Share

Spania - Germania, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 21.01.2021

Handbal

Cota: 1.83

Adaugat de: Marius Huțu

21 Ian 2021 01:11 860 0
Logo Spania
Logo Germania
Spania
Germania
VS
21:30 21 Ianuarie 2021
Handbal - Campionatul Mondial (masculin)

Analiză și informații pentru Spania v Germania

Spania – Germania este cel mai tare meci al zilei a 9-a la Campionatul Mondial de Handbal masculin 2021 din Egipt (joi, ora 21:30), evenimentul fiind inclus pe lista noastră de pariuri. Cele două reprezentative fac parte din Grupa 1 – turul 2, alături de Ungaria, Brazilia, Polonia și Uruguay.

Spania: Forma echipei, știri și statistici

V Î E V V

Spania începe meciurile din grupa principală pe locul 2, cu 3 puncte, dar un succes în această partidă cu Germania o califică în proporție de peste 90% în sferturile de finală. Explicăm în rândurile următoare de ce.

Înainte de asta, să spunem că ibericii au început cu stângul la turneul final, cu un egal în partida cu Brazilia, scor 29-29. Sud-americanii au condus atunci cu 6 goluri, dar Spania a egalat cu multă șansă în ultimele secvențe. Selecționata condusă de Jordi Ribera a avut probleme și în disputa următoare cu Polonia, dar a reușit să obțină ambele puncte, după succesul la limită cu 27-26. Spania a jucat mai aproape de valoarea ei în ultima partidă din prima fază a competiției, cu Tunisia, câștigată cu 36-30.

Astfel, campioana Europei este în grafic, iar acest meci cu Germania o poate aduce și mai aproape de primele opt națiuni. După această confruntare, pentru Spania urmează o întâlnire cu Uruguay, având așadar alte două puncte asigurate. Astfel, 7 puncte înainte ultimei partide cu Ungaria din grupă ar putea fi suficiente pentru iberici pentru calificarea în „sferturi”. Așadar, Raul Entrerrios & Co privesc acest joc cu Germania ca o veritabilă finală.

Extrema stângă Angel Perez este principalul marcator al echipei, cu 19 goluri. Într-o grupă destul de puternică, Spania a avut 19 contraatacuri în primele trei jocuri, iar media eliminărilor este sub 4 (3,67).

Germania: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Dacă Spania este o națională în creștere, Germania este sub mare presiune înaintea acestei partide. Selecționata pregătită de Alfred Gislason nu are decât varianta victoriei, astfel este eliminată din lupta pentru accederea în fazele eliminatorii.

Germania a ajuns cu 2 puncte în Grupa 1, câștigate în urma unui meci fără istoric cu Uruguay cu 43-14. În singurul meci tare de până acum, a fost învinsă de Ungaria cu 29-28. Această confruntare a scos în evidență slăbiciunile echipei în special în apărare, de unde lipsesc cei mai buni oameni, Wiencek și Lemke. Alfred Gislason are mai multe absențe din lot, după ce unii jucători au refuzat deplasarea în Egipt din cauza pandemiei de coronavirus. După foarte mulți ani, Germania nu are în lot niciun jucător de la Kiel, proaspătă câștigătoare a Ligii Campionilor.

Pe lângă absențele însemnate, nici liderul Uwe Gensheimer nu este în formă. El a intrat doar în repriza a doua cu Ungaria și are 4 goluri marcate până acum, mult sub ce a realizat de obicei la turneele finale.

Statistica meciurilor directe Spania v Germania

Spania și Germania se cunosc foarte bine, din moment ce s-au înfruntat de nouă ori în ultimii 6 ani. Ibericii au 5-4 la victorii în această perioadă. Ultima partidă directă a avut loc la Euro 2020, iar Spania a câștigat cu 33-26.

Cote pentru Spania v Germania

Din punct de vedere mental, Germania nu arată că ar putea face un Mondial memorabil. Iar cele câteva absențe din lot se pot vedea într-un derby precum cel cu Spania. Ibericii sunt mari favoriți, iar pentru un H1- 2,5 goluri au o cotă de 1.80 în oferta de pariuri Betano.

Spania vs Germania Pont: Spania - peste 29.5 goluri

Spania a avut trei meciuri tari până la acest joc, în timp ce Germania, doar unul. Așadar, ibericii au avut mai multe șanse de a-și regla ritmul potrivit pentru atacarea fazelor finale. Din punct de vedere statistic, băieții lui Jordi Ribera au avut în medie 50 de acțiuni per joc încheiate cu aruncări la poartă. Așadar, s-au apropiat de Barcelona, cea mai ofensivă echipă în Liga Campionilor, care are în jur de 53-55 de aruncări la poartă. Până acum, eficiența Spaniei a fost de 61% (medie de 30,6 goluri), dar să nu uităm faptul că a intrat mai greu în turneul final. Campionii europeni au arătat recent că sunt în creștere de formă și în condițiile în care vor trata acest meci cu gândul la calificarea în „sferturi”, mă aștept să fie la un nivel foarte bun. Statisticile ne arată că spaniolii pot atinge pragul de 30 de goluri. Având în vedere și absențele Germaniei din apărare, un over 29,5 Spania poate fi încercat. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Spania - peste 29.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.83

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huțu

Ponturi:

31

Castigate:

17

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene. Fotbal, baschet, ciclism și sporturi de iarnă sunt alte discipline pe care le urmăresc cu regularitate. Lucrez în domeniul pariurilor din 2016, de când am ajuns în echipa Pariurix.com.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici