1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. SCM Politehnica Timișoara – HC Dobrogea Sud Constanța

SCM Politehnica Timișoara – HC Dobrogea Sud Constanța, ponturi pariuri handbal Liga Zimbrilor, 18.05.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-05-17 10:39:00

Handbal Liga Zimbrilor

18 Mai 2022, 16:00

SCM Politehnica Timișoara

SCM Politehnica Timișoara

versus
Dobrogea Sud

Dobrogea Sud

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru SCM Politehnica Timișoara v Dobrogea Sud

SCM Politehnica Timișoara și HC Dobrogea Sud Constanța se vor întâlni miercuri, de la ora 16, în Sala „Constantin Jude”. Pentru „alb-violeți” este un meci fără miză, întrucât vor juca la barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor, care se va desfășura în perioada 20 – 22 mai, la Codlea, în Brașov. Pontul îl regăsiți la finalul analizei.

SCM Politehnica Timișoara: Forma echipei, știri și statistici

Echipa antrenată de Attila Horvath și Sorin Sărăndan nu a putut evita barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor. Pentru suflarea handbalistică de pe malurile Begăi, dar și pentru sportul din Timișoara, în general, ar fi o umilință ca echipa de handbal să retrogradeze. Tocmai de aceea, handbaliștii „alb-violeți” își vor concentra toate forțele pe meciurile de la sfârșitul săptămânii, unde vor întâlni Bacăul, Oradea și Sighișoara.

Fără Marius Sadoveac, menajat, SCM Politehnica a pierdut în ultimul meci, în deplasarea de la Alexandria, echipă deja retrogradată. Astfel, handbaliștii de pe Bega termină sezonul pe poziția a 11-a, cu 22 de puncte – șapte victorii, un rezultat de egalitate și 17 înfrângeri.

Contra Constanței, un meci fără miză, SCM Politehnica Timișoara va încerca doar să limiteze proporțiile scorului.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dobrogea Sud: Forma echipei, știri și statistici

Dobrogea Sud Constanța se îndreaptă spre Timișoara, pentru ultimul meci al sezonului, după un Final Four al Cupei României unde a câștigat finala mică. A fost o finală câștigată care a lăsat, totuși, un gust amar, întrucât turneul final a avut loc în sala din Constanța, iar gazdele au ratat prezența în ultimul act după 18-18 cu Steaua București, un meci pierdut ulterior în prelungiri cu 22-25.

Minaur Baia Mare a fost adversara pentru medalia de bronz. A fost un meci echilibrat, decis pe final. Victorie la două goluri diferență pentru constănțeni, scor 22-20. Iar echipa de la malul mării are posibilitatea să le ia băimărenilor chiar și poziția a doua în campionat. Trebuie să câștige la Timișoara, iar Steaua București să o învingă pe Minaur Baia Mare.

Statistica meciurilor directe SCM Politehnica Timișoara v Dobrogea Sud

Ultima vizită pe care a făcut-o Dobrogea Sud Constanța în capitala Banatului s-a încheiat cu un succes la șase goluri diferență. Era returul sezonului anterior, atunci când constănțenii au câștigat cu scorul de 24-18, avantajul de șase goluri fiind stabilit încă de la pauză. A fost un sezon pe care echipa de la malul mării l-a încheiat pe ultima treaptă a podiumului, iar SCM Poli s-a clasat pe locul 9.

Dobrogea Sud Constanța – SCM Politehnica Timișoara a avut loc și în sferturile de finală ale Cupei României, sezonul anterior. Dobrogenii au câștigat la cinci goluri diferență, scor 29-24. Iar în tur au fost patru goluri în favoarea echipei de la malul mării, scor 26-21. Un meci în care Sadoveac a fost cel mai bun marcator al oaspeților, cu cinci reușite. Nistor, de la gazde, cu opt goluri, a fost golgeterul meciului.

Cote pentru SCM Politehnica Timișoara v Dobrogea Sud

Ca un pariu secundar, vă propunem să mizați pe faptul că Dobrogea Sud Constanța va înscrie peste 27 de goluri, la o cotă de 1,80 pe care o oferă Betano. 

SCM Politehnica Timișoara vs Dobrogea Sud Pont: HC Dobrogea Sud -3,5 goluri

SCM Politehnica Timișoara s-a aflat la unul dintre cele mai slabe sezoane din ultima perioadă. Ultimul meci din campionat nu mai are nicio miză pentru echipa de pe Bega, aflată cu gândul la Final Four-ul care va începe vineri, 20 mai, unde trebuie să evite retrogradarea, care ar fi rușinoasă. Marius Sadoveac, de departe cel mai bun jucător al timișorenilor, totodată golgheterul echipei, nu a jucat nici la Alexandria, acuzând o accidentare. Nu este 100% revenit și, alături de alți jucători importanți, cel mai probabil că va fi menajat. De cealaltă parte, Constanța, proaspătă medaliată cu bronz în Cupa României, are șansa de a termina sezonul pe locul 2, în cazul în care Minaur Baia Mare pierde în ultima etapă cu Steaua București. Preconizăm o victorie la minimum patru goluri diferență pentru Dobrogea Sud, la o cotă de 1,80 pe care o oferă Betano.

Miza: 9/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

SCM Politehnica Timișoara vs Dobrogea Sud Pont: Victorie Dobrogea

Dobrogea are nevoie de victorie pentru a termina pe locul 2 în clasament. E echipa mai motivată, mai valoroasă și întâlnește un adversar fără miză la acest meci. Timișorenii au de jucat barajul de menținere în Liga 1, așa că nu le stă gândul la acest joc, probabil vor menaja niște titulari, printre care și vedeta Sadoveac. Constănțenii i-au învins pe bănățeni în ultimele trei meciuri directe, iar în ultima confruntare de pe Bega au câștigat la scor, cu 24-18, în campionatul trecut. Sunt prea multe argumente pentru un succes al oaspeților. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.20
Status: Castigat

SCM Politehnica Timișoara vs Dobrogea Sud Pont: Peste 27,5 goluri Dobrogea

Constănțenii se află în lupta pentru locurile 2-3, au șanse să prindă chiar poziția a doua, în funcție de jocul ezultatelor din această ultimă etapă. Gazdele nu au nicio motivație, nu pot urca sau coborî în clasament de pe locul ocupat acum (11), indiferent de rezultatul confruntării de azi. Timișorenii vor juca barajul pentru menținerea în prima ligă, așa că se vor menaja în jocul cu Dobrogea, pobabil nici nu vor intra toți titularii. Așa că va fi un duel la discreția oaspeților. Politehnica a primit peste 27 de goluri în 4 din ultimele 5 partide disputate (ba chiar peste 29).

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici