Share

Ponturi Handbal, Euro 2018, feminin: Ungaria – Norvegia. Nordicele au de luat o revanșă

Handbal

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Huţu

07 Dec 2018 10:54 1,2k 0
Logo Ungaria
Logo Norvegia
Ungaria
Norvegia
VS
22:00 07 Decembrie 2018
Handbal - Campionatul European feminin

Analiză și informații pentru Ungaria v Norvegia

Meciul zilei la Campionatul European de handbal feminin este fără discuție partida dintre Ungaria și Norvegia, programată cu începere de la ora 22:00, inclusă și pe lista noastră de pronosticuri.

Pariază pe Cristina Neagu o cotă mărită de 80.00!

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Ungaria este una din surprizele plăcute la Euro, având în vedere că a avut multe probleme înaintea turneului final, în sensul că a avut probleme în alcătuirea lotului din cauza accidentărilor. Trupa lui Kim Rasmussen a obținut o victorie mare în ultima partidă, 32-26 cu Spania, mai clar decât a arătat scorul final, astfel că s-a calificat cu două puncte în grupa principală. Kovacsics și Hafra, jucătoarele de la FTC Rail Cargo, au devenit cele mai importante handbaliste ale Ungariei la acest turneu final. Dar un mare merit la obținerea ultimelor rezultate l-a avut și portarul Eva Kiss, singura componentă care provine de la Gyor. Ungaria are șanse la semifinale, dar trebuie să probeze că acest lucru în partidele cu Norvegia și România.

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Norvegia este deziluzia Campionatului European, fiind la un pas de a fi eliminată din lupta pentru semifinale. Pentru prima dată în istorie, nordicele au avansat în faza următoare a competiției cu zero puncte. Selecționata lui Hergeirsson a cedat cu 31-23 în fața României, rezultat care a venit ca un adevărat șoc. Mork și Kurtovic nu sunt în Franța, iar postul de inter dreapta nu a putut fi acoperit deocamdată. Norvegia mare are șanse mici de calificare în semifinale, dar depinde și de România, care trebuie să învingă Olanda în meciul de duminică. De asemenea, Germania ar trebui să se împiedice în una din cele trei partide. Dar până acolo, Norvegia trebuie să înceapă cu o victorie în fața Ungariei.

Statistica meciurilor directe Ungaria v Norvegia

Norvegia și Ungaria au fost adversare înaintea Campionatului European la un turneu amical. Nordicele au câștigat cu 25-19.

Cote pentru Ungaria v Norvegia

Norvegiencele au de luat o revanșă în primul rând personală, astfel că s-ar putea să vedem o echipă furibună în atac. După eșecul cu Germania, Norvegia a răspuns cu o victorie la 14 goluri în fața Cehiei, cu 31-17. După înfrângerea cu România, campioana Europei en-titre ar putea răspunde cu o altă victorie la scor. Pentru un succes la minimum 4 goluri, Unibet oferă cota 1.64.

 

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Ungaria vs Norvegia: Malin Aune peste 3.5 goluri

Norvegia nu va renunța la stilul de joc, în mare viteză, cu repuneri rapide. Cert este că și poarta trebuie să o ajute mai mult cu Ungaria. Dacă Lunde și Solberg vor avea ceva mai multe intervenții decât în primele meciuri, atunci și numărul de contraatacuri va spori. Malin Aune a fost însă una din cele mai constante jucătoare ale Norvegiei de până acum și are șanse bune să acopere overul propus de Unibet și cu această ocazie. Cu Romnânia, extrema dreaptă a marcat 5 goluri.

Pont pariuri: Malin Aune peste 3.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Ungaria vs Norvegia: Norvegia câștigă cu h (-4,5)

Norvegia trebuie să câștige toate meciurile rămase si să spere la o victorie a României cu Olanda pentru a putea accede în semifinale. Înaintea acestui european, Norvegia a învins Ungaria la șase goluri într o partidă amicală. Cu spatele la zid, cred ca Norvegia se va mobiliza exemplar pentru acest meci si va trece lejer de o echipă a Ungariei fără valori deosebite.

Pont pariuri: Norvegia câștigă cu h (-4,5)

Miza: 10/10

Cota: 1.97

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 3

100%

Marius Huţu

Ponturi:

27

Castigate:

17

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0