Share

Ponturi Handbal, Euro 2020: Ucraina – Cehia. Multe calcule vor fi cunoscute cu mai puțin de o oră înainte de meci

Handbal

Cota: 1.93

Adaugat de: Marius Huţu

14 Ian 2020 11:46 924 0
Logo Ucraina
Logo Cehia
Ucraina
Cehia
VS
21:30 14 Ianuarie 2020
Handbal - Euro 2020

Analiză și informații pentru Ucraina v Cehia

Continuăm seria predicțiilor de la Campionatul European de Handbal Masculin cu selecții de la partida Ucraina – Cehia, programată marți, de la ora 21:30, în cadrul Grupei B.

Jocul se desfășoară la Viena, iar calculele depind în mare măsură și de ce se întâmplă la partida Austria – Macedonia de Nord, programată mai devreme, de la ora 19:15.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Ucraina: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Ucraina a pierdut în primele două partide la Campionatul European. În prima zi, echipa lui Sergii Bebeshko a cedat în ultima secundă cu Macedonia de Nord, scor 25-26. În al doilea meci a fost înfrântă de Austria, țara gazdă, cu scorul de 34-30. Diferența s-a creat pe final. Moralul este afectat, după ce echipa a pierdut pe final în ambele jocuri. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că a ajuns deja la nouă înfrângeri consecutive.

După aceste două jocuri, șansele Ucrainei de a merge în grupele principale depind în primul rând de ce se întâmplă mai devreme la Austria – Macedonia de Nord. Dacă reprezentativa țării gazdă reușește să câștige, atunci jocul cu Cehia devine unul „care pe care”. Iar în acest caz, Ucraina ar avea nevoie de o victorie la două goluri diferență.

Ca un amănunt de culoare, Ucraina a revenit la un Campionat European după 10 ani, organizat tot de Austria. Atunci, a terminat pe locul 16, după trei înfrângeri. Performanța de vârf a fost atinsă la ediția 2002, când a terminat pe locul 11.

Din punct vedere statistic și eventual pentru pariuri speciale, Vladyslav Ostroushko și Stanislav Zhukov ar fi jucătorii de urmărit din tabăra Ucrainei. În cele două meciuri de până acum, ambii au aruncat de 18 ori la poartă, procentajul fiind pe la jumătate, după ce au marcat 9 goluri, respectiv 10 goluri.

Cehia: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Cehia a debutat cu înfrângere la turneul final, 29-32 cu Austria, dar apoi a făcut un meci absolut superb cu Macedonia de Nord, reușind să-l câștige cu 27-25. Selecționata cu doi antrenori principali, Jan Filip și Daniel Kubes, are mai multe variante de calificare.

În primul rând, pentru a avea șanse să meargă mai departe, Macedonia de Nord nu trebuie să învingă Austria la o diferență între 2 și 4 goluri în prima întâlnire a zilei din Grupa B sau la un gol cu cel puțin 31 de goluri marcate. Orice alt rezultat în acest joc îi oferă Cehiei oportunitatea de a lupta pentru Main Round. În cazul în care Macedonia de Nord pierde, atunci Cehia se poate califica și cu o înfrângere la un gol diferență.

Cehia a fost surpriza ultimului Campionat Europen, reușind să termine pe locul 6. După ce a arătat în partida cu Macedonia de Nord, echipa condusă de Filip și Kubes pare capabilă să răstoarne câteva pronosticuri și la ediția din 2020. Cehia are câțiva oameni redutabili la linia de 9 metri. A „explodat” interul dreapta Stanislav Kasparek de la Pick Szeged, care a marcat 7 goluri din 8 aruncări în partida cu Macedonia de Nord. Jucătorul de 2,02 metri are o „stângă” necruțătoare, aruncă la poartă cu 140km/h!

Statistica meciurilor directe Ucraina v Cehia

Cehia și Ucraina au fost adversare în calificările pentru Euro 2018. Fiecare și-a câștigat jocul de pe teren propriu: Cehia cu 32-25, Ucraina cu 26-23.

Cote pentru Ucraina v Cehia

Stanislav Kasparek este un jucător care merită urmărit, mai ales după ce i s-a acordat încredere cu Macedonia de Nord și a convins. În ambele partide de până acum, interul dreapta a tras la poartă de opt ori. După trei goluri în primul joc, el și-a îmbunătățit substanțial procentajul – 7 goluri cu Macedonia de Nord. Pentru over 3,5 goluri, Kasparek are cota 1.70 la agenția Betano.

Ucraina vs Cehia Pont: Handicap Cehia – 2,5 goluri

Indiferent cum se va termina primul joc, Cehia arată destul de bine, o echipă capabilă să învingă Ucraina fără probleme. Succesul cu Macedonia de Nord a fost foarte important și a adus un bagaj important de moral. Dacă Cehia a urcat ca nivel, ca încredere acolo unde se așteptau antrenorii, în schimb, Ucraina trebuie să „reîncarce” bateriile după două partide pierdute. Așadar, există deja o diferență din punct de vedere mental, al ritmului de competiție pe care l-au atins. Cehia are și o experiență mai mare la acest nivel în ultimii ani. Așadar, pariez că va exploata la maximum toate avantajele și va câștiga la o diferență de cel puțin trei goluri.

Pont pariuri: Handicap Cehia – 2,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.93

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici