1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. SCM Rm. Vâlcea vs Dunărea Brăila

SCM Rm. Vâlcea – Dunărea Brăila, Ponturi Pariuri Handbal Liga Florilor, 23.10.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-10-22 15:37:00

Handbal - Liga Florilor

23 Octombrie 2021, 15:30

SCM Rm. Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea

versus
Dunărea Brăila

Dunărea Brăila

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru SCM Rm. Vâlcea v Dunărea Brăila

SCM Rm. Vâlcea și Dunărea Brăila se înfruntă sâmbătă, de la ora 15:30, în etapa a 6-a în Liga Florilor la handbal. Este un joc așteptat cu mare interes, având în vedere ambițiile și investițiile celor două echipe. La nivelul băncilor tehnice avem o confruntare Norvegia vs Danemarca, așadar este de așteptat să vedem și ceva din stilul nordic în această confruntare.

SCM Rm. Vâlcea: Forma echipei, știri și statistici

SCM Rm. Vâlcea a trecut prin transformări importante în ultimele luni. Bugetul echipei nu s-a mai mărit, ba chiar s-a mai diminuat în raport cu ultimii 2 ani, astfel că nu a mai putut ține pasul cu alte formații pe piața transferurilor. Totuși, echipa a fost împrospătată în vară după unele plecări.

Schimbările au început chiar la nivelul băncii tehnice. Florentin Pera a dat curs ofertei venite de la CSKA Moscova, astfel că gruparea vâlceană a fost nevoită să plece pe un alt drum după 3 sezoane cu același tehnician. Experimentul Goran Kurtes nu a mers. SCM a decis să facă o schimbare după primele două runde, jocul nu era ceea ce trebuie, iar în vestiar erau deja nemulțumiri. Pe banca tehnică a fost adus norvegianul Bent Dahl, dar acesta nu a reușit să facă minuni în 3 zile, iar echipa a suferit și primul eșec, 21-25 pe terenul echipei Gloria Buzău.

Când Vâlcea părea că se îndreaptă către un sezon mai degrabă de tranziție, echipa a dat lovitura. A învins CSM București pe teren propriu cu 31-30, iar starea de spirit s-a schimbat complet. După acest rezultat a venit o altă victorie valoroasă la Măgura Cisnădie, echipa care i-a pus probleme în ultimii ani. Acum, SCM s-a impus cu 23-21 și a urcat pe locul 5 în clasament. În condițiile în care Gloria Buzău – CSM București au încheiat 22-22 la mijlocul săptămânii, gazdele au șansa de a egala aceste două echipe la puncte, după disputa cu Brăila.

Jucătoarele care au dus greul în ultima vreme la Vâlcea, Glibko – Liscevic – Mireya Gonzalez – Elghaoui, sunt și acum în prim-plan. Cele patru jucătoare au marcat 21 de goluri cu CSM București. Zeljka Nikolic a devenit titulară în extrema dreaptă după plecarea Martei Lopez și profită din plin de șansă. Ea a înscris 7 goluri cu CSM București. Glibko și Liscevic au făcut legea și la Cisnădie, împreună reușind mai bine de 50% din reușitele echipei (12 goluri).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dunărea Brăila: Forma echipei, știri și statistici

Dunărea Brăila a luat un start lansat în Liga Florilor, după ce l-a adus pe Morten Soubak pe banca tehnică și o „legiune” de jucătoare din Brazilia. În primele trei etape a adunat 9 puncte, după 22-18 cu HC Zalău, 27-23 cu Minaur Baia Mare și 32-18 cu Știința București. Singurul meci de mare dificultate a fost însă cel din Baia Mare.

Au urmat apoi alte două jocuri de nivelul cupelor europene, dar din 4 puncte posibile a mai obținut doar unul. După un 24-24 pe terenul echipei Gloria Bistrița, fetele lui Morten Soubak au cedat neașteptat pe teren propriu, cu Rapid București, scor 29-30. Astfel, din postura de lider a coborât pe locul 4. La fel ca și Vâlcea, Brăila poate profita de egalul dintre Buzău și CSM București și să egaleze cele două formații din frunte.

Apărarea l-a nemulțumit pe antrenorul danez la partida cu Rapid. Și în special replierea. Dunărea are totuși una dintre cele mai bune apărări din campionat, cu o medie de 22,6 de goluri primite. Acesta este al treilea joc în deplasare pentru formația brăileană, iar la întâlnirile cu Minaur și Bistrița au avut o medie de 25,5 goluri marcate.

Într-o echipă cu mai mult de 50% jucătoare din străinătate, cea mai bună marcatoare a echipei cu Rapid București a fost o sportivă din România, Aneta Udriștioiu, cu 8 goluri.

Statistica meciurilor directe SCM Rm. Vâlcea v Dunărea Brăila

SCM Rm. Vâlcea și-a dominat adversara în meciurile directe din ultimele sezoane, având 9 victorii consecutive în Liga Florilor și Cupa României, fără a lua considerare o partidă decisă la masa verde în ediția trecută. În ultima întâlnire directă, desfășurată în luna mai, Vâlcea s-a impus cu 29-23.

Cote pentru SCM Rm. Vâlcea v Dunărea Brăila

Într-un joc cu doi antrenori nordici pe banca tehnică, ne putem aștepta la o confruntare pe alergare, cu repuneri rapide, contraatac și faza a doua. Ambele formații au de dată recentă câte un derby cu cel puțin 59 de goluri la total. Pentru over 51,5 goluri în această întâlnire, cota în oferta de pariuri Betano este 1.87.

SCM Rm. Vâlcea vs Dunărea Brăila Pont: Victorie SCM Rm. Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea este echipa pe un trend ascendent în această dispută. A învins CSM București, apoi a câștigat pe un teren greu la Cisnădie. Asta înseamnă că echipa a depășit momentele mai dificile din debutul sezonului, iar acum are și încredere. În plus, nucleul de bază este omogen, iar acest lucru ar putea conta în diferite momente ale jocului. Brăila vine după un eșec pe teren propriu cu Rapid, rezultat care arată că trupa lui Morte Soubak încă are puncte vulnerabile. Având și experiența meciurilor tari din edițiile precedente, Vâlcea poate obține alte 3 puncte importante.

Miza: 8/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici