Share

Pronostic Serbia - Olanda, Campionatul Mondial de Handbal - un nou meci tare în grupa D

Handbal

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Cătălin

06 Dec 2017 02:14 1,4k 0
Logo Serbia
Logo Olanda
Serbia
Olanda
VS
16:30 06 Decembrie 2017
Campionatul Mondial - Handbal

Analiză și informații pentru Serbia v Olanda

Mergem și la Campionatul Mondial de handbal acolo unde de la ora 16:30 avem un nou meci de foc în grupa D, între Serbia și Olanda, două dintre cele mai puternice echipe de la această competiție, și vom vedea și pronosticul meu după analiză.

Serbia - Olanda

Unul din cele mai interesante și echilibrate meciuri ale zilei vine din Grupa D acolo unde Serbia dă piept cu Olanda. Serbia conduce grupa după 3 etape, cu 5 puncte, la egalitate de puncte cu Germania, echipă cu care a remizat în ultimul meci, 22-22. Deși sârboaicele au condus cu 2 goluri la pauză 11-9 dar și pe tot parcursul reprizei secunde s-au văzut egalate și chiar conduse în ultimele 3-4 minute ale jocului. Cu 30 de secunde înainte de finalul jocului Germania conducea cu 22-21 și avea atacul dar gazdele acestei competiții au pierdut foarte ușor mingea și s-au văzut egalate cu 5 secunde înainte de final prin golul marcat de Dragana Cvijic. În primele două jocuri Serbia a învins foarte clar outsiderele grupei, China ( 43-23 ) și Camerun ( 34-21 ). În aceste ultime două jocuri cu Olanda și Coreea de Sud nu se mai pune problema calificării ci doar a locului de pe care se vor califica, și implicit a adversarului pe care-l vor avea în optimi.

De cealaltă parte Olanda se află pe locul 3 în acest moment cu 4 puncte și a reușit să câștige ultimele două jocuri, cu China ( 40-15 ) și Camerun ( 29-22 ) după ce pierduse surprinzător pentru mulți în primul joc, cu Coreea de Sud, scor 24-22. Olanda nu a mai forțat în a doua repriză a meciului de ieri cu Camerunul după ce și-au luat un avans confortabil după prima repriză, 14-8. Gândul olandezelor a fost cu siguranță la acest meci cu Serbia, unul foarte important pentru jucătoarele din ” Țara Lalelelor ”, care-și doresc să termine grupa pe primul loc pentru a evita un meci foarte greu în optimi. 

Dacă în echipa Serbiei le avem pe Pop-Lazic, Cvijic, Radosavljevic, Lekic sau Obradovic, de cealaltă parte avem alte jucătoare foarte talentate și valoroase precum Broch, Groot, Abbingh, Van der Heijden sau Polman, așa că spectacolul nu va lipsi nici de la acest joc foarte important pentru ambele echipe. 

Până acum cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori, însă doar de două ori în meciuri oficiale. Olanda a reușit să se impună de fiecare dată până acum, la Campionatul Mondial din 2015 reușind să câștige la 16 goluri, scor 36-20, iar anul trecut la Campionatul European a câștigat cu 35-27.

 

Deschide cont și pariază pe victorie Tottenham cu APOEL la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Descoperă și alte promoții atractive valabile miercuri 6 decembrie 2017!

Pont Serbia vs Olanda: Victorie Olanda

Se anunță un meci tensionat și destul de echilibrat între două echipe puternice ale grupei D dar eu aleg să merg pe victoria Olandei, echipa mai omogenă, cu legături de joc mai bune. Cele două echipe au în lot destul de multe jucătoare prezente și la ultima întâlnire directă, cea de anul trecut de la Campionatul European, acolo unde Olanda s-a impus fără emoții la 8 goluri diferență. Chiar dacă Serbia a mai crescut în joc cred totuși că olandezele formează o echipă mai bună în acest moment, având un plus prin faptul că joacă de mai mult timp împreună în această formulă.

Pont pariuri: Victorie Olanda

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici