1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Ungaria – Slovenia

Ungaria – Slovenia – Ponturi Pariuri Handbal Campionatul European – 16.11.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-11-15 15:18:00

Handbal Campionatul European

16 Noiembrie 2022, 16:30

Ungaria

Ungaria

versus
Slovenia

Slovenia

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ungaria v Slovenia

Surpriza Campionatului European, Slovenia, își va juca șansa de a intra în semifinalele turneului, însă are nevoie de o victorie contra Ungariei, în ultimul meci din cadrul grupelor principale, programat să înceapă miercuri de la ora 16.30. Este și la mâna celorlalte rezultate, pentru că Danemarca ar trebui să piardă contra Norvegiei, iar Suedia să se încurce în disputa din fața Croației. Meciul se va juca în capitala Sloveniei, Ljubljana, iar gazdele sunt mari favorite, mai ales că Ungaria este ultima clasată și este ieșită din orice calcule. Pontul vine la finalul analizei.

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Ungaria este dezamăgirea acestui turneu final european. Naționala de la Budapesta a intrat în grupele principale cu zero puncte. A înregistrat o singură victorie, cea din prima partidă contra modestei Suedia, apoi au fost doar înfrângeri pe linie.

Contra Croației, Ungaria a marcat de doar 18 ori și a pierdut la trei goluri diferență. A urmat „corecția” suferită în fața Norvegiei, înfrângere la zece goluri diferență, într-un meci în care diferența a fost făcută în partea secundă, când scandinavele au fost mult mai puternice din punct de vedere fizic și mai inspirate la finalizare.

Intrată în grupele principale, Ungaria a pierdut și împotriva Danemarcei la două goluri diferență. A fost 27-29, după ce pe final maghiarele conduceau cu scorul de 26-24. Iar în ultima partidă, ultima șansă de a mai obține ceva la Campionatul European a fost irosită de Ungaria, care a fost învinsă de Suedia la cinci goluri, scor 30-25.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovenia: Forma echipei, știri și statistici

Slovenia este revelația acestui Campionat European de handbal. Are și avantajul terenului propriu, pentru că a disputat toate partidele de până acum la Celje și Ljubljana.

Cu o sală plină în spate, Slovenia a produs surpriza în primul meci și a învins-o pe Danemarca cu scorul de 28-26, un meci în care cota la victorie era de 6,75, pe care o oferea Unibet. A fost o partidă în care echilibrul s-a rupt pe final. Interul drept Ana Gros care evoluează pentru Metz a fost cea mai bună marcatoare, cu opt goluri. Tamara Mavsar de la Krim Ljubljana a totalizat șapte reușite, iar Omoregie de la CSM București a totalizat patru reușite.

A urmat înfrângerea grea de diferat din pricina proporțiilor scorului. A fost 22-33 pentru Suedia, însă apoi Slovenia și-a luat revanșa, a învins Serbia cu 27-24 și s-a calificat în grupele principale. Victorie cu scorul de 26-18 în fața Croației, ca împotriva Norvegiei, la Ljubljana, Slovenia să se țină scai de una dintre cele mai puternice naționale ale planetei, pe care a condus-o inclusiv în partea secundă, fiind învinsă pe final cu scorul de 23-26.

Slovenia a fost disciplinată pe fază de apărare, agresivă și a arătat inspirație la multe dintre atacuri. Au fost momente în care a funcționat și faza a doua, iar Ana Gros a fost, din nou, în formă, marcatoare a cinci goluri.

Slovenia are neapărată nevoie de victorie contra Ungariei pentru a mai spera la ceva. Cel puțin la poziția a 3-a, care ar pune-o în situația de a juca pentru locurile 5-6.

Statistica meciurilor directe Ungaria v Slovenia

Cele două echipe au jucat două partide amicale înaintea începerii Campionatului European de handbal feminin. Primul dintre ele s-a încheiat la egalitate, scor 22-22, iar în cel de-al doilea Slovenia s-a impus la două goluri diferență, scor 21-19.

Trebuie să mai menționăm faptul că Slovenia nu are nicio victorie în fața Ungariei, în meciurile oficiale. Cele două echipe vor fi la prima întâlnire oficială după o pauză de 12 ani, ultima dată întâlnindu-se în 2010, tot la Campionatul European.

Cote pentru Ungaria v Slovenia

Ca un pont alternativ, puteți miza pe faptul că Slovenia va câștiga și se vor marca peste 52,5 goluri (2 & Peste 52,5), la o cotă de 2,45 pe care o oferă Superbet.

Ungaria vs Slovenia Pont: Pauză/Final: Slovenia

Slovenia este obligată să-și facă datoria și să învingă pentru a termina cât mai sus grupa principală. Este și o datorie morală, pe teren propriu, în fața fanilor care au încurajat necontenit naționala. Slovencele au arătat determinate și motivate în toate partidele, au avut parte de începuturi puternice de partidă, în care s-a aflat la conducere. Inclusiv cu Norvegia. Este o națională cu jucătoare în formă, iar Ana Gros pare de neoprit în multe momente. Va întâlni o națională blazată, cu moralul scăzut, care nu are niciun motiv să lupte. Mizăm pe faptul că Slovenia va conduce de la pauză și va câștiga meciul, la o cotă de 1,67 pe care o oferă Superbet.

Handbal Campionatul European

Pauză/Final: Slovenia

1.67
Ungaria vs Slovenia

16 Nov 22, 16:30

Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici