1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Vipers Kristiansand vs Ferencvaros

Vipers Kristiansand - Ferencvaros, Ponturi Pariuri Handbal Feminin, Liga Campionilor, 04.06.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-06-04 00:37:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

04 Iunie 2023, 19:00

Vipers Kristiansand

Vipers Kristiansand

versus
Ferencvaros FTC Handball

Ferencvaros FTC Handball

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Vipers Kristiansand v Ferencvaros FTC Handball

Titlul în Liga Campionilor la handbal feminin este disputat duminică, de la ora 19:00, de Vipers Kristiansand și Ferencvaros, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Vipers Kristiansand: Forma echipei, știri și statistici

Vipers Kristiansand s-a calificat în finală pentru a treia oară consecutiv, după o evoluție impresionantă în semifinala cu Gyor, câștigată cu 37-35. „Viteză, viteză, viteză!”, pare să fi fost deviza norvegiencelor pentru acest joc. Ele au alergat la același nivel în toate cele 60 de minute, astfel că au reușit să învingă chiar cu armele cu care echipa maghiară a dominat handbal feminin aproape un deceniu.

„Trebuia să jucăm cât mai repede posibil, marcând 37 de goluri este ceva de care sunt foarte fericit. Am avut o primă repriză excelentă. În a doua, acolo a fost mai multă presiune din partea lui Györ.”, a susținut antrenorul Ole Gustav Gjekstad, potrivit EHF.

Chiar dacă Gyor a revenit spre final până la un gol diferență, Vipers nu și-a pierdut niciodată cumpătul, iar jucătoarele de talie mondială și-au pus amprenta atunci când trebuia. Katrine Lunde a apărat o minge foarte importantă în minutul 59, iar Anna Vyakhireva a marcat ultimul gol al partidei, printr-o acțiune individuală. Rusoaica a terminat cu 5 goluri. Prima linie de 9 metri a lui Ole Gustav Gjekstad a combinat 20 de goluri, Jamina Roberts terminând cu opt goluri, iar Marketa Jerabkova, cu 7 goluri.

Din punct de vedere statistic, Vipers a încheiat 53 de acțiuni cu aruncare la poartă, având o eficiență de 70%. A obținut 6 aruncări de la 7 metri și a jucat destul de „curat”, comparativ cu Gyor, din moment ce raportul eliminărilor a fost de 3-7.

Cu victoria de sâmbătă, Vipers a ajuns la 30 de meciuri consecutive încheiate în „verde”. Campioana Norvegiei este fără înfrângere în 2023, iar acum caută al treilea succes la rând în Budapesta, performanță pe care a mai înregistrat-o doar Gyor în perioada 2017-2019.

Nordicele au ajuns și la șase meciuri câștigate consecutiv în Final Four. În cele două finale au înscris de fiecare dată peste 30 de goluri, cu Brest (34-28 în 2021) și Gyor (33-31 în 2022).

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Ferencvaros FTC Handball: Forma echipei, știri și statistici

Ferencvaros este minunea sezonului în Liga Campionilor. A terminat pe locul 4 în grupă, după Vipers, CSM București și Odense, dar a răsturnat două rezultate în drumul spre finală. În sferturile de finală a pierdut manșa tur cu Metz cu 32-26 pe teren propriu, dar a realizat o remontada în Franța, 33-26. Iar semifinala cu Esbjerg de sâmbătă a arătat că rezultatul respectiv nu a fost o întâmplare. Și contra danezelor, Fradi a avut un handicap de cinci goluri la începutul reprizei secunde, dar nu a renunțat niciodată la luptă, a crezut în șansa ei, a egalat spre final și a reușit să și câștige. Calificarea a fost realizată cu un gol al germancei Emily Bolk în ultima secundă, pentru 30-29.

Interul stânga, dar și Andrea Lekic au făcut o repriză secundă cu adevărat extraordinară. Poarta a avut la rândul ei un rol cheie, Tomori a fost o stâncă în apărare în momentele de final, dar cele două jucătoare de la 9 metri au schimbat tot cursul jocului prin ceea ce au reușit să facă în fața defensivei adverse. Bolk și Lekic au combinat 11 goluri.

„Este foarte greu să spui ceva acum. Este ceva istoric. A fost ca un meci acasă pentru noi (n.r. la partidă s-a stabilit un nou record de asistență în handbalul feminin, 20.022 de spectatori). Nu pot să explic fericirea pe care o simțim. A câștiga a fost un miracol.”, a declarat antrenorul Gabor Elek, care se va despărți de Fradi după finală, la capătul unui mandat de 16 ani.

Ferencvaros a terminat 45 de acțiuni cu aruncări la poartă, eficiența fiind de 67%. A obținut 5 aruncări de la 7 metri, iar pe parcursul celor 60 de minute a suportat 6 eliminări de 2 minute. În general, a jucat însă foarte bine în situațiile de inferioritate.

Așadar, formația din capitala Ungariei a așteptat 9 ani pentru a juca un Final Four pe teren propriu. Iar la prima participare a ajuns până în finală. În istoria competiției, Fradi a mai jucat o finală în 2002, pierdută în dublă manșă cu Kometal Skopje cu 51-49 după două manșe.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Vipers Kristiansand v Ferencvaros FTC Handball

Vipers și FTC se înfruntă pentru a noua oară în Liga Campionilor, raportul victoriilor fiind 4-3. Ultimele confruntări au avut loc în acest sezon. În Ungaria s-a terminat egal, 26-26, iar în Norvegia a câștigat Vipers cu 27-26.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Vipers Kristiansand v Ferencvaros FTC Handball

Vipers are o cotă de 1.85 la Superbet pariuri sportive pentru H1 – 3,5 goluri. Încă mai are suficient combustibil pentru a juca la același nivel ca în semifinală. În schimb, FTC se află într-o situație nouă, de a duce două meciuri la intensitate maximă în doar 24 de ore. Cifrele din semifinale au indicat 53-45 de aruncări pe spațiul porții, cu o eficiență de 70 vs 67%.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Vipers Kristiansand vs Ferencvaros FTC Handball Pont: Vipers peste 30,5 goluri

Vipers a avut performanțe remarcabile în atac în acest sezon, etalonul fiind semifinala cu Gyor. Campioana Norvegiei nu are niciun motiv să-și schimbe planul de joc, adică să folosească viteza încă din primul minut pentru a pune la punct și apărarea lui Fradi. Echipa lui Elek este mai tare în defensivă când o are pe Tomori în centru, dar pentru asta face mereu schimbare. Vipers va căuta să îi ofere cât mai puține șanse adversarei să schimbe între atac și apărare. Apoi, Dragana Cvijic este o jucătoare care nu poate concura la viteză cu norvegiencele și iar poate însemna un minus pentru Ferencvaros în apărare, când vine vorba de repliere. Pentru Gjekstad lucrurile sunt clare, atât timp cât echipa lui aplică tactica, adversarul poate fi oricine. Pariem că Vipers va trece din nou de pragul celor 30 de goluri. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici