Share

Vive Kielce - Flensburg, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 13.10.2021

Handbal

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huțu

13 Oct 2021 00:07 560 0
Logo Vive Kielce Vive Kielce
Logo SG Flensburg Handewitt SG Flensburg Handewitt
VS
21:45 13 Octombrie 2021
Handbal - Liga Campionilor masculin

Analiză și informații pentru Vive Kielce v SG Flensburg Handewitt

Continuăm seria predicțiilor din Liga Campionilor la handbal masculin cu selecții de la partida Vive Kielce – Flensburg, programată miercuri, de la ora 21:45. Cele două formații fac parte din Grupa B, în care activează și Dinamo București.

Vive Kielce: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Vive Kielce a suferit un adevărat șoc la startul sezonului în Liga Campionilor, fiind învinsă în România de Dinamo București, cu 32-29. Polonezii au pierdut două puncte importante, pe care probabil și le trecuseră pe hârtie. S-a tras semnalul de alarmă, iar băieții lui Talant Dușebaev au reacționat imediat.

Într-un prim meci cu un adversar de 5 stele, Vive Kielce a depășit Veszprem pe teren propriu cu 32-29. Alex Dușebaev, absent cu Dinamo, și-a făcut revenirea cu 7 goluri. Interul dreapta spaniol avea să fie un om cheie și în următoarea partidă, în deplasare, cu Motor Zaporojie. Într-o partidă destul de intensă, polonezii au câștigat la limită cu 26-25. Alex a terminat jocul cu 4 goluri, așadar, are o medie de 5,5 goluri. El este depășit la numărul de goluri de cele două extreme, Dylan Nahi și Arkadiusz Moryto, ambii cu câte 14 goluri. Având în vedere forța germanilor la nivelul extremelor, cei doi jucători ai echipei gazdă vor avea un rol important în acest joc.

Suporterii au revenit în arenă, astfel că Vive Kielce este o echipă acum mult mai redutabilă în jocurile de pe teren propriu. În sezonul trecut, în faza grupelor, polonezii au câștigat 6 din cele 7 paruide. Au câștigat pe terenul lor doar Flensburg, într-o partidă decisivă pentru locul 1. Germanii aveau atunci alt tonus. PSG și Pick Szeged au fost printre echipele care au plecat învinse. Iar media de goluri marcate la Kielce a fost de 32,85 goluri.

SG Flensburg Handewitt: Forma echipei, știri și statistici

Î E V Î V

Flensburg are un debut de sezon cu multe probleme, atât din punct de vedere al rezultatelor, dar și al lotului. Dar să le luăm pe rând. În Liga Campionilor, formația lui Maik Machulla este singura din grupă fără victorie. Dar a și avut mult ghinion. După un 21-25 cu FC Barcelona pe teren propriu, reprezentanta Germaniei a fost învinsă de FC Porto cu 28-27 în ultima secundă. Tot în ultimele secvențe a scăpat printre degete și victroia cu PSG. A avut 27-26, dar a fost egalată cu mai puțin de 20 de secunde înainte de final. Astfel, oaspeții acestei întâlniri sunt pe ultimul loc și deja sub o mare presiune, pentru că riscă să piardă contactul cu primele clasate.

Pe plan intern, Flensburg a pierdut deja 3 puncte din cele 10 avute pe masă până acum și va avea serios de tras pentru a le prinde din urmă pe Magdeburg, Kiel și Fuchse Berlin, care au început în forță. Derby-ul cu THW Kiel a fost cedat la o diferență de 10 goluri, 23-33. Între timp, echipa a fost eliminată și din Cupa Germaniei, după un 26-29 cu Erlangen, adversară care a încurcat-o și în campionat (27-27).

Dacă Vive Kilece are azi o serie de cinci victorii în toate competițiile, Flensbutrg a câștigat doar 2 jocuri în ultimele 8 întâlniri. Iar o problemă este faptul că are deja câțiva jucători accidentați. Ultimul indisponibil a devenit interul dreapta Franz Semper. Pe acest post sunt cele mai mari probleme, având în vedere că este accidentat și norvegianul Magnus Rod. Alți doi jucători de la 9 metri sunt în afara competiției în acest moment din cauza problemelor medicale, interul stânga Lasse Moller și centrul Goran Johannessen.

Statistica meciurilor directe Vive Kielce v SG Flensburg Handewitt

Vive Kielce și Flensburg s-au înfruntat de 6 ori în Liga Campionilor, iar trei jocuri s-au încheiat al egalitate. În ediția trecută, germanii au câștigat ambele partide directe, 31-30 pe teren propriu și 31-28 în deplasare.

Cote pentru Vive Kielce v SG Flensburg Handewitt

Vive Kielce va încerca să profite de faptul că adversara are câteva absențe importante și să obțină prima victorie după patrru meciuri directe în care a terminat la egalitate sau a fost înfrântă. Pentru o victorie simplă, cota la Superbet pariuri sportive este 1.45. Pentru un succes cu handicap de 1,5 goluri, polonezii au o cotă de 1.65.

Vive Kielce vs SG Flensburg Handewitt Pont: Total sub 59,5 goluri

Flensburg are câteva absențe, dar la nivelul primului „7” poate trimite o echipă puternică în teren. Până acum, apărarea a fost baza pentru germani în Liga Campionilor. Deși ocupă ultimul loc în grupă, ei au a doua defensivă din grupă după Barcelona, cu o medie de 26,7 goluri primite. Defensiva pare a fi singura șansă să reziste și în Polonia. Aparent, gazdele sunt mari favorite la victorie, dar Flensburg își va juca șansa deoarece o nouă înfrângere complică și mai mult situația echipei. Ne putem aștepta la o partidă aprigă. Pariez că nu va fi atins pragul de 60 de goluri la total.

Pont pariuri: Total sub 59,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

29

Castigate:

10

Pierdute:

14

Anulate:

1

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici