1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Kielce – Elverum

Kielce – Elverum – Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor – 24.11.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-11-23 12:07:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

24 Noiembrie 2022, 21:45

Vive Kielce

Vive Kielce

versus
Elverum Handball

Elverum Handball

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Vive Kielce v Elverum Handball

Kielce – Elverum se vor întâlni în etapa a VII-a a grupei B din Liga Campionilor. Iar polonezii sunt mari favoriți și țintesc alte două puncte, în lupta de la distanță contra Barcelonei pentru prima poziție a grupei. Elverum, reprezentantă a Norvegiei, este pe ultima poziție. Aalborg – Nantes și Kiel – Barcelona sunt celelalte meciuri care se vor disputa în grupă, pe care le găsiți analizate pe site-ul nostru. Kielce – Elverum este programat să înceapă joi seară, de la ora 21.45, iar pontul vi-l oferim la finalul analizei.

Vive Kielce: Forma echipei, știri și statistici

Kielce este una dintre cele mai bune echipe din handbalul european masculin. Antrenorul polonezilor este nimeni altul decât Talant Dujshebaev, fostul coordonator de joc al celor de la Ciudad Real, considerat unul dintre cei mai buni handbaliști din toate timpurile. Fiul său, Alex Dujshebaev, este unul dintre jucătorii importanți ai lui Kielce. Din echipă face parte și Daniel Dujshebaev, celălalt fiu a lui Talant.

Lomza Kielce s-a calificat sezonul trecut în Final Four-ul Ligii Campionilor. A ajuns până în finala pe care a pierdut-o cu Barcelona. Tot cu catalanii se luptă pentru prima poziție în cadrul grupei B. Kielce a câștigat cinci din cele șase meciuri pe care le-a disputat. Polonezii au fost învinși în Spania cu scorul de 28-32.

În Polonia, Lomza Kielce are un singur adversar. Este vorba de Wisla Plock, cealaltă reprezentantă din Liga Campionilor. Echipa antrenată de Talant Dujshebaev are 10 victorii din tot atâtea partide.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elverum Handball: Forma echipei, știri și statistici

Elverum este pe ultima poziție în grupa de Liga Campionilor, însă păstrează șanse la calificarea în fazele superioare ale competiției. Pentru asta trebuie să termine pe pozițiile 3-6, un duel care pare că se va da cu Celje și Szeged.

Elverum a avut cinci înfrângeri în primele cinci partide. Era singura echipă fără succes, asta până la meciul din ultima etapă când norvegienii i-au învins pe cei de la Celje pe teren propriu. A fost 31-29, după 17-14 la pauză. Diferența maximă dintre cele două echipe a fost de patru goluri.

Lucrurile nu merg prea bine pentru Elverum nici pe plan intern. A jucat de 11 ori, a câștigat.

Statistica meciurilor directe Vive Kielce v Elverum Handball

Kielce – Elverum s-a disputat și în grupa din ediția 2020-2021 a Ligii Campionilor. Echipa din Polonia s-a impus atât în tur, cât și în retur.

Prima partidă s-a disputat în Norvegia, meci pe care Kielce l-a câștigat la nouă goluri diferență, scor 31-22. A fost 18-11 la pauză.

Returul din Polonia a fost unul fără istoric. Kielce a dominat partida da capo al fine, a avut un avantaj de șase goluri la pauză, iar la final +10, scor 39-29.

Cote pentru Vive Kielce v Elverum Handball

Ca pont alternativ, puteți să mizați pe o victorie a celor de la Kielce într-un meci care va oferi cel puțin 66 de goluri, la o cotă de 1,95 pe care o oferă Superbet pariuri sportive.

Vive Kielce vs Elverum Handball Pont: Kielce marchează cel puțin 37 de goluri

Lomza Kielce vine după un meci în care și-a demonstrat din nou forța ofensivă. A înscris de 40 de ori în deplasarea de la Zabrze. În ultimul meci din Liga Campionilor, tot pe teren propriu, a marcat 37 de goluri în poarta lui Szeged. Tot în Polonia a înscris de 40 de ori în meciul contra germanilor de la Kiel. Are de departe cel mai bun atac din campionatul Poloniei, cu o medie de peste 39 de goluri marcate pe meci. Elverum are cea mai slabă apărare a grupei B din Liga Campionilor, cu o medie de aproape 36 de goluri primite pe meci. Pronosticăm că polonezii vor marca și de această dată cel puțin 37 de goluri, la o cotă de 1,65 pe care o oferă Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici