1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Flensburg vs Gummersbach

Flensburg - Gummersbach, Ponturi Pariuri Handbal Germania, Bundesliga, 30.05.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-05-29 17:12:00

Handbal Germania - Bundesliga

30 Mai 2024, 20:00

SG Flensburg Handewitt

SG Flensburg Handewitt

versus
Gummersbach

Gummersbach

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru SG Flensburg Handewitt v Gummersbach

Flensburg și Gummersbach se înfruntă joi, de la ora 20:00, în penultima etapă a sezonului din Bundesliga la handbal masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

SG Flensburg Handewitt: Forma echipei, știri și statistici

Flensburg are motiv de sărbătoare la ultimul meci al sezonului pe teren propriu. Jucătorii și staff-ul tehnic vor prezenta fanilor trofeul European Handball League, pe care l-au câștigat în urmă cu patru zile. La finalul săptămânii trecute, echipa a fost urmată la Hamburg de aproximativ 1.500 de fani, acum sunt așteptați peste 6.000 de fani.

Prin succesul european, echipa lui Nicolej Krickau se poate considera în cele din urmă mulțumită. Sigur, și-ar fi dorit și o calificare în viitorul sezon al Ligii Campionilor, dar acest lucru nu mai este posibil. Indiferent cum se vor încheia ultimele două jocuri ale sezonului, cu Gummersbach și Bergischer, SG va încheia pe locul 3. Clubul revine pe podium în Bundesliga după două ediții în care s-a clasat pe locul 4.

Flensburg a disputat ultimul meci în campionatul intern pe 18 mai, la Eisenach, unde a pierdut surprinzător, cu 27-28. Pentru echipă au urmat apoi cele două jocuri din Final Four în European Handball League, unde a atins o formă sportivă de excepție. După semifinala cu Dinamo (38-32), SG a învins Fusche Berlin cu 36-31. A fost și o revanșă după ce a pierdut lupta cu „vulpile” în Bundesliga pentru locul secund. Emil Jakobsen a fost desemnat MVP-ul turneului final. Spre exemplu, contra Dinamo, el a marcat 11 goluri din tot atâtea aruncări.

Din punct de vedere statistic, Flensburg a câștigat 14 din cele 16 jocuri disputate pe teren propriu în acest sezon. A cedat puncte doar cu primele două clasate, cu Fuchse (31-31) și Magdeburg (29-32). Băieții lui Krickau au setat o medie de 33.1 în jocurile disputate acasă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gummersbach: Forma echipei, știri și statistici

VfL Gummersbach se bucură la rândul ei de succesul echipei SG Flensburg-Handewitt în European Handball League. Germania a mai obținut astfel un loc în viitorul sezon european, care ar putea fi ocupat chiar de formația lui Gudjon Valur Sigurdsson.

Oaspeții acestei întâlniri sunt foarte aproape de a încheia pe locul 6 în Bundesliga. Ei mai au nevoie de 2 puncte din jocurile cu Flensburg și Goppingen (acasă) pentru a-și confirma poziția și a obține astfel calificarea în cupele europene. Înaintea etapei a 33-a, VfL avea un avans de 3 puncte față de Hannover-Burgdorf.

Clubul a făcut pasul decisiv spre Europa la finalul săptămânii trecute, când a învins THW Kiel cu un incredibil 40-29. Gummersbach a pierdut un singur joc din ultimele nouă, în deplasare cu Fuchse Berlin (26-29).

Actualul sezon este și cel mai bun pentru VfL Gummersbach din ultimii mulți ani. Clubul are o istorie bogată, dar în urmă cu 5 ani a suferit prima retrogradare din prima ligă după 43 de ani. A revenit în Bundesliga în 2022, iar acum visează din nou în Europa. Mai mult, clubul se dezvoltă din toate punctele de vedere. A depășit problemele financiare, având 90 de parteneri noi.

Statistica meciurilor directe SG Flensburg Handewitt v Gummersbach

Flensburg a învins Gummersbach în 27 din ultimele 28 de meciuri directe la nivel oficial. În acest sezon, în jocul tur, formația lui Nicolej Krickau s-a impus în deplasare cu 42-32.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru SG Flensburg Handewitt v Gummersbach

Meciul din tur a avut 74 de goluri la total. Sunt premise pentru un jocrelaxant, cu mai puțină intensitate în apărare, cu acțiuni scurte și goluri multe. Pentru peste 63.5 goluri, Superbet pariuri sportive propune o cotă 2.00.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

SG Flensburg Handewitt vs Gummersbach Pont: Handicap VfL Gummersbach + 5.5 goluri

Handicap VfL Gummersbach + 5.5 goluri Flensburg este în sărbătoare și rămâne de văzut cât de mult se poate conecta la acest joc, mai ales că nu are nici miză pentru clasament. În schimb, VfL Gummersbach încearcă să repete evoluția cu THW Kiel de la finalul săptămânii trecute. când s-a impus la o diferență de 11 goluri. Echipa lui Sigurdsson se află într-o perioadă de vârf, din moment ce are 8 din ultimele 9 jocuri fără înfrângere. Iar la mai mult de 5 goluri nu a mai cedat de la începutul lunii martie, când a fost învinsă de liderul Magdeburg cu 38-30. Dacă gazdele nu-și încordează mușchii, și n-ar fi motive să se întâmple asta, partida de la Flensburg se poate încheia cu o diferență maximă de 5 goluri.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici