1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Ungaria - Spania, Ponturi Handbal Jocurile Olimpice, 31.07.2021

Ungaria - Spania, Ponturi Handbal Jocurile Olimpice, 31.07.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-07-30 19:28:00

Handbal - Jocurile Olimpice

31 Iulie 2021, 13:30

Ungaria

Ungaria

versus
Spania U21

Spania U21

1.88

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Ungaria v Spania U21

Ungaria și Spania sunt adversare sâmbătă, de la ora 13:30, în turneul olimpic la handbal feminin, meciul fiind inclus și pe lista noastră de pronosticuri.

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Ungaria este foarte aproape de eliminarea din competiție, după ce a pierdut toate cele trei jocuri de până acum: 29-30 cu Franța, 27-33 cu Brazilia și 31-38 cu Rusia. Selecționata condusă de Gabor Elek era creditată cu șanse mici să se califice în sferturile de finală într-o grupă foarte dificilă, dar evoluțiile de până acum au fost chiar sub ce s-a așteptat. Iar cel mai bun exemplu este faptul că a învins Brazilia de două ori în meciurile de pregătire, iar la Jocurile Olimpice a pierdut destul de clar meciul direct.

Apărarea a fost marea dezamăgire până acum, din moment ce Ungaria are o medie de 33,7 goluri primite! Un alt factor care a destabilizat echipa a fost accidentarea liderului Aniko Kovacsics, la întâlnirea cu Franța. Fără conducătorul de joc de la Ferencvaros, selecționata maghiară a acuzat o oarecare criză de identitate. Cel puțin, nu a apărut o altă jucătoare care să tragă echipa după ea.

Din punct de vedere ofensiv nu sunt foarte multe lucruri de reproșat, poate doar media de 12,3 erori per joc. Dar după eficiență, Ungaria a trecut de 60%. Deși Hafra și Klujber au obișnuit cu multe goluri în Liga Campionilor și la națională, golgheterul echipei la Tokyo este Petra Vamos (15 goluri), mezia lotului (20 de ani). Aproape jumătate din goluri le-a înscris din aruncări de la 7 metri.

Spania U21: Forma echipei, știri și statistici

Spania a acumulat 4 puncte după primele 3 jocuri. A debutat cu o înfrângere destul de clară împotriva Suediei (24-31), dar ibericele au trecut repede peste acest eșec și s-au impus în următoarele două partide, cu Franța (28-25) și Brazilia (27-23).

Astfel, acum sunt la un singur meci de calificarea în sferturile de finală și au două șanse pentru a realiza acest lucru, cu Ungaria sau Rusia. Sigur, două victorii îi asigură cel puțin locul 2 și un culoar foarte bun spre faza finală, fără Norvegia și Olanda pe traseu până în semifinale, cele mai periculoase adversare din Grupa A.

De remarcat faptul că Spania are nu mai puțin de șapte jucătoare din Liga Florilor. Este practic naționala cu cele mai multe sportive legitimate în România. Și cam toate au dat satisfacție. Asta și pentru că antrenorul Carlos Viver, care la rândul lui conduce Rapid București, oferă șanse tuturor. Este foarte interesant de văzut timpii de joc distribuiți până acum, destul de echilibrați. Nicio jucătoare nu a stat în teren 2 ore cumulat până acum (medie de 40 de minute). Iar sub o oră a evoluat doar Jennifer Gutierrez, extrema stângă de la Dortmund.

Așadar, se poate spune că Spania are destul prospețime. Dispune de un lot echilibrat, cu valori apropiate pe posturi, astfel că Viver își permite luxul de a face rotații. Nerea Pena și Carmen Martin sunt singurele componente ale echipei care au atins media de 4 goluri.

Statistica meciurilor directe Ungaria v Spania U21

Spania și Ungaria au fost adversare pentru ultima dată la Mondialul din 2019. Ibericele au câștigat atunci în grupă cu 29-25, iar acest rezultat a ajutat-o să se ducă până în semifinale. La respectiva întrecere, Spania a devenit vicecampioană mondială.

Cote pentru Ungaria v Spania U21

Ungaria a primit cel puțin 30 de goluri în toate cele trei jocuri, iar numărul a fost într-o continuă creștere. Unibet pariuri sportive a fixat o linie de 28,5 goluri pentru Spania. Pentru un over, cota este 1.83.

Ungaria vs Spania U21 Pont: Handicap Spania – 2,5 goluri

Starea de spirit în cele două tabere este complet diferită, iar la acest capitol se poate face deja o primă diferență. În timp ce Ungaria este mai degrabă resemnată, selecționata lui Carlos Viver a urcat la capitolul încredere, iar acum are în față o șansă mult prea frumoasă, pentru a-i da cu piciorul. Sigur, orice este posibil, dar nu cred că Spania va rata victoria în această partidă. Mental este mult mai puternică, iar ca lot arată mai echilibrat.

Miza: 7/10
Cota: 1.88
Status: Pierdut

Ungaria vs Spania U21 Pont: Over 28,5 goluri Spania

Spania vine după două victorii mari, împotriva Franței și Braziliei, și pare să-și fi găsit ritmul. Ținând cont de faptul că ibericele le-au dat 28 de goluri franțuzoaicelor, mă face să cred că vor reuși măcar cu unul mai mult în poarta Ungariei, care are mari probleme în defensivă al această ediție a Jocurilor Olimpice. Naționala maghiară a încasat goluri cu nemiluita la acaest turneu final: 30 cu Franța, 33 cu Brazilia, echipe pe care Spania le-a învins clar, și nu mai puțin de 38 în ultimul joc, cu Rusia! Spania luptă pentru calificare, Ungaria este deja resemnată.

Handbal - Jocurile Olimpice

Over 28,5 goluri Spania

1.83
Ungaria vs Spania U21

31 Jul 21, 13:30

Miza: 10/10
Cota: 1.83
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici