1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Vive Kielce vs FC Barcelona

Vive Kielce – FC Barcelona, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 24.11.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-11-24 00:53:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

24 Noiembrie 2021, 19:45

Vive Kielce

Vive Kielce

versus
FC Barcelona

FC Barcelona

2.15

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Vive Kielce v FC Barcelona

Continuăm seria predicțiilor din Liga Campionilor la handbal masculin cu selecții de la partida Vive Kielce – FC Barcelona, programată miercuri, de la ora 19:45. Cele două formații fac parte din Grupa B, în care evoluează și Dinamo București.

Vive Kielce: Forma echipei, știri și statistici

Vive Kielce este o formație pe val, într-o grupă în care a plecat cu șansa a patra, după Barcelona, PSG și Veszprem. Cine ar fi crezut că formația lui Talant Dujshebaev poate să ajungă pe locul 1 în grupă, după ce a fost înfrântă în Dinamo cu 32-29, în primul joc european al sezonului? De la acea partidă din Ștefan cel Mare, polonezii au legat 14 victorii consecutive, dintre care 6 în Liga Campionilor!

La startul returului în faza grupelor, Vive Kielce are un avans de 3 puncte. Săptămâna trecută, campioana Poloniei a câștigat chiar în Palau Blaugrana, cu scorul de 32-20. A fost o partidă în care extremele Arkadiusz Moryto – 7 goluri și Dylan Nahi – 6 goluri au zburdat. A fost o victorie surprinzătoare la prima vedere, dar a venit să confirme până la urmă alte evoluții puternice din acest sezon.

Partida retur cu Barcelona a devenit o adevărată „finală” pentru gazde. În cazul în care va obține și al doilea succes consecutiv împotriva catalanilor, Kielce va lua o opțiune aproape decisivă pentru a termina pe primele două locuri, care îi va asigura calificarea direct în sferturile de finală. În acest scenariu, în ultimele 6 jocuri din grupă și-ar permite „luxul” de a pierde cel puțin două dintre ele.

Până la jocul din Barcelona de săptămâna trecută, polonezii au fost de neoprit pe teren propriu. Au obținut patru victorii cu cel puțin 32 de goluri marcate, astfel: 32-29 cu Veszprem, 37-29 cu Flensburg, 39-33 cu FC Porto, 38-33 cu PSG. Ca și concluzie, echipa este și mai puternică în propriul fief, unde a realizat o medie de 36,25 goluri, comparativ cu evoluțiile din deplasare, unde are o medie de 29 de goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FC Barcelona: Forma echipei, știri și statistici

FC Barcelona nu mai este la nivelul din sezonul trecut, când a câștigat Liga Campionilor după un sezon pe care l-a dominat cap-coadă. Trofeul l-a câștigat fără meci pierdut. În această ediție, în 7 meciuri jucate a pierdut deja 5 puncte. A doua înfrângere a venit la Veszprem (28-29). Tot în deplasare, catalanii au terminat 33-33 la FC Porto.

În vară, gruparea blaugrana s-a despărțit de antrenorul Xavier Pascual, ajuns la Dinamo, dar și de câțiva jucători cu experiență. Echipa are în prezent câțiva dintre cei mai valoroși tineri din Europa, dar au fost deja câteva momente în acest sezon în care i-a lipsit acel „cap limpede” gen Aron Palmarsson și Raul Entrerrios.

Săptămâna trecută, Barcelona a pierdut primul joc pe teren propriu în aproape 6 ani de zile. Catalanii nu au putut miza pe pivotul Luisa Frade, accidentat, astfel că au pierdut un om foarte important la rotație. Astfel, l-au transferat în regim de urgență pe componentul naționalei Qatarului, Youssef Benalimi. Noua achiziție a spaniolilor și-a făcut debutul în meciul de campionat de sâmbătă cu Puente Genil, câștigat de Barca cu 35-29.

Să mai punctăm faptul că în jocul tur cu Kielce, jucătorii francezi au marcat 19 goluri din cele 30. Dika Mem și Timothey N’Guessan au înscris câte 7 goluri, iar Ludovic Fabregas a terminat cu 5 goluri.

Statistica meciurilor directe Vive Kielce v FC Barcelona

Vive Kielce și FC Barcelona sunt adversare de tradiție în Liga Campionilor. În 10 jocuri, catalanii s-au impus de 6 ori, iar Kielce de 2 ori, alte două întâlniri fiind terminate la egalitate.

Cote pentru Vive Kielce v FC Barcelona

În 6 din ultimele 7 jocuri directe s-au marcat cel puțin 60 de goluri la total. Nu demult, cele două formații au terminat o partidă cu 78 de goluri la total, urmată de alta cu 75 de goluri. Dacă ținem cont și de jocurile disputate de Kielce pe teren propriu în acest sezon, ne putem aștepta și la această confruntare la un festival de goluri. Pentru over 63,5 goluri, la Superbet pariuri sportive am identificat o cotă de 1.85.

Vive Kielce vs FC Barcelona Pont: Victorie Kielce

Polonezii se întreabă înaintea acestui joc dacă este posibil să se joace chiar mai bine decât săptămâna trecută, când au câștigat în Palau Blaugrana. După cum au arătat jocurile de până acum în propriul fief, atunci răspunsul este afirmativ. În ultimul joc „acasă”, Kielce a învins PSG la o diferență de 5 goluri (38-33), formația franceză fiind apropiată de valoarea Barcelonei. Nimic nu pare imposibil pentru polonezi pe teren propriu, iar cu o încredere aflată la cote foarte înalte, pot învinge campioana Europei și cu această ocazie.

Handbal - Liga Campionilor masculin

Victorie Kielce

2.15
Vive Kielce vs FC Barcelona

24 Nov 21, 19:45

Miza: 7/10
Cota: 2.15
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici