1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Ungaria vs Japonia

Ungaria - Japonia, Ponturi Pariuri Handbal, Calificări Jocurile Olimpice, 14.04.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-04-14 00:39:00

Handbal - Calificări Jocurile Olimpice

14 Aprilie 2024, 20:15

Ungaria

Ungaria

versus
Japonia

Japonia

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ungaria v Japonia

Ultima națiune calificată pentru turneul olimpic la handbal feminin va fi decisă duminică seara, în urma disputei dintre Ungaria și Japonia (ora 20:15), care va avea loc la Debrecem. Am selectat și un pariu pentru această confruntare.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Cu patru puncte în două meciuri, Ungaria este pe primul loc în clasamentul turneului de la Debrecen. În prima zi, gazdele s-au distrat în fața Marii Britanii, selecționată invitată de IHF să completeze tabloul după ce Camerun nu a mai putut ajunge. S-au impus cu 49-11 și s-au încălzit bine pentru prima „finală”, contra Suediei, locul 4 la ultimul Mondial.

În ziua a doua a turneului, Ungaria a făcut unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii ani. A avut o prestație solidă atât în apărare, dar și în atac, unde Csenge Kuczora și Katrin Klujber au adunat 15 goluri. Adică mai bine de 50% din zestrea totală de 28. Selecționata maghiară s-a impus cu 28-25 în fața Suediei și a făcut un pas mare spre Jocurile Olimpice. Nu și-a încheiat însă și misiunea.

Ungaria are inclusiv varianta unei înfrângeri pentru a se califica la competiția olimpică. Mai exact, își îndeplinește obiectivul și cu un eșec la patru goluri diferență. Se poate ajunge la un clasament în trei dacă Japonia câștigă. Nimeni nu-și imaginează că Suedia nu va trece de Marea Britanie în ultima zi. În acest caz vor conta meciurile directe dintre Ungaria, Suedia și Japonia. Gazdele au + 3 după succesul cu Suedia, nordicele sunt la +4, pentru că au învins Japonia cu 35-28 în prima zi și nu mai au cum să piardă calificarea. Japonia este la -7 înaintea disputei cu Ungaria.

Victoria obținută de selecționata lui Vlagyimir Golovin în fața Suediei este cu atât mai surprinzătoare dacă ținem cont de faptul că săptămâna trecută a suferit un eșec dur, 18-33 în fața Norvegiei. Acesta a fost și singurul rezultat negativ în 2024. În celelalte cinci meciuri, cu Elveția (în două ocazii), Austria, Marea Britanie și Suedia, Ungaria a înscris cel puțin 28 de goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Japonia: Forma echipei, știri și statistici

Japonia a fost în ultimii ani o selecționată care a pus constant presiune pe selecționatele din Europa. Inclusiv la ultimul Mondial, a învins Danemarca la ea acasă cu 27-26, a depășit și Serbia cu 22-20, iar cu Germania, Polonia și România a pierdut greu, diferența maximă fiind de 4 goluri.

Cel mai important moment din istoria recentă a selecționatei asiatice este însă acest turneu preolimpic. Japonia încearcă să ajungă la a doua ediție consecutivă a Jocurilor Olimpice. La Tokyo în 2021 a participat în calitate de țară gazdă, așadar, nu a trecut prin emoțiile calificării.

Acest moment nu a prins însă Japonia în cea mai bună formă. Sau cel puțin în cele mai recente jocuri a fost departe de așteptări. Înainte de a se deplasa în Ungaria, niponele au jucat două meciuri amicale cu Danemarca, ambele fiind pierdute clar, cu 19-33, respectiv 17-40. Apoi, au fost destul de departe și de Suedia în primul joc din turneul preolimpic. Diferența de șapte goluri de la final, 28-35, a reflectat destul de bine diferența din teren.

În meciul doi de la Debrecen, Japonia a învins Marea Britanie cu 43-16. Dar acest rezultat nu are nicio însemnătate în economia calificării.

Reprezentanta Asiei are nevoie de un succes la minimum 5 goluri direrență pentru calificarea la Jocurile Olimppice. În ultimii trei ani a obținut câteva victorii împotriva unor adversare din Europa, dar un singur joc s-a încheiat cu o victorie la diferență mai mare de 3 goluri, un amical cu Serbia în toamna trecută, câștigat cu 38-22.

Statistica meciurilor directe Ungaria v Japonia

Ungaria și Japonia s-au întâlnit pentru ultima dată în 2019, într-un meci amical. Selecționata maghiară s-a impus atunci cu 33-21. Ultimul joc direct la nivel oficial a avut loc la Mondialul din 2015, iar Ungaria a câștigat și acolo destul de clar, cu 31-21.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Ungaria v Japonia

Japonia este o echipă care oricând poate să surprindă și am văzut asta de nenumărate ori în ultimii ani, în meciuri cu selecționate din Europa. La Mondialul din 2019 a învins, spre exemplu, România cu 37-20! De la bun început s-a pregătit pentru această finală cu Ungaria. Pentru faptul că nu va pierde la mai mult de 5 goluri acest joc, Japonia are o cotă 1.90 la Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ungaria vs Japonia Pont: Total sub 57.5 goluri

Ungaria - Japonia are toate premisele unui meci de mare intensitate, cu încărcătură psihologică. Ambele mai au de luptat doar 60 de minute pentru a se califica la Jocurile Olimpice și este de așteptat să-și pună toată energia în teren. Apărările vor duce greul, iar greșelile vor fi, probabil, și acestea inerente. Ungaria a reușit să întrerupă ritmul Suediei și a primit doar 25 de goluri (meciul a avut 53 de goluri la total). Anihilarea jocului rapid al Japoniei este acum una dintre problemele pe care va încerca să le rezolve. Anticipăm o luptă veritabilă între cele două selecționate și un meci cu sub 57.5 goluri la total.

Handbal - Calificări Jocurile Olimpice

Total sub 57.5 goluri

1.85
Ungaria vs Japonia

14 Apr 24, 20:15

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici