1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Buffalo Sabres vs Pittsburgh Penguins - Ponturi pariuri NHL.12.03.2021. Buffalo, fără succes de 8 partide!

Buffalo Sabres vs Pittsburgh Penguins - Ponturi pariuri NHL.12.03.2021. Buffalo, fără succes de 8 partide!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-03-11 11:54:00

Hochei NHL

12 Martie 2021, 02:00

Buffalo Sabres

Buffalo Sabres

versus
Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Buffalo Sabres v Pittsburgh Penguins

Buffalo au cedat un nou meci etapa trecută, în prelungiri, la Philadelphia, contorizând o nouă înfrângere în acest sezon.

De cealaltă parte, Pittsburgh sunt într-o creștere de formă, după ce i-au învins pentru a 2-a oară, în mai puțin de două zile, pe New York Rangers.

Penguins sunt pe podium în Divizia de Est, în timp ce Sabres ocupă ultima poziție în aceeași Divizie, cu șanse mici la fazele superioare în acest sezon.

Va fi primul duel între Buffalo și Penguins, precedentul meci fiind disputat în stagiunea trecută, atunci când Penguins s-au impus pe terenul lui Sabres.

Partida Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins se va desfășura pe 12 Martie, de la ora 2:00 pe KeyBank Center (Buffalo).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Buffalo Sabres: Forma echipei, știri și statistici

Buffalo au cedat un nou meci în acest sezon de NHL, fiind la a 8-a înfrângere consecutivă, după ce au cedat la loviturile de departajare, scor 5-4, în fața lui Philadelphia Flyers.

Ultimul succes a fost obținut la finalul lunii Februarie, 4-1 la New Jersey Devils, acesta fiind singurul din precedentele 10 partide.

Sabres sunt ultimii în Divizia de Est, cu 6 victorii în 24 de partide și doar 16 puncte, la 3 distanță de New Jersey și la 14 de ultimul loc de playoff ocupat în prezent de Boston Bruins.

Chiar dacă au început bine contra lui Flyers în prima repriză având un avans de 2 goluri (3-1), în partea secundă s-au văzut egalați și trimiși către loviturile de departajare, după ce în overtime scorul a fost egal, 0-0.

Sam Reinhart a reușit două goluri, în timp ce Taylor Hall a bifat două assisturi, însă nu a fost de ajuns pentru ca echipa lor să câștige acest joc.

Riley Sheahan și Brandon Montour au reușit de asemenea câte un gol, iar Jonas Johansson a avut 29 de intervenții în timpul regulamentar.

Dahlin și Mittelstadt au ratat cele două lovituri de departajare, fiind lipsiți de șansă și inspirație.

Jack Eichel a ratat un nou meci din cauza accidentării, acesta fiind incert o lungă perioadă de timp.

Pentru Flyers, James Van Riemsdyk a reușit un gol în prima repriză, Kevin Hayes și Claude Giroux au punctat în partea a 2-a, în timp ce Shayne Gostisbehere a dus meciul în prelungiri.

Sean Couturier și Nolan Patrick au adus succesul după loviturile de departajare, primul pentru Flyers, după 2 eșecuri la rând.

Couturier și Joel Farabee au mai oferit câte două assisturi, în timp ce Carter Hart a permis 3 goluri din 8 șuturi pe poartă. Acesta a fost înlocuit la începutul reprizei a 2-a cu Brian Elliott, care a avut 11 intervenții și a încasat un singur gol.

Couturier a bifat 15 puncte în ultimele 11 meciuri, marcând 6 goluri și oferind 9 assisturi în această perioadă.

Flyers nu au pierdut pierdut mai mult de 2 jocuri consecutive în acest sezon.

După acest succes, Philadelphia a ajuns pe 5 în Divizia de Est cu 13 victorii în 23 de partide și 29 de puncte, fiind la un punct de Boston și cu 6 peste Rangers.

Sam Reinhart este cel mai bun marcator al lui Buffalo cu 11 goluri, în timp ce Jack Eichel este cel mai bun pasator cu 16 assisturi.

Jack Eichel este accidentat și nu va evolua contra lui Pittsburgh.

Etapa următoare vor juca tot acasă, de această dată împotriva lui Washington Capitals.

Pittsburgh Penguins: Forma echipei, știri și statistici

Pittsburgh se află într-o creștere de formă vizibilă, după ce au bifat etapa precedentă al 3-lea succes la rând, scor 4-2 pe teren propriu împotriva lui Rangers.

A fost a 2-a victorie la rând în fața lui Rangers, după succesul de acum 2 etape, scor 5-1, tot de pe teren propriu.

Penguins au reușit 4 victorii în ultimele 5 jocuri, fiind pe 3 după aceste rezultate, în Divizia de Est. Aceștia au adunat 15 victorii în 25 de partide, cu 31 de puncte, la 3 distanță de Washington, locul 2 și la 5 de liderul NY Islanders, dar cu un singur punct deasupra lui Boston Bruins.

Împotriva lui Rangers au început timid, cu un rezultat de egalitate înregistrat după prima repriză (1-1), dar cu mai mult curaj în partea secundă, când au preluat conducera pe tabelă și au reușit să-l mențină până la final.

Tristan Jarry a fost eroul formației din Pittsburgh, după ce a bifat 33 de parade în poartă, în timp ce Sidney Crosby a reușit un gol și un assist, iar Kasperi Kapanen a bifat un nou gol pentru echipă, fiind la al 2-lea consecutiv.

Jake Guentzel și Teddy Blueger au pus umărul la succesul lui Penguins, victorie ce îi menține pe locurile de playoff și le oferă șanse la o poziție superioară.

Jared McCann a fost accidentat și nu a evoluat în acest duel.

La New York, Jack Johnson și Ryan Strome au fost marcatorii echipei, în timp ce Keith Kinkaid a avut 23 de parade la primul său meci ca titular la Rangers.

A fost al 6-lea meci între Rangers și Penguins din acest sezon, Pittsburgh fiind echipa care s-a impus de 5 ori în aceste confruntări, dintre care 2 în prelungiri.

După acest eșec, Rangers au ajuns pe 6 în Divizia de Est, cu 10 victorii în 24 de meciuri și doar 23 de puncte adunate, cu 4 peste New Jersey, dar la 6 distanță de Philadelphia și la 7 de Boston.

Sidney Crosby a devenit cel mai bun jucător al lui Pittsburgh, după ce a reușit în 24 de meciuri să marcheze 9 goluri și să ofere 15 assisturi.

Jared McCann este accidentat și nu va juca împotriva lui Buffalo.

Etapa următoare vor evolua acasă, în compania lui Boston Bruins.

Statistica meciurilor directe Buffalo Sabres v Pittsburgh Penguins

Buffalo s-au impus în 4 din ultimele 5 jocuri împotriva lui Pittsburgh, precedentul succes fiind reușit în sezonul trecut, chiar pe terenul lui Penguins.

Tot în stagiunea trecută, Pittsburgh au bifat ultima victorie în fața lui Buffalo, în deplasare, la două goluri diferență.

În 206 întâlniri între cele două, Buffaulo au reușit 75 de victorii, 35 de partide s-au încheiat la egalitate, iar 96 de succese sunt în dreptul lui Pittsburgh.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 2-4 (2020);

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 2-5 (2020);

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 1-3 (2019);

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres 2-3 OT (2019);

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 5-4 OT (2019).

Cote pentru Buffalo Sabres v Pittsburgh Penguins

Buffalo au primit câte 5 goluri în ultimele 4 partide având una dintre cele mai modeste apărări din acest sezon.

La rândul lor, Pittsburgh au marcat minim 4 goluri în ultimele 5 jocuri, arătând o dorință a ofensivei de a câștiga fiecare joc.

Media golurilor marcate în acest sezon de către oaspeți este de 3.24/duel, iar gazdele au încasat în medie 3.33 goluri/joc.

Voi miza pe un meci cu multe goluri, în care Pittsburgh vor căuta un nou succes, iar Buffalo vor încerca să-i stopeze, iar Superbet pariuri ne oferă cea mai bună cotă: Peste 5.5 goluri – cotă 1.75.

Buffalo Sabres vs Pittsburgh Penguins Pont: Victorie Pittsburgh

Pittsburgh vin după trei victorii consecutive, în timp ce Buffalo nu au mai câștigat de 8 partide în acest sezon. Penguins pot profita de forma slabă a echipei gazdă pentru a se impune și a aduna puncte în lupta pentru un loc în playoff. Sabres nu au mai câștigat un duel din finalul lunii Februarie, de la succesul bifat la New Jersey. Ținând cont de forma celor două, voi miza pe succesul oaspeților, care ar trebui să se impună fără probleme. Pontul partidei: Victorie Pittsburgh – cotă 1.82 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici