Share

Pronostic Suedia - Cehia, Campionatul Mondial de handbal - meci tare în grupa B

Handbal

Cota: 1.63

Adaugat de: Marius Cătălin

05 Dec 2017 10:55 1,3k 1
Logo Suedia
Logo Cehia
Suedia
Cehia
VS
19:00 05 Decembrie 2017
Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Suedia v Cehia

De la ora 19:00 avem un meci foarte interesant în Grupa B a Campionatului Mondial de handbal, acolo unde se întâlnesc Suedia și Cehia, două dintre echipele bune ale acestei grupe, iar după analiză vom vedea și pronosticul meu pentru acest meci.

Suedia - Cehia

Într-o grupă cu Norvegia, care pare că nu are cum să piardă locul 1, cele două echipe se luptă pentru locul 2 alături de Ungaria și Polonia. Suedia a pierdut primul meci de la această ediție a Campionatului Mondial împotriva Poloniei, scor 30-33, după ce la un moment dat era condusă și la 7 goluri ( 19-26 ). Această înfrângere a fost un mic șoc pentru suedeze care erau favorite împotriva polonezelor dar se pare că le-a motivat extraordinar pentru partida cu Ungaria, și au reușit să se impună cu 25-22, la capătul unui meci foarte disputat, câștigat de suedeze în repriza a doua când au arătat mult mai bine. Cele mai bune jucătoare din jocul cu Ungaria au fost Isabelle Gulden cu 7 reușite din 11 aruncări, Jamina Robert 6 goluri din 11 aruncări dar și portărița Johanna Bundsen cu 14 intervenții din 35 de aruncări ( 40 % ). 

De cealaltă parte Cehia a reușit să câștige ambele meciuri de până acum, cu Argentina 28-22, dar și cu Polonia, scor 29-25 reușind astfel surpriza, polonezele fiind mari favorite înaintea acestui joc. Polonia a condus la pauză la 3 goluri ( 15-12 ) și chiar la 5 goluri în startul reprizei secunde ( 18-13 ) dar s-au văzut învinse la final după ce  în ultimele 20 de minute echipa Cehiei a jucat fantastic. Jerabkova cu 8 goluri și Luzumova cu 7 goluri au fost cele mai bune marcatoare din acest meci. Portărița Satrapova a reușit doar 9 intervenții din 32 de aruncări dar au venit în momentele cheie ale jocului, iar polonezele au pierdut posesia foarte ușor de multe ori. 

Cehia și Suedia s-au mai întâlnit doar de 3 ori până acum, în calificările pentru Campionatul European din 2012 și în grupele acestuia, suedezele reușind să se impună de fiecare dată foarte clar, dar va fi cu totul alt meci astăzi având în vedere că echipa Cehiei a evoluat foarte mult de la acele întâlniri.

 

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Sporting Lisabona la o cotă de 5.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

 

Deschide cont și pariază pe ”over 1.5 goluri” în Bayern Munchen vs PSG

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile marți, 5 decembrie 2017!

Pont Suedia vs Cehia: Suedia câștigă la cel puțin 3 goluri diferență ( H-2,5 )

Se anunță un meci foarte greu pentru suedeze chiar dacă pornesc ca favorite dar chiar dacă Cehia a reușit surpriza cu Polonia, a arătat în multe momente foarte multe slăbiciuni, chiar și în jocul cu Argentina, și cred că Suedia cu o echipă plină de vedete se poate impune în acest joc și am ales ca pronostic o victorie la minim 3 goluri diferență a Suediei la fel cum au reușit și în jocul cu Ungaria, o echipă care cel puțin pe hârtie este mai valoroasă decât cea a Cehiei. Pentru acest pronostic unibet oferă o cotă de 1,63, cota la victorie fiind doar de 1,32.

Pont pariuri: Suedia câștigă la cel puțin 3 goluri diferență ( H-2,5 )

Miza: 10/10

Cota: 1.63

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

75%

Nu 1

25%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici