Share

USAM Nimes Gard - Dinamo, Ponturi Pariuri Handbal European League, 23.02.2021

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

22 Feb 2021 23:41 641 0
Logo USAM Nimes
Logo CS Dinamo Bucureşti
USAM Nimes
CS Dinamo Bucureşti
VS
19:45 23 Februarie 2021
Handbal - European Handball League

Analiză și informații pentru USAM Nimes v CS Dinamo Bucureşti

USAM Nimes Gard și Dinamo sunt adversare joi, de la ora 19:45, într-un meci din Grupa B în European Handball League, pentru care am selectat și pariuri. Întâlnirea se desfășoară în cadrul etapei a 9-a, penultima din faza grupelor.

USAM Nimes: Forma echipei, știri și statistici

V V Î E V

USAM Nimes Gard este pe locul 3 cu 9 puncte în Grupa B, având și un meci mai puțin disputat, o restanță cu Fuchse Berlin, reprogramată o zi mai târziu. Francezii vor juca, așadar, două meciuri într-un interval de 24 de ore. Pentru calificarea în optimile de finală, gazdelor le sunt suficiente cele 2 puncte cu Dinamo București. Pentru a spera însă la o clasare mai bună, chiar la locul 1, trupa lui Franck Maurice are nevoie de o victorie și cu Fuchse, liderul grupei, cu 10 puncte.

Francezii au disputat două meciuri în 2021 în European Handball League (EHL), cu Tatran Presov (25-20, acasă) și Fuchse Berlin (34-34, deplasare). Acest ultim rezultat i-a scutit de multe emoții și le oferă un plus de încredere înaintea ultimelor trei jocuri din grupă. Cu evoluțiile din întrecerea internă, Nimes a ajuns la 5 meciuri în luna februarie. În Lidl Starligue, echipa a jucat cu Chartres (35-27, deplasare), Chambery (28-32, acasă) și Creteil (29-26, deplasare). În campionatul Franței, adversara echipei Dinamo este pe locul 6.

În primele întâlniri disputate pe teren propriu, Nimes a fost învinsă de Kristianstad cu 25-24 și a învins Sporting Lisabona cu 27-24.

Cei mai periculoși jucători de la Nimes sunt doi egipteni, interul stânga Hesham și extrema dreaptă Sanad. Ambii au marcat câte 7 goluri în ultimul meci de campionat. Cei doi au adunat 13 goluri și în partida tur cu Dinamo, pierdută cu scorul de 29-27.

CS Dinamo Bucureşti: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Dinamo este echipa sub presiune înaintea acestui meci, pentru că un eșec îi diminuează și mai mult șansele de calificare în optimile de finală. Echipa pregătită de Constantin Ștefan este pe locul 5, cu 5 puncte (din 7 jocuri), fiind la un punct în spatele echipei Sporting Lisabona (din 6 jocuri). Restanța bucureștenilor este chiar cu formația lusitană și se va desfășura 3 zile mai târziu.

Reprezentanta României a disputat alte două partide în EHF în ultima săptămână, ambele pe teren propriu, încheiate astfel: 28-29 cu Kristianstad și 32-30 cu Tatran Presov. Dinamo și-a intrat astfel în ritm înaintea deplasării în Franța, dar pe de altă parte au ieșit în evidență probleme în apărare. Dan Savenco, unul dintre liderii defensivei, nu este sută la sută, având unele probleme medicale.

Trupa din Ștefan cel Mare a plecat luni în Franța fără trei jucători, Vujic, Bizău și Szasz. Egipteanul Mamdouh Shebib a acuzat la rândul lui probleme medicale, dar face parte din lot.

Dinamo mai are trei meciuri în grupă și toate în deplasare. În primele două partide disputate „afară”, echipa a fost învinsă la Kristianstad cu 31-22 și la Fuchse Berlin cu 33-29.

Statistica meciurilor directe USAM Nimes v CS Dinamo Bucureşti

Partida din tur dintre Dinamo și Nimes (29-27) a fost și singura dintre cele două formații în istoria confruntărilor directe. Bucureștenii au întors meciul din toamna trecută pe finalul întâlnirii.

Cote pentru USAM Nimes v CS Dinamo Bucureşti

Nimes – Dinamo este un meci de care pe care, este de așteptat ca ambele formații să depună un efort considerabil pentru a obține punctele puse în joc. Interesant, toate cele trei partide ale francezilor de pe teren propriu au avut maximum 51 de goluri la total. Având în vedere miza întâlnirii, sunt premise pentru un maximum 57 de goluri la total, la cotă de 1.87 în oferta de pariuri Betano.

USAM Nimes vs CS Dinamo Bucureşti Pont: Jean Jacques Acquevillo sub 3,5 goluri

Jean Jacques Acquevillo împarte timpul de joc cu egipteanul Hesham. Primul este un jucător cu experiență, al doilea este un sportiv în vârstă de 20 de ani, care a „explodat” de curând și se anunță un viitor mare star. Hesham primește din ce în ce mai mult credit, în patru din cele 7 jocuri marcând cel puțin 5 goluri. Jean Jacques Acquevillo a evoluat în 6 jocuri pentru Nimes în EHL și doar în două dintre acestea a marcat mai mult de 3 goluri. În jocul tur din Ștefan cel Mare, el nu a apucat să tragă nici măcar un șut la poartă. Hesham are o explozie mai mare în braț și înclin să cred că va fi nr. 1 pe post și cu această ocazie. Așadar, pariez că Jean Jacques Acquevillo nu va marca mai mult de 3 goluri.

Pont pariuri: Jean Jacques Acquevillo sub 3,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici