1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Hochei »
  4. NHL »
  5. Pont Arizona Coyotes - Los Angeles Kings: Ambele formații au înfrângeri pe linie!

Pont Arizona Coyotes - Los Angeles Kings: Ambele formații au înfrângeri pe linie!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-01-30 11:49:00

Hochei NHL

31 Ianuarie 2020, 04:30

Arizona Coyotes

Arizona Coyotes

versus
Los Angeles Kings

Los Angeles Kings

1.56

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Arizona Coyotes v Los Angeles Kings

Atât Arizona cât și formația din Los Angeles nu trec printr-o perioadă foarte bună, ambele suferind înfrângeri multiple, în ultimele partide. Gazdele sunt la jumătatea clasamentului și luptă pentru un loc în playoff în Conferința de Vest, în timp ce oaspeții sunt ultimii în aceeași Conferință și par că nu mai pot părăsi ultimul loc.

Partida Arizona Coyotes - Los Angeles Kings se va desfășura pe 31 ianuarie, de la ora 4:30 pe Gila River Arena (Phoenix).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui joc!

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Arizona Coyotes: Forma echipei, știri și statistici

Arizona a suferit a 4-a înfrângere din ultimele 5 jocuri, 4-2 la Ducks, fiind a 3-a consecutiv. Singurul succes a fost acasă, 6-3 cu San Jose, iar tot acasă a mai pierdut cu Pittsburgh 3-4 (după penalty-uri) și alte 3 jocuri în deplasare: la Vancouver 3-1, Edmonton 7-3 și Anaheim 4-2. În ultimele 10 partide au înregistrat doar 4 victorii, reușind de 2 ori performanța negativă de a pierde 3 jocuri consecutive.

După 52 de meciuri, Coyotes este a 8-a în Conferința de Vest, cu 57 de puncte, la egalitate cu Vegas Golden Knight (7) și la 3 puncte distanță de următoarea echipă, Chicago.

În precedentul joc pierdut la Ducks, Arizona a avut 27 de ocazii de a marca și 4 eliminări, 3 dintre ele fiind obținute în ultima perioadă a jocului, față de gazde care au avut 32 de ocazii și 5 eliminări.

Adam Henrique a reușit să marcheze două goluri pentru Anaheim, în timp ce colegii lui Hampus Lindholm și Carter Rowney au completat rezultatul, iar John Gibson a avut 25 de intervenții în poarta gazdelor.

A fost a 3-a victorie din ultimele 4 pentru Ducks, care s-a distanțat la 4 puncte de codașa LA Kings (41). Cu 45 de puncte adunate în 50 de partide, Anaheim este penultima (15) în Conferința de Vest, la 3 puncte distanță de următoarea formație, San Jose, cu 20 de victorii (6 după overtime) și 30 de înfrângeri (5 după overtime) și un golaveraj negativ 128-156.

Derek Grant a reușit 2 assisturi fiind la al 5-lea în 38 de partide din acest sezon, reușind să marcheze și 10 goluri.

Ducks are 3 goluri marcate la semi-înălțime în ultimele 4 jocuri, și 9 reușite în întregul sezonul.

Cu cele 2 goluri reușite cu Arizona, Adam Henrique a ajuns la 17 în 50 de meciuri fiind golgheterul echipei, la 2 distanță de Jakob Silfverberg (15 goluri în 45 de jocuri), în timp ce pasatorul echipei este Ryan Getzlaf cu 22 de assisturi reușite în 48 de jocuri.

Pentru Arizona Vinnie Hinostroza și Lawson Crouse au bifat câte 1 gol și 1 assist de fiecare, în timp ce Antti Raanta a avut 28 intervenții în poarta echipei.

A fost a 3-a înfrângere consecutivă pentru Coyotes în ultimele 7 jocuri, iar aceste rezultate au dus la distanțarea echipei de locurile de playoff.

Nick Schmaltz a contribuit la ambele goluri înscrise de către Arizona și ajuns la 30 de assisturi în 52 de partide, fiind cel mai bun pasator al echipei.

Christian Fischer a evoluat în partida cu numărul 200 în cariera sa din NHL, în acest sezon reușind pentru Coyotes 5 goluri și 3 assisturi în 43 de jocuri.

Golghetereul echipei este Conor Garland cu 16 goluri marcate în 51 de meciuri, următorul marcator fiind Christian Dvorak cu 13 goluri reușite în 52 de meciuri.

Dacă nu se vor califica în playoff ar fi un nou sezon dezamăgitor pentru Arizona în istoria echipei.

Pentru partida cu LA Kings, Arizona nu se poate baza pe Barrett Hayton, Marian Hossa și Darcy Kuemper – accidentați, în timp ce Jordan Oesterle și Brad Richardson nu sunt refăcuți complet.

Etapa următoare vor evolua tot pe teren propriu împotriva lui Chicago Blackhawks.

Los Angeles Kings: Forma echipei, știri și statistici

Los Angeles Kings a ajuns la al 5-lea insucces consecutiv, după ce a pierdut și în ultimul joc, 4-2 cu Tampa Bay. Precedentele 4 înfrângeri au fost toate în deplasare: 4-1 la Philadelphia, 4-3 la Florida, 4-3 (după penalty-uri) la Tampa Bay și 2-0 la Carolina.

Echipa este ultima în Conferința de Vest, cu doar 41 de puncte adunate în 51 de jocuri, la 4 distanță de următorul loc ocupat de Anhaeim (45), cu doar 18 victorii (5 după overtime) și 33 de înfrângeri (5 după overtime).

Cu Tampa Bay, Kings au avut 34 de ocazii și 2 eliminări, în timp ce oaspeții au avut 24 de ocazii și 1 eliminare.

Lightning are 6 victorii împotriva echipelor din Divizia Pacific în acest sezon, reușid un total de 13 victorii și 3 înfrângeri în ultimele 16 jocuri.

Steven Stamkos a reușit să marcheze pentru a 2-a oară consecutiv 2 goluri, fiind completat de Erik Cernak și Tyler Johnson, în timp ce Andrei Vasilevskiy a bifat 32 de intervenții în poarta lui Tampa Bay.

A fost al 151-lea gol al lui Tyler Johnson din cariera sa în NHL, egalându-l pe Brad Richards, locul 5 în istoria golghterilor lui Lightning.

Nikita Kucherov și Alexander Killorn au reușit câte 2 assisturi de fiecare, primul fiind cel mai bun pasator al echipei, la a 36-a reușită din acest sezon, în 49 de partide, iar al 2-lea la a 20-a reușită în 48 de jocuri în actuala stagiune. Kucherov are 5 goluri și 4 assisturi în ultimele 5 jocuri.

Andrei Vasilevski a ajuns la 12 victorii și doar 2 înfrângeri în ultimele 14 meciuri, în poarta lui Tampa Bay, în timp vârful Anthony Cirelli a reușit 3 goluri și 4 assisturi în ultimele 7 jocuri din acest sezon.

Tampa Bay este pe 4 în Conferința de Est, cu 65 de puncte, la 2 distanță de locul 3 ocupat de Pittsburgh, la 8 de liderul Washington și cu 2 puncte peste NY Islanders (5).

Kings nu s-a putut baza pe serviciile lui Drew Doughty, al 2-lea cel mai bun pasator al echipei cu 21 de reușite în 50 de meciuri, din cauza unei accidentări. Acesta nu a lipsit de pe teren din startul sezonului 2014-2015.

Tyler Toffoli a marcat în prima parte, iar Alex Iafallo în partea secundă, în timp ce Jonathan Quick a reușit 20 de intervenții în poarta formației din Los Angeles.

Vârful Dustin Brown a bifat un assist, fiind al 2 lea în ultime 4 jocuri în care a reușit să mai marcheze și 2 goluri.

