Veszprem - Aalborg, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 12.05.2022

Handbal

Cota: 1.96

Adaugat de: Marius Huțu

11 Mai 2022 23:20 543 0
Logo Veszprem Veszprem
Logo Aalborg Handbold Aalborg Handbold
VS
19:45 12 Mai 2022
Handbal - Liga Campionilor masculin

Analiză și informații pentru Veszprem v Aalborg Handbold

Continuăm seria predicțiilor din Liga Campionilor la handbal masculin cu selecții de la partida Veszprem – Aalborg, programată joi, de la ora 19:45.

Veszprem: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Alături de PSG, Veszprem este una dintre cele două mari formații din handbalul masculin din Europa care nu a câștigat Liga Campionilor, deși a investit substanțial de la un sezon la altul. Drept dovadă, joacă al 20-lea sfert de finală din 27 de prezențe. În patru ocazii a ajuns și în finală. Trei din cele patru le-a pierdut în ultimele șapte sezoane.

Fomația lui Momir Ilic se află într-un sezon al revanșei, după ce în ediția trecută a pierdut titlul în Ungaria și a ratat și prezența în turneul Final Four. În campionatul intern, Veszprem este aproape să recâștige trofeul, chiar dacă momentan este pe locul secund, la un punct în spatele liderului Pick Szeged. Are cu două meciuri mai puțin disputate, iar de curând și-a învins chiar marea rivală, la Szeged, cu 29-27. După acest joc a mai învins Budakalasz pe plan intern cu 34-28.

Maghiarii abordează această „dublă” cu o încredere bună. Ei sunt neînvinși de 15 meciuri în toate competițiile. Ultimul eșec a fost înregistrat în februarie, la FC Barcelona, cu 35-30. Veszprem a terminat grupa din care a făcut parte pe locul 4, astfel că a jucat un tur suplimentar înainte de sferturi, cu Vardar Skopje. După 30-22 în Macedonia de Nord, jocul retur s-a încheiat egal, 31-31.

Aalborg Handbold: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Aalborg s-a calificat direct în sferturile de finală, după ce a câștigat Grupa A, din care au făcut parte, printre altele, Kiel, Montpellier și Pick Szeged dintre adversarii cei mai importanți. Campioana Danemarcei a jucat finala anul trecut, a experimentat ce înseamnă un Final Four, iar acum este hotărâtă să revină la acest nivel.

Echipa este și mai bine consolidată față de varianta „2020/21”. A efectuat și un transfer de top, cel al islandezului Aron Palmarsson, care în trecut a evoluat și la Veszprem. El este și singurul câștigător de Liga Campionilor din lot, după victoriile cu Kiel și Barcelona. Felix Claar și Lukas Sandell au devenit între timp și ei campioni europeni cu Suedia. Așadar, tot mai mulți jucători din lot sunt obișnuiți cu marile succese, iar asta nu poate decât să ajute întreg grupul. Din stagiunea viitoare, la Aalborg va ajunge și superstarul Mikkel Hansen.

Înainte de a ajunge în Ungaria, Aalborg s-a impus cu 27-23 la Fredericia și a făcut un pas aproape decisiv pentru calificarea în semifinalele campionatului danez. A surprins însă numărul mic de goluri pe care l-a marcat în această întâlnire. Aalborg este o formație care atinge frecvent cota 30 de goluri. În grupa din Liga Campionilor a înregistrat o medie de 32,35 goluri.

De remarcat faptul că Aalborg a cedat într-un singur meci în 2022 din 21 de jocuri, de curând, la Skjern, cu 36-29. În toate celelalte întâlniri, pe plan intern și Liga Campionilor, formația lui Stefan Madsen a încheiat cu victorii.

Statistica meciurilor directe Veszprem v Aalborg Handbold

Cele două formații și-au împărțit victoriile în patru partide directe în Liga Campionilor, desfășurate în perioada 2017-2020. În urmă cu 2 ani, fiecare combatantă s-a impus în deplasare, Vezprem cu 33-27, iar Aalborg cu 32-30.

Cote pentru Veszprem v Aalborg Handbold

În 4 partide directe în Liga Campionilor, într-una singură s-a înscris mai mult de 60 de goluri, chiar în ultima (62). Apărările celor două formații pot limita un total la 62 de goluri și cu această ocazie. Pentru under 62,5 goluri la Veszprem, Unibet pariuri sportive propune o cotă 1.85.

Veszprem vs Aalborg Handbold Pont: Handicap Aalborg + 2,5 goluri

Aalborg este o formație care joacă disciplinat, destul de puternică din punct de vedere mental și omogenă, pentru că a schimbat puțin în lot comparativ cu ediția precedentă. Jocul danezilor este destul de fluent. Veszprem va trebui să muncească serios pentru a elimina Aalborg în sferturile de finală, care a câștigat bătălia cu Pick Szeged din grupă (34-30 și 28-31). Putem asista la o „dublă” foarte echilibrată, cu diferențe mici de scor în ambele manșe. Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Pont pariuri: Handicap Aalborg + 2,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.96

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Marius Huțu

Ponturi:

26

Castigate:

13

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici