1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Bietigheim – CSM București, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 25.10.2020. Gazdele sunt în căutarea primelor puncte

Bietigheim – CSM București, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor 25.10.2020. Gazdele sunt în căutarea primelor puncte

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-10-24 18:25:00

Handbal - Liga Campionilor feminin

25 Octombrie 2020, 17:00

SG BBM Bietigheim

SG BBM Bietigheim

versus
CSM București

CSM București

2.05

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru SG BBM Bietigheim v CSM București

CSM București își continuă parcursul în Liga Campionilor la handbal femininm duminică, de la ora 17:00, cu o partidă în deplasare, pe terenul echipei Bietigheim (Germania).

Cele două formații se întâlnesc în cadrul Grupei A, în etapa a 6-a, fiind unul dintre cele patru jocuri „neatinse” de Covid-19 în acest weekend.

SG BBM Bietigheim: Forma echipei, știri și statistici

Bietigheim este în căutarea primelor puncte în acest sezon, după ce a pierdut toate cele cinci jocuri. Reprezentanta Germaniei este și singura care a susținut toate jocurile de până acum, celelalte echipe având cel puțin un meci amânat din cauza Covid-19.

Formația care joacă Ludwigsburg a început competiția cu două înfrângeri cât se poate de clare, 26-33 cu Esbjerg (acasă) și 27-36 cu Metz (deplasare). Ulterior, Bietigheim a început să se mai lege după multe schimbări care au intervenit în lot, dar a continuat să înregistreze eșecuri: 29-33 cu Kristiansand (acasă), 31-32 cu Rostov Don (acasă) și 26-28 cu Krim Ljubljana (deplasare). Echipa și-a redus astfel destul de mult șansele de a se califica în faza următoare, încă din prima jumătate a întrecerii.

Dar echipa lui Markus Gaugisch nu a depus armele și după ce a obținut o victorie de moral în Bundesliga, cu 27-25 pe terenul echipei Metzingen, speră să spargă gheața și în Europa. De remarcat faptul că acest joc cu CSM București vine chiar înaintea derby-ului din campionatul intern cu Borussia Dortmund.  

Meciul se va disputa fără spectatori, iar Bietigheim nu se poate baza pe două handbaliste cu mare experiență, Karolina Kudlacz-Gloc și Stine Jorgensen.

CSM București: Forma echipei, știri și statistici

CSM București este pe locul 3 înaintea deplasării în Germania, având trei înfrângeri și un egal până la această oră: 31-26 cu Metz (acasă), 30-29 cu Esbjerg (deplasare), 25-30 cu Kristiansand (deplasare) și 25-19 cu FTC Rail Cargo (acasă). „Tigroiacele” au și un meci amânat cu Rostov Don.

În cazul în care vor câștiga aici, fetele lui Adrian Vasile vor urca pe locul 1 în grupă, având în vedere că jocul dintre Rostov Don și Vipers a fost amânat. Reprezentanta Norvegiei are în acest moment un avans de un punct față de CSM București.

Cristina Neagu a trecut peste momentul de pauză forțată din cauza Covid-19 și a revenit cu 6 goluri în partida cu FTC Rail Cargo. Adrian Vasile are toate vedetele la dispoziție, dar problemele sunt de altă natură. CSM București a ajuns la restanțe de 3 luni față de jucătoare, motiv pentru care au și protestat la ultimul meci. Din acest punct de vedere, situația nu este deloc roză și poate influența într-o oarecare măsură randamentul echipei.

Statistica meciurilor directe SG BBM Bietigheim v CSM București

Cele două echipe au mai fost adversare în sezonul 2018-2019. Bietigheim s-a impus atunci în Germania cu scorul de 30-28. „Tigroiacele” și-au luat revanșa în București, cu scorul de 32-24.

Cote pentru SG BBM Bietigheim v CSM București

Cristina Neagu, Crina Pintea și Barbara Lazovic formează în momentul de față trio-ul de forță al echipei CSM București în ceea ce privește ofensiva. Toate cele trei jucătoare au avut evoluții constante până acum și este de așteptat să se impună și în Germania. Cristina Neagu are o cotă de 1.65 pentru over 7,5 goluri în oferat de pariuri Betano. Căpitanul echipei execută și aruncări de la 7 metri și are o medie de 9,3 goluri în acest sezon.

SG BBM Bietigheim vs CSM București Pont: Handicap Bietigheim + 3,5 goluri

Bietigheim a făcut progrese în ultimele săptămâni. După pauza internațională, reprezentanta Germaniei a cedat la un sigur gol diferență cu Rostov Don, având șansa egalării în ultimul minut, iar cu Krim Ljubljana a pierdut după ce a condus și cu 6 goluri. CSM București este echipa mai bună pe hârtie și are toate șansele să câștige și în Germania. Dar problemele financiare au devenit destul de apăsătoare și afectează randamentul echipei. Puse cap la cap toate aceste date, Bietigheim poate obține un rezultat strâns și în această întâlnire.

Miza: 6/10
Cota: 2.05
Status: Pierdut

SG BBM Bietigheim vs CSM București Pont: Bietigheim +5,5 handicap

CSM București are probleme mari din punct de vedere al atmosferei din lot. Fetele sunt neplătite, au protestat la precedentul meci din Liga Campionilor, dar au jucat și au învins-o pe Ferencvaros acasă, 25-19. Peste toate acestea, cea mai bună jucătoare din lot, Cristina Neagu, s-a accidentat la ultimul antrenament și nu va putea evolua. Ea abia revenise după Coronavirus, a jucat cu unguroaicele și a dat 6 goluri. Bietigheim a avut un început slab în Liga Campionilor, dar a strâns rândurile și a pierdut la diferențe mici ultimele 3 confruntări, la 4, 1 și 2 goluri diferență. În plus, e și cam ultima șansă a nemțoaicelor de a prinde un loc de calificare, așa că vor juca tare. Nu le văd să piardă la o diferență mai mare de 5 goluri, în fața unei echipe care nu va forța.

Handbal - Liga Campionilor feminin

Bietigheim +5,5 handicap

1.62
Miza: 10/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici