1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Boston Bruins vs Philadelphia Flyers - Ponturi hochei NHL – Playoff. 02.08.2020. Boston țintește la o nouă finală!

Boston Bruins vs Philadelphia Flyers - Ponturi hochei NHL – Playoff. 02.08.2020. Boston țintește la o nouă finală!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-07-31 15:05:00

Hochei NHL

02 August 2020, 22:00

Boston Bruins

Boston Bruins

versus
Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers

1.75

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Boston Bruins v Philadelphia Flyers

Boston și Philadelphia se întâlnesc din nou, după ce înainte de pandemie, cele două echipe au disputat ultimul joc din sezonul regulat, în care Bruins au trecut de Flyers fără a primi gol.

Primele 4 formații din fiecare Conferință vor juca între ele în Runda Robin, așa cum a fost denumită de către oficialii NHL, Boston și Phliadelphia fiind în luptă directă cu Tampa Bay și Washington.

Vor fi practic 6 partide în care vor evolua una împotriva celeilalte în dueluri ce se anuță ca niște finale de Conferințe.

Bruins vin după ce au pierdut meciul de pregătire, în timp ce Philadelphia au reușit să se impună în overtime.

Partida Boston Bruins - Philadelphia Flyers se va desfășura pe 2 August, de la ora 22:00 pe Scotiabank Arena (Toronto).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Boston Bruins: Forma echipei, știri și statistici

Boston au reușit să încheie sezonul regulat pe locul 1, cu 44 de victorii în 70 de partide, deasupra lui Tampa Bay sau Washington.

Înainte de pandemie, Bruins au învins-o pe echipa alături de care va juca în acest moment, Philadelphia, scor 2-0, succces ce le-a asigurat prima poziție în Conferința de Est.

Bruins au cedat în partida de pregătire, scor 1-4 în fața lui Columbus Blue Jackets, într-un meci în care echipa gazdă a avut mai multe ocazii de marca – 31, față de Boston care au bifat doar 24.

David Pastrnak a înscris singurul gol al partidei în finalul perioadei a 2-a a jocului, când scorul era deja 3-0 pentru Columbus.

Cel mai bun marcator în sezonul regulat a fost David Pastrnak cu 48 de goluri în 70 de partide, fiind urmat de Patrice Bergeron cu 31 de goluri în 61 de meciuri.

Brad Marchand cu 59 de assisturi în 70 de jocuri și Pastrnak cu 47 de assisturi au fost cei mai buni pasatori.

Stagiunea trecută, Boston au ajuns în finală, pe care au pierdut-o în fața lui St. Louis Blues cu scorul general de 4-3.

Pentru acest meci, Bruins nu se vor baza pe aportul a 3 jucători: Kevan Miller (accidentat), Ondrej Kase (în carantină), Nick Ritchie (incert) și David Pastrnak, care nu se află într-o formă foarte bună și este posibil să evolueze mai puțin încă din primul meci.

Pe Boston o așteaptă dueluri de foc în Conferința Est alături de Philadelphia, Tampa Bay și Washington.

Etapa următoare vor evolua împotriva lui Tampa Bay, pe 5 August.

Philadelphia Flyers: Forma echipei, știri și statistici

Philadelphia a terminat sezonul regulat cu un eșec, chiar împotriva lui Boston (0-2), înfrângere ce a venit după 9 partide câștigate la rând.

În 69 de meciuri, Philadelphia a reușit 41 de victorii, fiind a 4-a în Conferința de Est, după Washington, Tampa Bay și Boston, dar peste Pittsburgh, Carolina sau NY Islanders.

În partida de pregătire, aceștia s-au impus în prelungiri împotriva lui Pittsburgh, într-un meci în care au avut ceva mai puține ocazii, față de adversari.

Sean Couturier și Kevin Hayes au înscris în prima perioadă jocului, în timp ce Scott Laughton a decis soarta partidei în prelungiri, marcând golul victoriei după aproximativ 3 minute.

Travis Konecny cu 24 de goluri în 66 de partide și Kevin Hayes cu 23 de goluri în 69 de meciuri sunt golgheterii lui Boston din sezonul regulat.

Jakub Voracek este cel mai bun pasator al echipei cu 44 de assisturi în 69 de meciuri, fiind urmat de Sean Couturier și Konecny cu câte 37 de assisturi.

În sezonul trecut, Philadelphia nu au ajuns în sferturi, după ce au încheiat sezonul regulat pe 6, sub ultima echipa calificată, Columbus Blue Jackets.

Oskar Lindblom, Samuel Morin și Nolan Patrick nu vor evolua împotriva lui Boston Bruins.

Etapa următoare se vor duela cu Washington Capitals, pe 6 August.

Statistica meciurilor directe Boston Bruins v Philadelphia Flyers

Boston s-a impus în 3 din ultimele 5 întâlniri între cele două echipe, ultimul succes fiind chiar înainte de intrarea în carantină.

Tot în acest an, în luna Ianurie, Philadelphia au reușit să câștige un duel disputat pe teren propriu, după loviturile de departajare, scor 6-5.

3 din ultimele 5 jocuri s-au încheiat în prelungiri sau la loviturile de departajare.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Philadelphia Flyers - Boston Bruins 0-2 (2020);

Philadelphia Flyers - Boston Bruins 6-5 AP (2020);

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 2-3 AP (2019);

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 4-3 OT (2019);

Philadelphia Flyers - Boston Bruins 1-3 (2019).

Cote pentru Boston Bruins v Philadelphia Flyers

Fiecare rezultat contează în aceste dueluri, iar ambele formații vor da totul pentru a se impune.

Ultima confruntare a fost una cu puține goluri marcate de ambele părți, iar după perioada de inactivitate, consider că jucătorii vor avea nevoie de acomodare la ritmul partidelor.

Voi miza pe un meci cu goluri, însă nu unul extrem de spectaculos: Sub 6 goluri – inclusiv prelungiri și loviturile de departajare – cotă 1.56 oferită de Unibet.

Boston Bruins vs Philadelphia Flyers Pont: Victorie Boston

Boston este favorită să se impună împotriva celor din Philadelphia ținând cont de valoarea echipei, dar și de experiența lor. Oaspeții nu vor fi un adversar ușor de învins, însă gazdele au toate atuurile să o facă. Niciuna nu va avea parte de aportul fanilor sau de avantajul terenului propriu, ceea ce va face din această partidă una interensantă. Ținând cont miza aceastui meci, voi merge pe succesul gazdelor. Pontul partidei: Victorie Boston – inclusiv prelungiri sau lovituri de departajare – cotă 1.75 oferită de Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici