1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Veszprem vs Dinamo

Veszprem - Dinamo, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Campionilor, 28.09.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-09-28 01:17:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

28 Septembrie 2022, 19:45

Veszprem

Veszprem

versus
Dinamo Bucureşti CS

Dinamo Bucureşti CS

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Veszprem v Dinamo Bucureşti CS

Dinamo își continuă parcursul în Liga Campionilor la handbal masculin cu o deplasare în Ungaria, la Veszprem (miercuri, ora 19:45). Am selectat și pariuri pentru acest meci.

Veszprem: Forma echipei, știri și statistici

Veszprem face o nouă încercare în acest sezon să câștige Liga Campionilor, obiectiv după care aleargă mai bine de 20 de ani. Formația maghiară este un gigant al handbalului masculin, cheltuie anual în jur de 10-12 milioane de euro, dar încă îi lipsește din palmares trofeul în această competiție. Se poarte spune că este încă un vis mai lung, încă neîmplinit. Echipa lui Momir Ilic a jucat în Final Four în ediția trecută, iar de-a lungul timpului a disputat și patru finale în Liga Campionilor.

Titlul în campionatul Ungariei este de asemenea un obiectiv pentru Veszprem în actuala stagiune, după ce l-a pierdut dramatic în ultimii 2 ani în fața rivalei Pick Szeged. Iar pe ambele fronturi, clubul maghiar a pornit foarte bine, cu victorii pe linie.

În Liga Campionilor, Veszprem este una dintre cele două formații din Grupa A care a adunat maximum de puncte în primele jocuri. În prima rundă a câștigat derby-ul cu PSG cu 36-34. Apoi, a obținut un succes clar la Porto cu 35-28, în fața unui adversar cu care a întâmpinat probleme în trecut. Așadar, băieții lui Ilic au realizat o medie de 35,5 de goluri în primele două întâlniri și și-au anunțat destul de clar intențiile pentru acest sezon. În primă fază, clubul urmărește să câștige grupa și să ajungă în Final Four pentru a opta oară în ultimii 10 ani.

Rasmus Lauge Schmidt este cel mai în formă jucător al momentului. El a marcat 15 goluri în primele meciuri, principala referință fiind în confruntarea cu PSG, când a punctat de 11 ori.

Omogenitatea lotului poate fi un avantaj pentru acest sezon. Față de alți ani, Veszprem a schimbat mai puțin jucători în vară. I-a adus pe  Dragan Pechmalbec (HBC Nantes), Mikita Vailupau (HC Meshkov Brest), Bjarki Mar Elisson (TBV Lemgo Lippe), Yehia Elderaa (Zamalek SC Handball). S-a depsărțit de Dejan Manaskov (HC Vardar 1961), Jorge Maqueda (HBC Nantes), Mate Lekai (FTC).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dinamo Bucureşti CS: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo București a pierdut la 15 goluri diferență în precedenta vizită la Veszprem, dar în mai puțin de un an s-a schimbat destul de mult. În primul rând, lotul a fost întărit în vară cu mai mulți jucători cu experiență, în fruntre cu Ali Zein (FC Barcelona), Lazar Kukic (Benfica), Viachaslau Bokhan (Motor Zaporojie) și Stanislav Kasparek (Brest Meshkov), care își pun deja amprenta pe jocul bucureștenilor.

Trupa lui Xavier Pascual își propune să depășească faza grupelor în actuala stagiune. Campioana României sosește pe locul 6 în Veszprem.

Primul joc cu Magdeburg a fost pierdut pe teren propriu, cu scorul de 30-28. Dinamo a spart gheața însă în prima deplasare, la GOG, unde a obținut primul punct, după 38-38. A fost un joc în care „dulăii” au fost conduși cu 27-21, dar au reușit să egaleze la 31-31. Pe final au avut chiar șansa victoriei. De remarcat faptul că Dinamo a stabilit în Danemarca și un nou record, a fost meciul în care a înscris cele mai multe goluri în istoria participărilor.

Xavier Pascual a lucrat mult la creșterea ritmului de joc în ultimele luni, iar progresul se vede deja. Înainte a sosi în Ungaria, campioana României a avut un alt joc cu multe goluri pe plan intern, cu CSM Focșani (41-33).

Statistica meciurilor directe Veszprem v Dinamo Bucureşti CS

Ultimul meci direct dintre cele două formații s-a disputat în decembrie 2021 și s-a încheiat cu 79 de goluri la total! Veszprem s-a impus atunci pe teren propriu cu 47-32. Scorul întâlnirilor directe în Liga Campionilor este 3-1 pentru formația maghiară.

Cote pentru Veszprem v Dinamo Bucureşti CS

Ambele formații au meciuri cu cel puțin 70 de goluri marcate în acest sezon în Liga Campionilor. Pentru un over 64,5 goluri la acest joc, cota este 1.70 la Superbet pariuri sportive.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Veszprem vs Dinamo cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Veszprem vs Dinamo Bucureşti CS Pont: Handicap + 6,5 goluri Dinamo

Ultimul meci direct la Veszprem s-a încheiat cu o înfrângere clară pentru Dinamo. Între timp, lucrurile s-au mai îmbunătățit în Ștefan cel Mare. În primul rând, Xavier Pascual și-a întărit echipa cu vreo 5 jucători care oricând pot intra în primul „7”. Pe de altă parte, Dinamo are mai multă profunzime în lot, o bancă mai lungă, cu care ar putea susține ritmul pe care gazdele l-ar putea impune. Veszprem este favorită și cu această ocazie, dar pronosticul este că vom vedea la final o diferență maximă de 6 goluri.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Veszprem vs Dinamo Bucureşti CS Pont: Over 68,5 goluri

Linia pare sus, dar nu este chiar așa, dacă ținem cont de faptul că în ultimul meci disputat de Dinamo în Champions League s-au marcat nu mai puțin de 76 de goluri (38-38)! Iar dacă ne uităm și pe rezultatul precedentului joc dintre cele două combatante de azi, 47-32, disputat în ediția precedentă a Champions League, ajungem tot la o linie de peste 75 de goluri! De altfel, antrenorul "câinilor", spaniolul Xavi Pasqual, a declarat că echipa sa încearcă să joace un handbal modern, în care nu mai există să dai doar 20 și ceva de goluri, ci de la 30 în sus. Veszprem e și ea o mașină de goluri, să amintim doar acel 36-34 cu PSG în actuala ediție de CL!

Handbal - Liga Campionilor masculin

Over 68,5 goluri

3.00
Miza: 10/10
Cota: 3.00
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici