1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Uruguay - Spania, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial Masculin, 23.01.2021

Uruguay - Spania, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial Masculin, 23.01.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-01-22 22:27:00

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

23 Ianuarie 2021, 16:30

Uruguay

Uruguay

versus
Spania U21

Spania U21

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Uruguay v Spania U21

Uruguay – Spania este cel mai dezechilibrat meci al zilei de sâmbătă (ora 16:30) la Campionatul Mondial de Handbal Masculin 2021 din Egipt, inclus și pe lista noastră de pariuri. Cele două formații se înfruntă în Grupa 1 – turul 2.

Uruguay: Forma echipei, știri și statistici

Uruguay a ajuns în grupele principale ale Campionatului Mondial din Egipt, deși nu a câștigat nicio partidă până acum. Sud-americanii au beneficiat de retragerea naționalei Capului Verde, afectată de Covid-19.

Calificată în premieră la un turneu final, Uruguay pare a juca rolul unui junior proaspăt promovat într-o echipă de vedete. Selecționata condusă de Jorge Luis Botejara a înregistrat în cele trei partide de până acum înfrângeri la o diferență medie de 23 de goluri. După 14-43 cu Germania și 18-44 cu Ungaria, sud-americanii au reușit să „coboare” la sub 20 de goluri diferență cu Polonia, fiind înfrânți cu 30-16.

Niciun jucător din naționala Uruguay nu a adunat până acum 10 goluri. Apoi, sud-americanii sunt o echipă destul de „cuminte”, din moment ce au primit doar 5 eliminări. Nu emit pretenții la victorii și nici nu vor să încurce pe nimeni prin a etala un joc agresiv. Eficiența echipei este de 33%, reușind să marcheze 48 de goluri din 145 de aruncări la poartă. Multe șuturi au fost „nepregătite”.

Spania U21: Forma echipei, știri și statistici

Spania are un joc de antrenament înaintea „finalei” cu Ungaria programată 2 zile mai târziu. Totuși, succesul cu Uruguay o poate califica în sferturile de finală, dacă ceva mai târziu Polonia va pierde în fața selecționatei maghiare. Înaintea jocurilor de sâmbătă din Grupa 1, situația la vârf este cu Ungaria – 6p, Spania – 5p, Polonia – 4p. Brazilia și Germania, ambele cu câte 2 puncte, sunt aproape eliminate din lupta pentru semifinale.

Jocul cu Uruguay reprezintă un prilej foarte bun pentru iberici pentru a-și reîncărca bateriile, după o altă partidă foarte intensă cu Germania, câștigată cu scorul de 32-28. Petru trupa lui Jordi Ribera, respectiva întâlnire a însemnat și cea mai bună evoluție de la turneul final. Cu o apărare 5 plus 1 a pus Germania în mare dificultate, în timp ce în atac a acționat într-un ritm foarte ridicat. Extremele Angel Perez și Sole Sala au alergat foarte bine pe contraatac și faza a doua, Alex Dujshebaev a fost o mână forte la linia de 9 metri, dar omul cheie a devenit veteranul Raul Entrerrios, care a ajutat Spania să se desprindă în învingătoare atunci când traversa cea mai dificilă perioadă. Acești patru oameni au marcat 20 de goluri.

Până la partida cu Germania, Spania a terminat 29-29 cu Brazilia, a învins Polonia la limită cu 27-26, cea mai clară victorie de până acum fiind cu Tunisia, scor 36-30.

Cu excepția lui Dani Sarmiento, toți ceilalți componenți ai echipei au peste o oră jucată până acum. Jordi Ribera își va evalua jucătorii din punct de vedere fizic, iar în teren vor sta mai mult cei care nu simt oboseală. În orice caz, selecționerul Spaniei a făcut o bună rotație și până acum, doar Angel Perez având mai mult de 2 și 30 de minute petrecute în teren și doar cinci jucători au mai mult de 2 ore în picioare.

Statistica meciurilor directe Uruguay v Spania U21

Uruguay și Spania se înfruntă în premieră într-un meci oficial la handbal.

Cote pentru Uruguay v Spania U21

Într-un joc de antrenament, una dintre provocările Spaniei va fi să depășească diferența realizată de Germania cu Uruguay, de 29 de goluri. În general când echipele mari au jocuri dinainte câștigate, își propun fel și fel de obiective pentru ca meciul să fie reușit, gen o victorie la o anumită diferență, număr de goluri marcate, un număr de goluri peste care adversarul să nu treacă, etc. Spania nu va intra în „vacanță” cu Uruguay, fiind o națională care se respectă și care va încerca să pregătească „finala” grupei cu Ungaria. Așadar, un obiectiv al Spaniei poate fi o diferență de scor cât mai concludentă la final, cu un număr mic de goluri primite. Pentru H1 – 24,5 goluri avem o cotă de 1.81 la Unibet pariuri sportive.

Uruguay vs Spania U21 Pont: Spania peste 40,5 goluri

Spania va putea să-și pună în funcțiune arma preferată cu Uruguay, contraatacul și faza a doua. Mizez pe faptul că ibericii vor avea ocazia să înscrie multe goluri ușoare. Până acum, ibericii au o medie de 50 de aruncări la poartă în fiecare joc. Uruguay nu pare a fi genul de echipă care să îi încurce, să îi forțeze să piardă și mingi în atac. Germania și Ungaria au avut câte 60 de aruncări la poartă cu selecționata sud-americană și au trecut de 40 de goluri. Un astfel de scenariu în văd posibil și cu această ocazie. Am ales cota din oferta Unibet pariuri sportive.

Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Spania peste 40,5 goluri

1.80
Uruguay vs Spania U21

23 Jan 21, 16:30

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici