1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Esbjerg vs Ferencvaros

Esbjerg - Ferencvaros, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 23.01.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-01-22 18:14:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

23 Ianuarie 2022, 15:00

Team Esbjerg

Team Esbjerg

versus
Rail Cargo FTC

Rail Cargo FTC

1.88

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Team Esbjerg v Rail Cargo FTC

Esbjerg și Ferencvaros sunt adversare duminică, de la ora 15:00, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, eveniment pentru care încercăm să identificăm și cele mai bune pariuri.

Team Esbjerg: Forma echipei, știri și statistici

Esbjerg a devenit mare favorită la o calificare în turneul Final Four al Ligii Campionilor în acest sezon și în general se anunță o echipă cu pretenții în anii ce vor urma, din moment ce aici va sosi și Nora Mork. Transferul lui Henny Reistad în vara trecută, dar și revenirea pe teren a olandezei Estavana Polman sunt două mari plusuri pentru formație daneză, care a beneficiat de un wildcard, pentru a lua startul în acest sezon.

Formația pregătită de Jesper Jensen a intrat în acest weekend din postura de lider cu 15 puncte, având un meci mai puțin disputat și un punct avans față de următoarea clasată, Rostov Don. În 2022, Esbjerg a jucat un singur meci în Liga Campionilor, chiar la Rostov, unde s-a și impus cu 27-25. Săptămâna trecută a avut partidă amânată cu Podravka Koprivnica. Nordicele au 5 victorii consecutive în grupă și dacă se vor impune și cu această ocazie, vor lua o opțiune decisivă pentru câștigarea grupei și calificarea directă în sferturile de finală.

Cu tot cu meciurile disputate pe plan intern, Esbjerg are în acest moment o serie 19 partide de invincibilitate, dintre care 18 au fost câștigate. Tot la începutul acestui an, echipa a fost un succes cheie în campionatul Danemarcei, 31-27 cu rivala Odense.

După o săptămână de carantină, echipa daneză a revenit în acțiune și a învins Holstebro cu 34-31 în campionat. Așadar, jucătoarele au adunat minute importante de joc, iar de atunci au mai fost câteva antrenamente bune, astfel încât fetele lui Jensen să prindă o formă sportivă adecvată. Pentru partida cu Ferencvaros au fost reținute în lot toate jucătoarele cheie.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rail Cargo FTC: Forma echipei, știri și statistici

Ferencvaros nu a mai jucat niciun meci oficial după partida cu Buducnost din 8 ianuarie, câștigată cu 26-22. Formația maghiară a fost la rândul ei afectată de câteva cazuri de covid, astfel că a fost nevoită să-și amâna partida de săptămâna trecută cu Brest Bretagne. Formația lui Gabor Elek nu a disputat niciun joc nici pe plan intern în ultima perioadă. Cea mai recentă evoluție datează din 30 decembrie, când FTC a învins Kisvardai cu 25-20. A fost și singurul meci în campionatul Ungariei după Mondialul din 2021.

Echipa oaspete luptă la rândul ei să prindă Top 2 în Grupa A, care i-ar asigura o calificare directă în sferturile de finală. FTC Rail Cargo este la egalitate de puncte cu Rostov Don, având și un meci mai puțin disputat. Dacă vor câștiga acest meci, fetele lui Gabor Elek trec peste Esbjerg în clasament. Iar dacă vor pierde, depind în continuare de propriile rezultate pentru a termina pe locul 2. Întâlnirea din 5 februarie pe teren propriu cu Rostov Don pare a fi meciul cheie pentru formația maghiară în această grupă. Dacă îl vor câștiga pe acela, i-ar mai fi trebui doar două victorii din celelalte patru partide pentru a încheia pe locul 2.

Ferencvaros a ieșit din carantină în această săptămână și a reușit să lucreze cu calm la antrenamente, după cum a relatat site-ul oficial al clubului. Alicia Stolle și Aniko Kovacsics sunt absențele echipei gazde.

Campioana Ungariei este la a cincea deplasare în grupă, iar până acum a fost învinsă doar în România de CSM București, cu 27-21. În celelalte partide a terminat 25-25 la Dortmund și a câștigat la Rostov Don cu 20-19 și la Podgorica cu 30-26.

Statistica meciurilor directe Team Esbjerg v Rail Cargo FTC

Esbjerg și Ferencvaros sunt adversare în Liga Campionilor pentru al treilea sezon consecutiv. În primele 5 partide, bilanțul este egal. Fiecare tabără a câștigat câte două jocuri, iar ultima întâlnire, cea din tur, s-a terminat egal, 31-31. În ordine, rezultatele au fost următoarele:

Esbjerg – Ferencvaros 29-27

Ferencvaros – Esbjerg 26-25

Esbjerg – Ferencvaros 21-24

Ferencvaros – Esbjerg 24-28

Ferencvaros – Esbjerg 31-31

Cote pentru Team Esbjerg v Rail Cargo FTC

Esbjerg are cea mai bună apărare din grupă în jocurile de pe teren propriu. Echipa lui Jesper Jensen are o medie de 20,75 goluri primite. Pentru faptul că FTC Rail Cargo nu va depăși pragul de 25 de goluri are o cotă de 1.75 în oferta de pariuri Betano.

Team Esbjerg vs Rail Cargo FTC Pont: Handicap Esbjerg – 3,5 goluri

Înainte partidei de duminică, o serie de întrebări sunt fără răspuns. De exemplu, care echipă a fost mai afectată de boală. Esbjerg a reușit să joace totuși un meci, iar minutele acumulate de nordice s-ar putea să le ajute să-și găsească mai rapid ritmul. Pe de altă parte, cele două formații s-au întâlnit de mai multe ori în ultimii ani și, prin urmare, se cunosc foarte bine. Câțiva factori ar putea fi totuși decisivi. Printre aceștia, faptul că Esbjerg este imbatabilă pe teren propriu în acest sezon în Liga Campionilor. A câștigat toate cele patru jocuri, iar după un început mai greu cu CSM București (22-21), s-a impus în celelalte trei meciuri de la 7 goluri diferență în sus. Rostov s-a înclinat aici cu 25-18. În general, Esbjerg este foarte tare de câțiva ani în propriul fief și de aceea cred că își va impune jocul și va câștiga partida cu stil și contra lui FTC. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.88
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici