Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial: Spania – Franța, meci important pentru clasamentul grupei României

Handbal

Cota: 1.53

Adaugat de: Marius Huţu

07 Dec 2017 11:14 2,2k 0
Logo Spania
Logo Franta
Spania
Franta
VS
21:30 07 Decembrie 2017
Handbal - Campionatul Mondial de handbal feminin

Analiză și informații pentru Spania v Franta

Spania - Franța, meci care va începe la ora 21:30, este derby-ul zilei la Campionatul Mondial de handbal feminin și se află pe lista noastră de pronosticuri. Jocul are o însemnătate foarte mare în stabilirea clasamentului final în grupa de la Trier, din care face parte și România.

Spania vine după un meci foarte greu cu România, care cu siguranță a stors-o la momentul potrivit de energie. Partea pozitivă pentru echipa lui Carlos Viver este că a avut o zi de pauză pentru a-și încărca bateriile, personal sunt convins că va fi gata din nou de luptă la ora jocului cu Franța. Așa cum remarcam și în urmă cu 2 zile, înaintea partidei cu România, Spania se află într-un proces de reconstrucție, iar acest lucru a fost evident în partida pierdută cu tricolorele 17-19. Barbosa, Martin, Pena, jucătoarele de bază din echipă, nu au prins cea mai bună zi cu România, iar Carlos Viver nu a avut schimbări de aceeași valoare la nivelul titularelor. În ciuda înfrângerii în ultimul meci, Spania și-a asigurat calificarea în optimi, iar din ultimele două partide cu Franța și Slovenia are nevoie măcar de o victorie pentru a termina grupa pe locul 3 și a evita, astfel, Norvergia în primul tur eliminatoriu. Carmen Martin (Nice), Maria Nunez (Besancon) și Elisabet Chavez (Nantes) sunt jucătoarele din națională care activează în campionatul Franței.

Franța a început greu Campionatul Mondial din Germania, cu o înfrângere în fața Sloveniei, 23-24, a făcut o altă repriză exasperantă cu Paraguay (14-10), dar dacă ne raportăm și la trecut, trupa lui Krumbholz a luat mai mereu un start mai dificil. Pentru naționala Franței, turneul final începe cu adevărat de la meciul cu Spania, mâine va înfrunta și România. Pineau & Co pot ocupa în grupă atât locul 1, dacă vor câștiga cele două partide, dar se pot clasa la fel de bine și pe locul 4, chiar din această seară, dacă România și Spania se vor impune azi. Franța a dat senzația în primele trei meciuri că încă își testează echipa, pentru a tura motoarele începând de la confruntarea cu Spania. Krumbholz are la dispoziție un lot extrem de experimentat, care are o medie de 50 meciuri internaționale. Nu sunt semnalate probleme medicale, iar Allison Pineau, revenită după o accidentare mai serioasă, a avut timp pentru a aduna minute și a fi din nou la un nivel optim de joc.

Pont Spania vs Franta: Niciun pariu la scor egal: Victorie Franța

Dacă privim după clasament, presiunea este mai mare asupra Franței, având în vederea că a suferit deja o înfrângere neașteptată cu Slovenia. Trupa lui Olivier Krumbholz nu are voie să piardă partida cu Spania, pentru că în aceste condiții ar însemna să termine grupa pe locul 4 și să joace cu Norvegia în optimi, așa cum arată calculele hârtiei. Dacă privim după valoarea individuală și generală a celor două loturi, Franța este iar în avantaj. Are un lot destul de omogen, cu multă experiență, în timp ce Spania are câte puțin din cele două aspecte, omogenitatea fiind valabilă doar la nivelul primului ”7”. Merg pe mâna Franței, dar am luat în considerare și varianta unui rezultat egal între cele două naționale, având în vedere meciurile directe foarte strânse din ultimii ani, care s-au încheiat la o diferență de maximum un gol. În cazul unui scor egal, banii vor fi returnați pentru cota selectată de la Betano.

Pont pariuri: Niciun pariu la scor egal: Victorie Franța

Miza: 9/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

75%

Nu 1

25%

Marius Huţu

Ponturi:

17

Castigate:

9

Pierdute:

8

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pontul pentru Serbia - Muntenegru
Cota: 1.75 17 Noi 2018 16:00 0
Pariul pentru România - Lituania
Cota: 1.95 17 Noi 2018 21:45 0