Share

Ponturi Handbal, Euro 2018, feminin: Spania – Germania, un posibil meci cu multe goluri

Handbal

Cota: 1.88

Adaugat de: Marius Huţu

07 Dec 2018 10:29 1,1k 0
Logo Spania
Logo Germania
Spania
Germania
VS
19:00 07 Decembrie 2018
Handbal - Campionatul European feminin

Analiză și informații pentru Spania v Germania

Continuăm seria predicțiilor de la Campionatul European de handbal feminin cu partida Spania – Germania, programată vineri, de la ora 19:00. Cele două naționale fac parte din aceeași grupă principală cu România.

Pariază pe Cristina Neagu o cotă mărită de 80.00!

Spania: Forma echipei, știri și statistici

V E V Î Î

Spania a avut un start foarte bun la Campionatul European, a debutat cu o victorie fără dubii în fața Croației cu 25-18, apoi a ținut Olanda sub presiune pentru aproape 60 de minute. Înfrângerea suferită însă în minutul 60 în această întâlnire, dintr-o aruncare liberă de la 9 metri, a făcut ca totul să se prăbușească în tabăra iberică precum un castel de nisip. A urmai apoi o înfrângere la scor în fața unei selecționate a Ungariei cu multe absențe, scor 26-32, astfel că Spania a ajuns în grupa principală cu zero puncte. Un lucru neobișnuit, reprezentativa condusă de Carlos Viver a primit în ultimele două meciuri un număr neobișnuit de mare de goluri, adică 60. Echipa a fost în reconstrucție în ultimul an, s-a mișcat bine în meciurile de pregătire, dar probabil că mai are nevoie să acumuleze experiență în turneele finale. Teoretic, Spania nu are cum să spere la mai mult de un loc 5-6 la Euro, în condițiile în care ar mai avea de jucat cu România și Norvegia.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Germania este o selecționată pe care o știm destul de bine, a evoluat în grupa de la Brest din care a făcut parte și România și a produs una din marile surprize prin victoria cu 33-32 în fața Norvegiei. Dacă a fost sau nu subestimată, e mai puțin important acum, cert este că trupa lui Henk Groener a luat cu ea acel rezultat în grupa principală, după ce a învins Cehia cu 30-28 în ultima partidă din prima fază, astfel că pornește cu 2 puncte. Selecționata Germaniei este deocamdată în bătălia penru un loc în semifinale, dar are nevoie de un start lansat în Main Round. Stilul nordic cu repuneri rapide a început să prindă foarte bine echipei, Germania având o medie de 29 goluri / joc în prima fază, cu adversari precum România și Norvegia. Absența liderului Kim Naidzinavicius este mare, dar se poate spune că echipa a trecut cu bine peste acest aspect.

Statistica meciurilor directe Spania v Germania

Spania și Germania s-au întâlnit într-un meci amical înainte de Euro. Ibericele s-au impus cu 22-20.

Cote pentru Spania v Germania

În absența jucătoarei Kim Naidzinavicius, Emily Bolk a devenit un lider al echipei la Euro, ea își asumă foarte multe responsabilități. Interul stânga a tras de 23 de ori la poartă în primele trei partide, având și 13 goluri marcate. Evoluțiile ei sunt în creștere, astfel că sunt șase mari să puncteze și de această dată de cel puțin 4 ori. Unibet oferă cota 1.60 pentru faptul că Bolk va marca cel puțin patru goluri.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Spania vs Germania: Total peste 50.5 goluri

Spania a pierdut puțin ritmul, dar asta nu înseamnă că și-a spus și ultimul cuvânt. Fără a mai avea însă presiunea rezultatelor, ar putea să evolueze ceva mai relaxată. Germania oricum s-a prezentat ca o echipă fără complexe până acum, care a jucat în mare viteză. Cu siguranță nu va schimba stilul. Ambele naționale vin după meciuri cu multe goluri, cinci din cele șase partide susținute în total terminându-se cu cel puțin 54 de goluri. Apărările nu sunt atât de grozave, astfel că am putea asista din nou la o partidă cu multe reușite.

Pont pariuri: Total peste 50.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Marius Huţu

Ponturi:

27

Castigate:

17

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0