Share

Ponturi Handbal, Euro 2018, feminin: Ungaria – Spania. Miza celor două puncte este mare

Handbal

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huţu

05 Dec 2018 12:00 1,2k 0
Logo Ungaria
Logo Spania
Ungaria
Spania
VS
22:00 05 Decembrie 2018
Handbal - Campionatul European feminin

Analiză și informații pentru Ungaria v Spania

Continuăm seria pronosticurilor la Campionatul European de handbal feminin din Franța cu partida Ungaria – Spania, programată miercuri, de la ora 22:00, în cadrul grupei C. Ambele naționale sunt deja calificate pentru grupele principale, astfel că meciul are o miză foarte importantă, cine câștigă ia mai departe și punctele.

Pariază pe Cristina Neagu o cotă mărită de 80.00!

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Ungaria a pierdut meciul de debut la Euro, cu 28-25 în fața Olandei, dar apoi a învins Croația cu 24-18 și și-a asigurat locul între cele mai bune 12 naționale de pe continent. Kim Rasmussen s-a confruntat înaintea turneului final cu multe probleme, în condițiile în care nu mai puțin de 14 jucătoare nu pot evolua în Franța din diferite motive, precum retrageri, așa cum este cazul Anitei Gorbicz, concedii de maternitate și mai ales accidentări. Greul a rămas astfel pe umerii centrului Aniko Kovacsics și a altor colege de la FTC Rail Cargo. Înaintea Campionatului European, Ungaria a jucat la Mobelringen Cup şi a pierdut toate cele trei partide: 19-25 cu Norvegia, 18-19 cu Franţa şi 16-23 cu Danemarca.

Spania: Forma echipei, știri și statistici

V V E V Î

Spania a obținut rezultate oarecum similare cu Ungaria până acum, cu diferența că a deschis cu o victorie în fața Croației, scor 25-18, apoi a pierdut în fața Olandei cu 28-27. Acest ultimul joc l-a pierdut în minutul 60:00, dintr-o aruncare liberă de la 9 metri. Selecționerul Carlos Viver nu se poate baza pe Alexandrina Barbosa la acest turneu final, dar în principiu a schimbat mult echipa în ultimul an. Reconstrucția a mers destul de bine, din moment ce echipa a avut rezultate pozitive în meciurile de pregătire: 23-16 cu Polonia, 22-20 cu Germania şi 28-28 cu Brazilia.

Statistica meciurilor directe Ungaria v Spania

Spania și Ungaria s-au întâlnit pentru ultima dată la un turneu final la Euro 2014, când au fost într-o grupă cu România. Spania s-a impus atunci cu 27-26, chiar în Ungaria, gazda turneului final.

Cote pentru Ungaria v Spania

Apărarea ar fi baza pentru ambele selecționate la Euro 2018, s-au remarcat prin goluri puține luate și în meciurile de pregătire. Ungaria și Spania au și marcat la fel de puțin, având o eficiență sub media generală a naționaleor prezente la Euro. Pentru un pariu „Under” 48.5 goluri, Unibet oferă cota 1.61.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Ungaria vs Spania: Handicap Spania – 1.5 goluri

Spania pare azi o echipă mai completă, iar acest lucru l-a arătat inclusiv în meciul cu Olanda, unde mai degrabă a avut neșansă. Carmen Martin & Co au condus în multe momente ale jocului, chiar și spre final, dar Olanda, cu o echipă mai experimentată la dispoziție în acest gen de meciuri aprige, a reușit să iasă învingătoare. Mizez pe faptul că Spania a trecut repede peste acea înfrângere, va profita de absențele mai numeroase din tabăra adversă și va câștiga jocul cu Ungaria.

Pont pariuri: Handicap Spania – 1.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

27

Castigate:

17

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0