Apărătorul Joakim Ryan a evoluat 23 de minute în partida cu Tampa Bay, după o absență de 10 partide din cauza unei accidentări.

Anze Kopitar este golgheterul lui Kings cu 17 goluri marcate în 51 de partide, fiind urmat de Jeff Carter cu 14 goluri în 51 de meciuri. Tot Kopitar are și cele mai multe assisturi – 27.

Drew Doughty, Derek Forbort și Joakim Ryan nu sunt refăcuți complet și nu vor evolua în partida cu Arizona.

Etapa următoare vor juca acasă, împotriva lui Anaheim Ducks.

Statistica meciurilor directe Arizona Coyotes v Los Angeles Kings

Arizona și Los Angeles Kings s-au întâlnit de 232 de ori, în istoria celor două formații, primul joc desfășurându-se în 1979, atunci când Winnipeg Jets a pierdut la Kings, scor 5-3.

De atunci, Arizona a obținut 113 victorii, 94 sunt în dreptul lui Kings, iar 25 de partide s-au terminat la egalitate. În ultimele 5 meciuri, Coyotes s-a impus în 3 partide, precedentul succes al lui Kings la Arizona fiind în septembrie 2019, scor 4-1.

Arizona și Los Angeles s-au mai întâlnit de 2 ori în acest sezon, în luna noiembrie, atunci când Coyotes s-a impus în ambele jocuri, 3-0 acasă și 3-2 la Kings.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Arizona Coyotes - Los Angeles Kings 2-6 (2016);

Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings 7-4 (2006);

Winnipeg Jets - Los Angeles Kings 9-3 (1990);

Winnipeg Jets - Los Angeles Kings 7-7 OT (1984);

Winnipeg Jets - Los Angeles Kings 10-5 (1983);

Cote pentru Arizona Coyotes v Los Angeles Kings

Coyotes încearcă să mențină un echilibru între atac și apărare, iar după 52 de meciuri aceștia au reușit să marcheze 148 de goluri și să încaseze 142, având o medie de 2.84 înscrise/joc și de 2.73 primite/joc.

Kings nu stă foarte bine având cel mai slab atac din Conferița de Vest cu doar 127 de goluri și una dintre cel mai modeste apărări cu 162 de goluri încasate în 51 de meciuri. Media este de 2.49 de goluri marcate/meci și de 3.17 goluri primite/meci.

În ultimele 3 înfrângeri, Arizona nu a reușit să marcheze mai mult de 3 goluri și a încasat maxim 7, iar la ultimul succes acasă, a punctat de 6 ori primind 3 goluri.

Kings are 4 jocuri în care au încasat câte 4 goluri/partidă, iar ei au reușit să marcheze maxim 3 goluri/joc, iar la ultimul succes în deplasare au punctat de 5 ori și au primit 2 goluri.

Voi miza pe un joc cu destule goluri marcate de către ambele echipe, ținând cont de evoluțiile din ultima perioadă: peste 4.5 goluri – inclusiv prelungirile şi loviturile de departajare – cotă 1.55 oferită de Betano.

Arizona Coyotes vs Los Angeles Kings Pont: Inclusiv prelungirile şi loviturile de departajare: Arizona Coyotes

Chiar dacă nu au mai câștigat de 3 partide, Arizona este favorită să se impună în fața echipei din Los Angeles, care are 5 înfrângeri consecutive. În ultimele 5 jocuri de acasă, Coyotes a pierdut un singur meci, 3-4 (după penalty-uri) cu Pittsburgh și a câștigat în fața liderului St. Louis, scor 3-1. De cealaltă parte, Kings are doar un singur succes, 5-2 la Vegas Golden Knights și 4 înfrângeri consecutive în deplasare. Ținând cont de evoluțiilor celor două formații voi merge pe un succes al gazdelor, care s-ar menține în spatele echipelor ce sunt pe locurile de playoff. Pontul partidei: Victorie Arizona - inclusiv prelungirile şi loviturile de departajare – cotă 1.56 oferită de Unibet.

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici