1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Esbjerg - Vipers, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Campionilor, 23.02.2020. Calculele celor două formații

Esbjerg - Vipers, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Campionilor, 23.02.2020. Calculele celor două formații

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-02-23 09:18:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

23 Februarie 2020, 17:50

Team Esbjerg

Team Esbjerg

versus
Vipers Kristiansand

Vipers Kristiansand

1.70

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Team Esbjerg v Vipers Kristiansand

Esbjerg și Vipers Kristiansand, două adversare ale echipei CSM București în Grupa 1 a Ligii Campionilor la handbal masculin, se întâlnesc duminică, de la ora 17:00, într-un joc mai mult decât interesant. Concluzionăm cu pariuri după o prezentare a situației în cele două tabere.

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Team Esbjerg: Forma echipei, știri și statistici

Team Esbjerg este în plutonul fruntaș în Grupa 1, alături de Metz, Rostov și CSM București. Victoria în acest joc cu Vipers înseamnă și calificarea matematică în sferturile de finală ale competiției.

Dar formația daneză poate visa acum chiar la locul 1 în grupă, după ce Metz a câștigat ieri la Rostov cu scorul de 29-24. După acest meci cu Vipers, Esbjerg va avea cu Ferencvaros în deplasare (deja eliminată) și în ultima etapă cu Metz pe teren propriu. Trei victorii îi garantează poziția 1 și un meci cu Vâlcea în sferturile de finală, așadar situația ideală pentru a juca în premieră în Final Four.

Team Esbjerg este în mare formă în Europa, reușind să obțină cinci puncte în primele trei jocuri din 2020 și șapte puncte din ultimele opt posibile, incluzând aici și succesul din toamna trecută de la București, scor 25-21. În jocurile disputate în ianuarie - februarie, campioana Danemarcei a câștigat la Vipers cu 35-31, a învins apoi Ferenvcaros cu 29-27, pentru ca în ultima rundă să obțină un punct la Metz, 31-31. Și în ultimul joc din campionat, formația lui Jesper Jensen a făcut un joc solid cu Viborg, câștigat cu 29-22.

Lotul gazdelor este aproape complet. Este incertă doar Ruth Jónsdóttir, care are nevoie de aprobarea EHF de a evolua cu mască pe față la acest joc, după o fractură de piramidă nazală suferită de curând.

Vipers Kristiansand: Forma echipei, știri și statistici

Vipers Kristianstad este pe locul 5 înaintea acestui meci, cu 5 puncte, fiind la patru puncte distanță de Esbjerg, Rostov și CSM București. O înfrângere în Danemarca înseamnă în mare măsură eliminarea din competiție. Campioana Norvegiei a jucat în Final Four în urmă cu un an.

Vipers plătește tribut în această perioadă pentru faptul că are multe jucătoare accidentate. La ultimul joc cu CSM București a avut doar 12 jucătoare disponibile pe foaie. Subțirimea lotului a costat-o însă în ultimele 10 minute, pentru că nu a putut ține de avantajul de patru goluri pe care l-a avut în minutul 53, fiind învinsă în final cu 25-23. La ultimul joc de campionat cu Byasen, antrenorul Gustav Gjekstad a avut doar 11 jucătoare pe foaia de joc (meci câștigat cu 38-27).

Campioana Norvegiei a pierdut primele trei jocuri disputate în acest an în Europa. Pe lângă Esbjerg și CSM București a fost învinsă și de Rostov în deplasare, cu scorul de 33-26, după ce a început, de asemenea, bine,

Față de echipa prezentată cu CSM București, Vipers a pierdut-o și pe Malin Aune. În schimb, revine Heidi Loke.

Statistica meciurilor directe Team Esbjerg v Vipers Kristiansand

În afara partidei din tur câștigată de Esbjerg cu 35-31, nu există alte jocuri oficiale între cele două formații.

Cote pentru Team Esbjerg v Vipers Kristiansand

Vipers va avea dificultăți să reziste până la final, pentru că va fi nevoită să ducă ritmul cu aceleași jucătaore, având variante limitae de schimb. Norvegiencele marchează mult, dar au încasat și mai mult - medie de 29.71 goluri primite. Pentru over 29,5 goluri Esbjerg la acest meci, efortuna.ro a stabilit o cotă de 1.71.

Team Esbjerg vs Vipers Kristiansand Pont: Handicap Esbjerg – 2,5 goluri

Esbjerg se află în fața unui scenariu idel și va încerca să-l fructifice. Partida mai dificilă ar fi cu Metz în ultima etapă. La fel ca și Rostov și CSM București, danezele ar trebui să profite de absențele din tabăra adversă. Și chiar dacă Vipers ar rezista, să spunem, până spre final, o victorie la trei goluri a echipei gazde nu este imposibilă. Plus că Esbjerg este o formație foarte bună pe teren propriu. Acolo au câștigat doar CSM București și Odense. Majoritatea partidelor au fost câștigate destul de clar, inclusiv cu Rostov, 31-26.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Team Esbjerg vs Vipers Kristiansand Pont: Esbjerg peste 31,5 goluri

Esbjerg este trupa mai bună și mai ofensivă. În plus, are nevoie de victorie pentru calificarea mai departe, așa că trebuie să înscrie cât mai mult pentru a-și asigura punctele. Echipa daneză a impresionat la Metz, în fața uneia dintre cele mai puternice formații din competiție, unde a înscris 31 de goluri! Mai avem ca reper și partida tur dintre cele două combatante de azi, unde Esbjerg a marcat de 35 de ori! Vipers are probleme de lot, a luat 33 de goluri la Rostov, deci este o bună încasatoare. Un pariu puțin risant, dar care merge încercat cu o miză mică spre medie.

Miza: 7/10
Cota: 2.60
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici