1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Sporting Lisabona – Dinamo, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Campionilor, 22.02.2020. Prima bătălie pentru calificarea în „optimi”

Sporting Lisabona – Dinamo, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Campionilor, 22.02.2020. Prima bătălie pentru calificarea în „optimi”

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-02-21 22:47:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

22 Februarie 2020, 20:30

Sporting Lisabona

Sporting Lisabona

versus
Dinamo Bucureşti CS

Dinamo Bucureşti CS

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sporting Lisabona v Dinamo Bucureşti CS

Sporting Lisabona și Dinamo București se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:30, în manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor la handbal masculin, inclus și pe lista noastră de pronosticuri.

Cele două formații se reîntâlnesc în aceeași fază a competiției la un an distanță după bătălia din 2019, câștigată de Sporting Lisabona cu 32-31 în tur și 27-26 în retur, în București.

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Sporting Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Sporting Lisabona s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în play-off după ce a ocupat locul 2 în grupă, astfel că a devenit gazdă în prima manșă. Asta nu înseamnă că Dinamo are un meci mai lejer. Din contră, lusitanii au arătat o formă foarte bună în ultimele jocuri pe plan intern.

De la reluarea sezonului, echipa lui Valentin Ghionea a câștigat patru partide, cea mai „strânsă” fiind în deplasare cu Belenenses, 34-30. La fel de adevărat, Sporting nu a avut însă în față un adversar atât de tare precum Dinamo în 2020. În ultima etapă de campionat, formația lui Thierry Anti a învins Gaia cu 40-24.

Gruparea din Lisabona ajunge la meciul cu Dinamo după 20 de jocuri fără înfrângere, în toată această perioadă înregistrând două rezultate de egalitate, 29-29 cu FC Porto în campionat și 32-32 cu Bidasoa în Liga Campionilor, ambele în deplasare. În acest an, lusitanii nu au coborât sub 30 de goluri. La prima vedere, Dinamo emite pretenții dacă va reuși să stopeze ritmul de joc al adversarei, apărarea va juca un rol esențial.

Sub comanda antrenorului care a jucat finala Ligii Campionilor în 2018, Sporting a avut o medie de 30,9 goluri în prima fază a competiției. Sporting a terminat un singur meci la egalitate pe teren propriu, 30-30 cu Bidasoa, celelalte patru partide fiind câștigate la cel puțin șapte goluri diferență. Gazdele o așteaptă pe Dinamo cu un lot complet.

Dinamo Bucureşti CS: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo București a făcut „iureș” în grupele Ligii Campionilor, reușind să câștige șapte partide și să termine la egalitate în alte trei. Echipa din Ștefan cel Mare a arătat la rândul ei potențial pentru o calificare în optimile de finală, având în interii Kuduz și Bannour două mâini sigure.

În tot sezonul, echipa lui Constantin Ștefan a pierdut doar două jocuri, ambele pe plan intern și ambele cu același scor 26-27, cu Steaua, respectiv Dobrogea Sud Constanța. Jocuri cedate mai degrabă pe o deconcentrare. Ultimul eșec a fost obținut la puțin timp după terminarea Campionatului European.

Înaintea plecării la Lisabona, Dinamo a câștigat la Călărași cu 33-28, apoi a învins Reșița pe teren propriu cu 33-23. Veștile bune pentru campioana României ar fi faptul că a plecat în Portugalia cu lotul complet. Alături de jucători vor fi și aproximativ 400 de suporteri.

Apărarea echipei Dinamo a fost un punct forte în prima fază a competiției. Defensiva a fost numărul 1 în grupă, cu o medie de 25,6 goluri primite.

Statistica meciurilor directe Sporting Lisabona v Dinamo Bucureşti CS

În afara „dublei” de anul trecut, Dinamo și Sporting s-au mai întâlnit în turul 3 al Cupei Cupelor, sezonul 2007-2008. Atunci, reprezentanta României s-a calificat mai departe cu două victorii, cu 35-29 și 30-27.

Cote pentru Sporting Lisabona v Dinamo Bucureşti CS

Sporting Lisabona va încerca să fructifice avantajul terenului propriu și să câștige la o diferență cât mai mare pentru a-și asigura un retur mai liniștit. În prima fază a competiției, doar Bidasoa a reușit să plece cu punct de la Lisabona, când lusitanii nu atinsese încă vârful de formă. Pentru un H1 -1,5 goluri, Betano oferă cota 1.62.

Sporting Lisabona vs Dinamo Bucureşti CS Pont: Sub 57,5 goluri

Ambele formații au mai multă experiență în acest sezon, s-au întărit și în mod normal vor încerca să fructifice mai bine șansele cu ajutorul apărărilor. Partida tur din 2019 a avut 63 de goluri, s-a jucat într-un ritm susținut și fiecare a încercat să „rupă” partida la un moment. De această dată văd însă un meci de under, iar argumentul ar fi că ambele formații au arătat defensive mai bune în acest sezon. Sporting a scăzut media cu 1,1 goluri primite. Dinamo s-a „betonat” și mai bine, iar media este cu 2,4 goluri primite mai puțin. Miza este uriașă, astfel că va exista foarte probabil și multă agresivitate în joc. Porțile sunt la rândul lor bune.

Handbal - Liga Campionilor masculin

Sub 57,5 goluri

1.80
Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici