1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. SCM Rm. Vâlcea – U Cluj, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Națională, 25.02.2020. Meci accesibil pentru gazde

SCM Rm. Vâlcea – U Cluj, Ponturi Pariuri Handbal, Liga Națională, 25.02.2020. Meci accesibil pentru gazde

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-02-24 20:28:00

Handbal România - Liga Naţională feminin

25 Februarie 2020, 18:00

SCM Rm. Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea

versus
Universitatea Cluj FC

Universitatea Cluj FC

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru SCM Rm. Vâlcea v Universitatea Cluj FC

SCM Rm. Vâlcea și CS Universitatea Cluj se întâlnesc marți, de la ora 18:00, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii Naționale de handbal feminin, pentru care am selectat și pronosticuri.

Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

SCM Rm. Vâlcea: Forma echipei, știri și statistici

SCM Rm. Vâlcea este pe locul 1 în Liga Națională, cu 37 de puncte, fiind la egalitate cu CSM București. Echipa lui Florentin Pera are un gol în plus la golaveraj.

Formația vâlceană vine după un meci în Liga Campionilor în deplasare, cu Krim Ljubljana, terminat la egalitate, 28-28. În urma acestui rezultat, campioana României a făcut încă un pas spre sferturile de finală ale competiției.

Moralul este bun, dar echipa a fost lovită în ultimele zile de o epidemie de gripă, care a afectat mai bine de jumătate din lot. Unele jucătoare au sărit peste 1-2 antrenamente, după ce au acuzat o stare febrilă. De altfel, a fost afectat inclusiv randamentul în partida de la Ljubljana, dar Vâlcea a ieșit cu bine la finalul partidei respective.

Alicia Fraga Fernandez este în continuare indisponibilă. SCM încearcă să rămână în poziția de lider, să obțină astfel un avantaj psihologic înaintea returului cu CSM București, programat pe 11 martie. Astfel, ar trebui să câștige jocurile de campionat de până atunci mai clar decât adversara la titlu. Un singur joc a disputat Vâlcea pe teren propriu în 2020, în Liga Națională, cu CSM Slatina, câștigată cu scorul de 35-26.

Universitatea Cluj FC: Forma echipei, știri și statistici

CS U Cluj respiră ceva mai bine, după ce a câștigat ultimele două partide oficiale, 27-22 cu AHC Unirea Slobozia și 45-26 cu CSM Bacău (în Cupa României). În urma victoriei cu Slobozia, formația ardeleană a părăsit ultimul loc în Liga Națională și dă senzația că ar putea evita retrogradarea și în acest sezon. Vedeta echipei a devenit o jucătoare de nici 17 ani, Rebeca Necula, autoare a nu mai puțin de 10 goluri în ultima etapă de campionat.

Până la jocul cu Slobozia, Clujul nu câștigase decât o partidă în acest sezon, scor 23-21 cu Rapid București, rezultat înregistrat în noimebrie.

În deplasare, Clujul are cea mai slabă linie de clasament, cu șapte înfrângeri în șapte partide. Ardelencele au primit în medie 31,57 goluri. Ultimul meci jucat „afară” în Liga Națională s-a terminat „urât”, cu o înfrângere la 15 goluri diferență, 29-44.

Statistica meciurilor directe SCM Rm. Vâlcea v Universitatea Cluj FC

În partida tur, SCM Rm. Vâlcea a câștigat cât se poate de clar, cu scorul de 34-23.

Cote pentru SCM Rm. Vâlcea v Universitatea Cluj FC

U Cluj a primit cel puțin 32 de goluri în șase din cele opt disputate în deplasare în acest sezon în Liga Națională, inluzând și partida cu Corona Brașov. Pentru over 30,5 goluri SCM, Betano oferă cota 1.83.

SCM Rm. Vâlcea vs Universitatea Cluj FC Pont: Peste 52,5 goluri

Cele două formații joacă în „ligi diferite”, din punct de vedere al valorii celor două loturi, astfel că sunt premisele unei victorii solide a echipei gazdă. Nu sunt indicii vizavi de faptul că ar putea fi un meci cu încrâncenare, din contră, cred că se va juca într-o notă relaxantă. Ultimele patru partide oficiale ale Clujului în deplasare au avut cel puțin 61 de goluri. Partida Vâlcea – Cluj are șanse bune să se termină cu un over 52,5 goluri, mai ales dacă SCM ajunge la cota 32-33 de goluri.

Handbal România - Liga Naţională feminin

Peste 52,5 goluri

1.87
Miza: 7/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

SCM Rm. Vâlcea vs Universitatea Cluj FC Pont: Peste 29,5 goluri SCM Rm. Vâlcea

Vâlcea luptă și anul acesta pentru titlu în Liga 1, dar și pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, având șanse importante pe ambele direcții. De obicei, echipa antrenată de Florentin Pera înscrie multe goluri acasă, mai ales în fața formațiilor din subsolul clasamentului, acolo unde se află și Universitatea Cluj. În ultimul meci din deplasare, la Baia Mare, clujencele au încasat 44 de goluri! În partida directă din turul campionatului, SCM Rm. Vâlcea a dat 34 de goluri la Cluj.

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici