1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Ponturi Handbal, Euro 2020: Spania – Germania. Derby-ul zilei a treia

Ponturi Handbal, Euro 2020: Spania – Germania. Derby-ul zilei a treia

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-01-11 10:54:00

Handbal - Euro 2020

11 Ianuarie 2020, 18:15

Spania U21

Spania U21

versus
Germania

Germania

1.83

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Spania U21 v Germania

Spania și Germania se întâlnesc sâmbătă, de la ora 19:15, în cel mai tare meci al zilei la Campionatul European de Handbal Masculin, inclus și pe lista noastră de pronosticuri.

Partida are o miză uriașă, pentru că învingătoarea va pleca mai departe cu 2 puncte, „zestre” care ar putea să conteze mult și pentru calificarea în semifinale.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Spania U21: Forma echipei, știri și statistici

Spania este deținătoarea titlului și o candidată serioasă pentru a fi pe podium și la această ediție. De altfel, în cele 13 prezențe de până acum, ibericii au obținut șapte medalii, ceea ce înseamnă un procentaj de peste 50%.

Debutul Spaniei la Trondheim, acolo unde se desfășoară jocurile din Grupa C, a fost unul cât se poate de lejer, cu un succes la 11 goluri diferență în fața Letoniei, 33-22. Selecționata lui Jordi Ribera s-a desprins după minutul 45, dar încă din prima repriză spaniolii au arătat ca o posibilă echipă de semifinale. Mai mult, Spania a reușit să ofere timp de joc tuturor handbaliștilor, astfel că întreg lotul a intrat în ritm de competiție înaintea partidei cu Germania. Niciun component nu a jucat mai mult de 40 de minute.

Jorge Maqueda and Viran Morros au fost descalificați în partida cu Letonia, dar sunt eligibili pentru a evolua în fața Germaniei. De remarcat faptul că portarul german Andrea Wolff este un punct tare pentru adversari, dar nu mai puțin de patru spanioli îi sunt colegi la echipa de club Vive Kielce, frații Alex și Daniel Dujshebaev, Julen Aguinagalde și Angel Fernandez, așadar, ar trebui să îi cunoască și punctele mai slabe.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania este lider în grupă înaintea jocului cu Spania, pentru un gol în plus marcat. În disputa cu Olanda, „panzerele” au câștigat tot la o diferență de 11 goluri, dar cu 34-23.

Foarte interesant, meciul de la Trondheim va fi și o confruntare între ultimele două campioane, pentru că Germania a câștigat ediția din 2016. Iar medalia de aur a fost câștigată tot într-o partidă cu Spania, scor 24-17.

Christian Prokop are câteva absențe pentru acest turneu final, în special la nivelul liniei de 9 metri, dar Germania nu se poate plânge că nu are soluții de înlocuire. Cu această ocazie este de așteptat să iasă în evidență și Uwe Gensheimer, golgheterul echipei, după ce la întâlnirea cu Olanda a jucat 17 minute și a marcat numai două goluri. El a fost descalificat, dar are drept de joc.

La fel ca și Spania, Germania a rulat tot lotul cu Letonia, cu mențiunea că portarul Andrea Wolff a stat totuși în teren 47 de minute.

Statistica meciurilor directe Spania U21 v Germania

Spania și Germania au fost adversare și la Mondialul din 2019. „Panzerele” au câștigat atunci cu 31-30, reușind să acceadă în semifinale. Partida au disputat-o însă pe teren propriu.

Cote pentru Spania U21 v Germania

Ferran Sole, extrema dreaptă a Spaniei de la Toulouse, este un candidat serios al echipei pentru titlul de golgheter. El a fost pe locul 3 la acest capitol la ultimul Campionat Mondial, cu 58 de goluri. Sole este și principalul executant al aruncărilor de la 7 metri, astfel că are șanse bune să atingă măcar cota 5 goluri în această întâlnire, pariu cu o cotă 1.85 la Unibet.

Spania U21 vs Germania Pont: Spania peste 26,5 goluri

Spania are cifre extraordinare în privința atacului. În ultimele 14 jocuri susținute, în general, numai cu echipe de turneu final, a marcat cel puțin 28 de goluri. Iar în 12 cazuri dintre acestea a fost chiar la minimum 30 de goluri. Selecționata lui Jordi Ribera încearcă să evolueze cât mai simplu și eficient, faza a doua și contraatac. Iar în pozițional, cât mai direct pe poartă. Având în vedere stilul de joc etalat de Spania în ultimul an, pariul propus pare abordabil.

Miza: 7/10
Cota: 1.83
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici