauza unei accidentări suferite la umăr.

Pentru partida de la Calgary, Islanders nu se pot baza pe Casey Cizikas și Adam Pelech, accidentați și Johnny Boychuk alături de Tom Kuhnhackl, nerefăcuți complet.

Etapa următoare vor evolua într-o nouă deplasare, de această dată la Edmonton Oilers.

Statistica meciurilor directe Calgary Flames v New York Islanders

Calgary și New York s-au întâlnit de 118 ori în istoria celor două echipe, primul meci desfășurându-se în 1972, atunci când Atlanta Flames a pierdut la Islanders, scor 3-2.

De atunci, Flames și Islanders au împărțit în mod egal victoriile, câte 49 de fiecare, iar 20 de jocuri s-au terminat la egalitate.

În precedentele 5 confruntări, Calgary s-a impus în 4 dintre ele, ultimul succes al lui Islander în deplasare fiind realizat în 2018, scor 5-2.

Este prima partidă între cele două formații în acest sezon.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Calgary Flames - New York Islanders 4-5 (2008);

Calgary Flames - New York Islanders 7-4 (1988);

Calgary Flames - New York Islanders 11-4 (1981);

Atlanta Flames - New York Islanders 4-10 (1978);

Atlanta Flames - New York Islanders 4-4 (1973).

Cote pentru Calgary Flames v New York Islanders

Calgary a marcat în ultimele 3 partide de acasă câte 3 goluri în fiecare meci, încasând 5 într-un singur joc, în timp ce echipa din New York a reușit între 2-4 goluri în precedentele 3 deplasări, încasând de ficare dată peste 3 goluri.

Flames are 210 goluri marcate și 215 primite în 70 de meciuri și cu o medie de 3 reușite/meci și 3.07 încasate/meci, în timp ce Islanders au 192-193 în 68 de jocuri, media fiind de 2.82 marcate/partidă și 2.83 primite/partidă.

Ținând cont de miza jocului, dar și de locurile din clasament, voi merge pe un joc cu multe goluri marcate: peste 5.5 goluri – inclusiv prelungiri și lovitrui de departajare – cotă 1.90 oferită de Betfair.

Calgary Flames vs New York Islanders Pont: Victorie Calgary

Islanders au 8 victorii suferite în ultimele 10 partide, 7 dintre ele fiind consecutive. În jocurile din deplasare, formația din New York stă la fel de modest, cu doar 2 victorii reușite în precedentele 10 jocuri, dintre care 7 au fost pierdute consecutiv. Calgary a suferit etapa trecută primul insucces după 3 victorii la rând, iar în jocurile de acasă nici ea nu stă prea bine având doar 3 partide câștigate, în ultimele 10 întâlniri. Ambele echipe au nevoie de câte un succes și mai ales de puncte, ca de aer, fiind în lupta pentru un loc în playoff. Ținând cont de evoluțiile celor două cât și de rezultatele anterioare, voi miza pe un succes al gazdelor obținut după timpul regulamentar. Pontul partidei: Victorie Calgary – inclusiv prelungiri și lovituri de departajare – cotă 1.71 oferită de NetBet.

Miza: 10/10
Cota: 1.71
Status: Anulat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici