1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Sporting Lisabona – Dinamo București, Ponturi Pariuri Handbal European League, 26.02.2021

Sporting Lisabona – Dinamo București, Ponturi Pariuri Handbal European League, 26.02.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-02-25 23:57:00

Handbal - European League

26 Februarie 2021, 21:45

Sporting Lisabona

Sporting Lisabona

versus
Dinamo Bucureşti CS

Dinamo Bucureşti CS

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sporting Lisabona v Dinamo Bucureşti CS

Dinamo își continuă vineri, de la ora 21:45, aventura în Grupa B din European Handball League, cu o partidă în deplasare cu Sporting Lisabona, o adversară de tradiție în ultimii ani. Concluzionăm cu pariuri după prezentarea situației în cele două tabere.

Sporting Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Sporting Lisabona are 8 puncte și ocupă locul 4 înaintea acestui joc restanță, ultimul care asigură calificarea în optimile de finală. Bătălia cu Dinamo pare deja tranșată, indiferent de rezultatul final al acestei întâlniri, având în vedere că mai are o restanță cu Fuchse Berlin din etapa a 3-a, care va fi câștigată foarte probabil la „masa verde”. Cu cele 2 puncte cu formația germană, portughezii se desprind la 5 puncte de Dinamo, imposibil de recuperat de reprezentanta României în două jocuri.

Dar Sporting nu se limitează doar la ocuparea locului 4, ci au șansa să urce mai sus în grupă, înaintea fazelor eliminatorii, chiar și pe locul 1, dacă vor învinge Dinamo, apoi se vor impune și în returul cu Fuchse din Germania, programat în ultima etapă. Lusitanii încearcă să se claseze mai sus, pentru că asta ar însemna să evite cel mai puternic adversar din Grupa A în optimile de finală, este vorba despre Wisla Plock. Un succes cu Dinamo le garantează cel puțin locul 3 la final în Grupa B.

Forma recentă ne arată un Sporting oscilant. Săptămâna trecută, formația pregătită de Rui Silva a pierdut surprinzător la Tatran Presov, codașa grupei, cu scorul de 24-21. Asta la câteva zile distanță după ce se impusese pe teren propriu la șase goluri diferență în fața slovacilor, cu 27-21. În cursul acestei săptămâni, formația din Lisabona a obținut însă un succes foarte important cu Kristianstad, cu 27-26.

Puterea celor de la Sporting a mai scăzut după Mondialul din ianuarie, după ce cubanezul Frankis Carol Marzo (azi reprezintă Qatar) a ales să se transfere la Al-Arabi (Qatar). Interul stânga era golgheterul echipei, cu 39 de goluri marcate în șase partide. El a fost și golgheterul turnului final desfășurat în Egipt.

Dinamo Bucureşti CS: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo București este pe locul 5 cu 5 puncte, iar singura ei speranță pentru a rămâne în viață este să câștige partida de la Lisabona, iar apoi să se joace și restanța dintre Sporting și Fuchse Berlin. În acest ultim caz, evenimentul este aproape imposibil să se mai întâmple, având în vedere că marți se încheie faza grupelor. Un succes la 3 goluri în Portugalia pare de asemenea obligatoriu pentru băieții lui Constantin Ștefan, având în vedere că în tur au cedat cu scorul de 27-25.

Dinamo a jucat marți în Franța, la Nimes, și în ciuda unui joc bun, a cedat pe final cu scorul de 32-29. Echipa nu s-a mai reîntors în România, ci a plecat direct la Lisabona.

Calificarea dinamoviștilor a fost compromisă în mare măsură după partida de săptămâna trecută cu Kristianstad, cedată în București cu scorul de 29-28. Reprezentanta României a acuzat la data respectiva lipsa ritmului de joc, având în vedere că nu mai disputase un meci oficail de aproape două săptămâni. Echipa s-a chinuit și cu Tratran Presov, la 3 zile distanță (32-30). Pe măsură ce s-au adunat însă mninutele de joc, Kuduz & Co au crescut ca evoluție, iar asta s-a văzut în Franța. În mod normal, panta ascendentă ar trebui să se vadă și cu Sporting.

Dinamo se prezintă la acest joc cu aceeași echipă cu care a intrat și în partida cu Nimes. Nu au apărut accidentări după respectiva întâlnire.

Statistica meciurilor directe Sporting Lisabona v Dinamo Bucureşti CS

Sporting și Dinamo se întâlnesc pentru a 6-a oară în ultimii 2 ani. Lusitanii au 3-2 la victorii. Înainte de a câștiga în Ștefan cel Mare în tur, ei s-au mai impus în play-off-ul Ligii Campionilor din 2019, cu 32-31 pe teren propriu și 27-26 în București. În sezonul următor, Dinamo și-a luat revanșa, cu 26-25 în Portugalia, respectiv 26-24 pe teren propriu.

Cote pentru Sporting Lisabona v Dinamo Bucureşti CS

Din punct de vedere ofensiv, Dinamo a stat bine după reluarea jocurilor în EHL, reușind să ajungă de fiecare cel puțin la cota 28 de goluri. Apărarea a fost problema mai mare, pentru că echipa a primit între 29 și 32 de goluri în toate cele trei jocuri din 2021 în competiție. Bucureștenii sunt deciși să-și ia revanșa în Portugalia, au încă motivație. Pentru over 26,5 goluri Dinamo, în oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1.85.

Sporting Lisabona vs Dinamo Bucureşti CS Pont: Rome Hebo peste 3,5 goluri

Ne-am orientat către performanța individuală a angolezului Rome Hebo, care a avut evoluții în creștere la Dinamo în această perioadă. În cele două meciuri tari ale echipei Dinamo din această perioadă, el a terminat cu 5 goluri întâlnirea cu Kristianstad și cu 7 goluri cu Nimes. Hebo este un jucător de explozie, care nu ezită să rezolve unele faze și individual. Un alt argument pentru această selecție este faptul că angolezul este singurul conducător de joc valid la Dinamo. Vujic și Bizău sunt accidentați, astfel că el este așteptat să fie în atac în cea mai mare parte a timpului de joc și cu această ocazie.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici