1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Steaua – CSM Bucuresti

Steaua – CSM Bucuresti – Ponturi Pariuri Handbal Liga Zimbrilor

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-11-27 13:06:00

Handbal Liga Zimbrilor

28 Noiembrie 2022, 18:30

Steaua București

Steaua București

versus
CSM București

CSM București

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Steaua București v CSM București

Steaua – CSM București se vor întâlni în etapă a XIII-a din Liga Zimbrilor, un meci care este programat  înceapă luni, de la ora 18.30. Alb-albaștrii sunt pe poziția a 4-a înaintea duelului cu militarii, cu 27 de puncte, în timp ce Steaua se află pe poziția a 6-a, cu cinci puncte mai puțin acumulate decât rivală din Capitală.

Steaua – CSM București va putea fi urmărit pe PRO Arena

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Steaua București: Forma echipei, știri și statistici

Steaua București revine în meciurile de pe teren propriu după o victorie mare pe terenul vicecampioanei Minaur Baia Mare. 4,10 era cota pe care a oferit-o Unibet la victoria echipei din capitală. A fost un meci echilibrat, la pauză scorul fiind egal,  la finalul celor 60 de minute Steaua  fie în avantaj, scor 29-28. Tărîță, cu șapte goluri, respective Șandru, marcator a șase goluri, au fost oamenii cu cele mai multe goluri. Nemanja a marcat de cinci ori. A fost a treia înfrângere pe care a suferit-o Minaur Baia Mare.

Anterior, Steaua terminase învinsă într-un alt derby din Bucureșticontra celor de la Dinamo.  Au fost șapte goluri diferențadupă o prima repriză în care Steaua a primit 21 de goluri. 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

CSM București este o echipa care se simte mult mai bine atunci când evoluează pe teren propriu. O demonstrează în special rezultatele, cu șapte victorii în tot atâtea meciuri disputate acasăÎntr-un clasament întocmit doar din partidele jucate pe teren propriu, CSM București ar fi pe prima poziție în Liga Zimbrilor. Doar Constanța și Dinamo nu au fost învinse atunci când au jucat pe teren propriu.

CSM a avut parte de deplasări complicate. A jucat la Dinamo, Minaur și CSM Constanța. A pierdut toate aceste meciuri. A reușit  se impună la Turda și Odorhei. Un meci în care turzenii au avut mai mulți jucători indisponibili. HC Odorhei este penultima clasată.

CSM București a câștigat ultimul meci disputat în Liga Zimbrilor. A jucat pe teren propriu cu CSM Fosani și a câștigat cu scorul de 29-27.  

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Steaua București v CSM București

Cele două echipe au obișnuit cu dueluri echilibrate, atunci când s-au întâlnitLa chiar ultimul meci dintre Steaua – CSM București, scorul a fost egal, o partida care a avut loc în 20 februarie 2022. La pauză, Steaua avea un avantaj de un gol, 13-12, iar repriză a două a fost câștigată cu 13-12 de CSM București, astfel  meciul s-a încheiat 25-25.

În turSteaua se impusese la un gol diferența. A fost 29-28, după ce la pauză CSM București conducea cu două goluri, 14-12. 

Cote pentru Steaua București v CSM București

Steaua București va conduce la pauză și se va impune, la o cota de 2.07 pe care o oferă Betano pariuri sportive.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Steaua București vs CSM București Pont: Victorie Steaua Bucuresti

Steaua București este favorită inclusiv în opinia caselor de pariuri. Moralul este foarte ridicat în tabăra roș-albastră, după victoria neașteptată din etapă anterioară, de pe terenul vicecampioanei Minaur Baia Mare. Pe teren propriu, Steaua a fost învinsă la un gol de CSM Constanța și s-a înclinat la șapte goluri diferența în față campioanei Dinamo București. CSM București a pierdut meciurile disputate pe terenul Minaurului, iar contra lui Dinamo diferența a fost de 14 goluri. Mizăm pe o victorie a celor de la Steaua București, la o cota de 1,62 pe care o oferă Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici