Share

Spania - Norvegia, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 27.01.2021

Handbal

Cota: 2.15

Adaugat de: Marius Huțu

27 Ian 2021 01:18 1,1k 0
Logo Spania
Logo Norvegia
Spania
Norvegia
VS
21:30 27 Ianuarie 2021
Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Analiză și informații pentru Spania v Norvegia

Spania – Norvegia reprezintă „finala” din sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Handbal Masculin 2021 din Egipt. Jocul se desfășoară miercuri, de la ora 21:30, și a fost inclus pe lista noastră de pariuri.

Spania: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Spania este campioana europeană en-titre, iar în acest an încearcă să pună mâna și pe celelalte două mari titluri, la Campionatul Mondial și Jocurile Olimpice. Ibericii au avut un start destul de firav în competiție, terminând la egalitate cu Brazilia (29-29), rezultat urmat de o victorie la limită cu Polonia (27-26).

Pe măsură ce selecționata condusă de Jordi Ribera a avansat însă în competiție, evoluțiile au fost din ce în ce mai bune. Fără a lua în calcul meciul de antrenament cu Uruguay (scor 38-23), Spania a setat o medie de 34,67 goluri în disputele cu Tunisia (36-30), Germania (32-28) și Ungaria (36-28). În acest ultim joc a câștigat și bătălia pentru locul 1 în Grupa 1, iar pe parcurs a avut și 12 goluri diferență.

Spania are destule resurse înaintea fazelor finale. Pe lângă faptul că și-a permis acel moment de relaxare cu Uruguay din urmă cu 4 zile, Jordi Ribera a reușit să facă o excelentă rotație a jucătorilor.

Ar mai fi de notat faptul că ibericii au avut opțiunea de a alege să joace cu Norvegia ori Franța în sfertruile de finală. Au optat pentru prima variantă, având în spate și o statistică de excepție, adică 16 victorii și o remiză cu Norvegia în ultimele 17 jocuri directe. Iberici nu au mai pierdut cu reprezentativa nordică de peste 23 de ani, de la un meci în calificările pentru Euro 1998. Talant Dujshebaev și Inaki Urdangarin jucau atunci pentru Spania.

Norvegia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Norvegia s-a calificat cu mare șansă în sferturile de finală, cu ajutorul Franței, care și-a apărat blazonul în fața Portugaliei. Nordicii au pierdut un singur joc până acum, chiar partida de debut cu Franța (24-28), care i-a făcut să tremure pentru calificare până la ultimul joc din Grupa 3 principală. În alte meciuri de referință la Campionatul Mondial, echipa condusă de Christian Berge a învins Portugalia cu mari emoții, cu 29-28, și Islanda cu 35-33.

Acum, odată ajunsă în sferturile de finală, Norvegia este privită din nou ca o potențială câștigătoare a Campionatului Mondial. Reprezentativa nordică este probabil echipa cu cele mai mari progrese la nivel mondial în ultimii ani. Din 2016, de când a ajuns în semifinale la Euro, a fost mai mereu o candidată la medalii. A disputat finala la ultimele două ediții ale Campionatului Mondial și a cucerit medalia de bronz la Euro 2020.

Norvegia are o serie întreagă de jucători de mare valoare, dar se detașează Sander Sagosen (25 ani), care a marcat 50 de goluri din cele 193 ale naționalei Norvegiei la acest Mondial. Dacă primește puțină libertate, jucătorul de la THW Kiel nu „iartă”. Blocarea lui va fi probabil o misiune pentru Spania în acest joc.

Statistica meciurilor directe Spania v Norvegia

Cea mai recentă confruntare oficială a avut loc în 2019, în EHF Euro Cup, iar Spania s-a impus atunci cu scorul de 31-30.

Cote pentru Spania v Norvegia

Spania a fost o echipă ultraofensivă în ultima săptămână, reușind să fie constant la peste 30 de goluri. Pentru over 28,5 goluri Spania în „sfertul” cu Norvegia aveam o cotă de 1.83 în oferta de pariuri Betano.

Spania vs Norvegia Pont: Victorie Spania. La scor egal în 60 de minute miza este returnată

Cele două naționale sunt de valori apropiate, iar micile detalii vor face diferența. Poate că individual, Sagosen este peste tot ce are Spania, dar trupa lui Jordi Ribera a obținut rezultatele din ultimii ani grație omogenității și spiritului de echipă. Cei mai mulți dintre jucătorii care au câștigat Euro 2020 sunt și acum în lot. Apoi, dacă ne referim la forma din ultimele zile, Spania a avut o exprimare mai fluentă, mai convingătoare. De asemenea, apărarea lor a adunat mai multe puncte pozitive decât cea a Norvegiei. Având în vedere și bilanțul direct din ultimii 23 de ani, dar și modul cum s-au adaptat cele două naționale la condițiile din Egipt, aș înclina balanța către Spania.

Pont pariuri: Victorie Spania. La scor egal în 60 de minute miza este returnată

Miza: 6/10

Cota: 2.15

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Spania vs Norvegia Pont: +2,5 handicap Spania

Spania e în vârf de formă, și-a spulberat ultimele adversare, nume grele din handbalul mondial, precum Germania și Ungaria. O forță ofensivă impresionantă, dar și o organizare defensivă foarte bună, plus un istoric copleșitor cu norvegienii ne fac să mergem din nou pe mâna ibericilor, dar ne-am luat și o marjă de siguranță, fiind meci de sferturi de finală la Mondiale. Pariul e câștigător și dacă Spania pierde la un gol sau două, bineînțeles și în caz de egal sau victorie a campioanei europene en-titre. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: +2,5 handicap Spania

Miza: 5/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

31

Castigate:

17

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici