1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Spania vs Țările de Jos

Spania – Țările de Jos, Ponturi Pariuri Handbal, Calificări Jocurile Olimpice, 14.04.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-04-13 22:49:00

Handbal - Calificări Jocurile Olimpice

14 Aprilie 2024, 19:00

Spania

Spania

versus
Țările de Jos

Țările de Jos

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Spania v Țările de Jos

Spania și Țările de Jos (Olanda) se înfruntă duminică, de la ora 19:00, în ultimul meci din cadrul turneului de calificare pentru Jocurile Olimpice de vară (handbal feminin), ce se desfășoară la Torrevieja. Întâlnirea se regăsește și pe lista noastră de pariuri.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Spania: Forma echipei, știri și statistici

Spania a obținut calificarea la turneul olimpic încă după primele două jocuri. În primul, selecționata condusă de Ambros Martin a surclasat Cehia cu 31-21. Și-a luat astfel revanșa și după experiența nefericită de la Campionatul Mondial, unde a cedat în meciul direct cu 22-30.  

Practic, încă după această întâlnire, cele supranumite „Războinicele” au făcut un pas mare spre competiția supremă din Franța. Confirmarea a venit o zi mai târziu, în urma unui succes contra Argentinei, cu 26-23. Nu a fost cea mai bună evoluție a echipei, dar a fost rezultatul perfect.

Practic, evoluția mai palidă de la Mondialul din decembrie 2023, unde Spania a încheiat pe locul 13, a fost ștearsă cu buretele prin această performanță. „De când am fost eliminați la Campionatul Mondial, am început să ne gândim la marea oportunitate pe care o avem, de a putea evolua la Jocurile Olimpice. Echipa a jucat incredibil cu Cehia, mai presus de toate, la nivel mental. Am învățat multe din tot ce ne-a durut la turneul final din decembrie”, a declarat Ambros Martin.

Un aspect interesant, în fiecare meci câștigat la Torrevieja, Spania a avut MVP din Liga Națională. În prima zi a fost interul dreapta de la Dunărea Brăila, Mireya Gonzalez. După partida cu Argentina, cea mai bună handbalistă a fost desemnată Jennifer Gutierrez de la CSM București.

Spania a ajuns la șase meciuri fără înfrângere. Dar în afara Cehiei, nu a înfruntat adversare care să fi spus ceva important în handbalul mondial în ultima perioadă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Țările de Jos: Forma echipei, știri și statistici

Țările de Jos au obținut o calificare la pas la Jocurile Olimpice, după două victorii logice în primele două partide, 34-22 cu Argentina și 32-18 cu Cehia. Deși nu au mai urcat pe podium la ultimele turnee finale, batavele sunt candidate la o medalie pentru întrecerile din vară.

La ultimul Campionat Mondial, selecționata condusă de Per Johansson s-a clasat pe locul 5. A pierdut un singur meci la turneul final din decembrie 2023, în sferturile de finală cu Norvegia, scor 23-30. În rest a câștigat toate partidele la cel puțin 3 goluri diferență, cea mai strânsă fiind contra Muntenegrului, scor 28-25. De la primul meci al turneului final de anul trecut (41-26 cu Argentina) și până azi a adunat 14 victorii în 15 evoluții.

Țările de Jos au reușit să-și împrospăteze și lotul după Mondialul câștigat în 2019, media actuală de vârstă a echipei – 27 de ani, fiind ideală pentru o altă performanță majoră. Lois Abbingh este una dintre liderele lotului batav. Nu mai puțin de 12 jucătoare din cele 16 au jucat în acest sezon în Liga Campionilor. Un grup cinci handbaliste activează la Odense, formație calificată în sferturile de finală.  

Selecționata lui Per Johansson are cifre bune atât în atac, dar și în apărare. În toate cele șase jocuri oficiale din 2024 a marcat cel puțin 30 de goluri.

Statistica meciurilor directe Spania v Țările de Jos

Ultimul meci direct a avut loc la Campionatul Mondial din decembrie 2023. Acolo, Țările de Jos au câștigat destul de clar, cu 29-21. Spania a pierdut patru din ultimele cinci meciuri directe, inclusiv finala Mondialului din 2019 (scor 29-30).

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Spania v Țările de Jos

Nu mai apasă presiunea pe cele două selecționate, astfel că sunt premise pentru un joc mai cursiv, cu mai puține fragmentări. Trei din ultimele patru partide directe, inclusiv o finală de Campionat Mondial, au avut cel puțin 55 de goluri la total. Pentru peste 53.5 goluri la această întâlnire, în oferta de pariuri Betano avem o cotă 1.90.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Spania vs Țările de Jos Pont: Handicap Țările de Jos - 3.5 goluri

Plecând de la premisa că ambele națiuni vor încerca să-și apere blazonul și vor juca la un nivel apropiat de valoarea loturilor, selecționata batavă este mare favorită. Spania și-a pus toată energia în jocul cu Cehia și l-a câștigat clar. Drept consecință, în ziua următoare, contra Argentinei, a avut emoții și s-a impus doar la 3 goluri diferență. De partea cealaltă, Țările de Jos au defilat în primele două jocuri, reușind un golaveraj + 26. Au lot mai complet, cu o bancă de rezerve mai lungă din punct de vedere valoric și au funcționat ca o mașinărie de handbal. Echipa lui Per Johansson încă are suficientă energie pentru competiția de la Torrevieja, iar dacă își va valorifica toate armele, atunci va obține un succes destul de clar în finala de duminică seara. La Mondial, diferența din meciul direct a fost de 8 goluri, mizăm că acum va fi de cel puțin 4 goluri.

Handbal - Calificări Jocurile Olimpice

Handicap Țările de Jos - 3.5 goluri

1.87
Spania vs Țările de Jos

14 Apr 24, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici