1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Flensburg vs Dinamo

Flensburg - Dinamo, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 17.11.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-11-16 22:03:00

Handbal - Liga Campionilor masculin

17 Noiembrie 2021, 21:45

SG Flensburg Handewitt

SG Flensburg Handewitt

versus
HC Dinamo

HC Dinamo

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru SG Flensburg Handewitt v HC Dinamo

Flensburg și Dinamo se înfruntă miercuri, de la ora 21:45, într-o partidă din Grupa B în Liga Campionilor la handbal masculin, eveniment pentru care am selectat și pariuri.

SG Flensburg Handewitt: Forma echipei, știri și statistici

Flensburg ocupă ultimul loc în grupă după o primă parte de sezon cu multe probleme, inclusiv pe plan intern. Reprezentanta Germaniei a adunat doar 3 puncte din 12 posibile, după ce în ediția, trecută, spre exemplu, a câștigat grupa din care a făcut parte, cu 21 de puncte din 28 posibile. Singurul succes în actuala stagiune a fost realizat chiar în ultima rundă, tot pe teren propriu, scor 34-27 cu Motor Zaporojie. Un punct a mai fost obținut, tot acasă, cu PSG (27-27).

În Bundesliga, formația lui Maik Machulla a pierdut 5 puncte în primele 6 etape, astfel că a pierdut contactul cu liderul Magdeburg. Flensburg a avut jucători accidentați, dar și câteva cazuri de covid care au perturbat activitatea echipei.

Lucrurile au intrat pe un făgaș oarecum nomal în ultimele săptămâni. Înaintea partidei cu Dinamo, germanii au ajuns la 5 meciuri consecutive fără înfrângere. După succesul cu Motor, echipa a obținute alte două victorii valoroase în Bundesliga: 28-23 cu Fuchse Berlin și 31-26 cu Rhein Neckar Lowen.

Cu toate că rezultatele au indicat o creștere de formă, antrenorul nu se așteaptă la o plimbare prin parc împotriva echipei Dinamo. „Nu există adversar care să vrea doar să joace bine. La urma urmei, Dinamo a învins Veszprem și Kielce”, a avertizat Maik Machulla pe site-ul oficial al clubului.

În ciuda faptului că ocupă ultim loc în grupă, Flensburg are cea mai bună apărare în jocurile de pe teren propriu, cu o medie de 26,3 goluri primite teren propriu. Hampus Wanne este pe locul 5 în topul celor mai buni marcatori, cu 37 de goluri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

HC Dinamo: Forma echipei, știri și statistici

Dinamo București a trimis deja câteva semnale puternice în ediția din acest an a Ligii Campionilor, prin faptul că poate veni cu multe surprize. Xavier Pascual a început să-și imprime deja filosofia de joc și pe banca tehnică a reprezentantei României și a stricat deja câteva socoteli în grupă, după ce a învins Vive Kielce (32-29) și Veszprem (31-29).

Gruparea din Ștefan cel Mare este pe locul 6 înaintea vizitei în Germania, cu 4 puncte, toate fiind obținute pe teren propriu. În deplasare, Dinamo a cedat în toate cele trei partide de până acum, astfel: 30-41 cu PSG, 32-36 cu Barcelona și 27-28 cu Motor Zaporojie. Echipa are o medie de 35 goluri primite pe teren străin.

Bucureștenii au ajuns marți seară în Germania cu un lot de 16 jucători. Au rămas acasă, dintre oamenii mai importanți, Alouini, Bizău și Militaru. Și-au făcut calcule și speră să obțină cel puțin 2 puncte din „dubla” cu Flensburg. Returul este peste o săptămână, în România. Și pare a fi singura șansă de a lupta cu șanse reale pentru locul 6, care asigură prezența în turul urmăror. Am spus-o și cu alte ocazii, Dinamo joacă fără presiunea rezultatelor în acest sezon, dar încearcă să prindă play-off dintr-o grupă foarte puternică.

Interii Raul Nantes și Amine Bannour sunt oamenii din tabăra echipei Dinamo remarcați de gazde. Primul este și golgheterul echipei, cu 31 de goluri. După ultimul joc din Liga Campionilor cu Veszprem, trupa din capitală a mai disputat două partide în Liga Zimbrilor și s-a impus de fiecare dată fără probleme, 29-25 cu CSM București și 35-24 cu HC CS Buzău.

Statistica meciurilor directe SG Flensburg Handewitt v HC Dinamo

Flensburg și Dinamo se înfruntă în premieră în cupele europene. Este și primul joc pe care bucureștenii îl susțin împotriva unei formații din Germania, după 2000, în Liga Campionilor.

Cote pentru SG Flensburg Handewitt v HC Dinamo

Flensburg a limitat Barcelona, PSG și Moror Zaporojie la maximum 27 de goluri în jocurile disputate în Germania. Pentru  Under 27,5 goluri Dinamo la Superbert pariuri sportive am identificat cota 2.00.

SG Flensburg Handewitt vs HC Dinamo Pont: Total sub 60,5 goluri

Flensburg – Dinamo este o partidă care poate cântări enorm în econonia calificării pentru ambele formații. Gazdele s-au lasat într-o cursă de urmărire a echipelor din față și nu își permit să mai cedeze niciun punct pe teren propriu. Pentru a obține victorii, apărarea lui Machulla va juca de acum un rol și mai important. Dinamo nu are nimic de pierdut și vine în Germania să-și vândă scump pielea. Pentru a avea o șansă, fie ea cât de mică, nu are voie să piardă mingea în atac, va încerca să încheie măcar cu aruncare la poartă fiecare acțiune, pentru că Flensburg este devastatoare pe contraatac. Într-un joc în care se va juca tare de ambele părți, sunt premise să avem un meci cu maximum 60 de goluri la total.

Handbal - Liga Campionilor masculin

Total sub 60,5 goluri

1.85
Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici