Share

Poli Timișoara – CSM Alexandria, Ponturi Pariuri Handbal Liga Zimbrilor 25.11.2021

Handbal

Cota: 1.95

Adaugat de: Marius Huțu

24 Noi 2021 15:47 441 0
Logo SCM Politehnica Timișoara SCM Politehnica Timișoara
Logo CSM Alexandria CSM Alexandria
VS
16:00 25 Noiembrie 2021
Handbal - Liga Zimbrilor

Analiză și informații pentru SCM Politehnica Timișoara v CSM Alexandria

Poli Timișoara și CSM Alexandria se întâlnesc joi, de la ora 16:00, într-un meci fierbinte din Liga Zimbrilor la handbal, inclus și pe lista noastră de pariuri.

SCM Politehnica Timișoara: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Poli Timișoara luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon, având doar două victorii în primele 11 etape. În celelalte 9 jocuri, echipa a suferit tot atâtea înfrângeri, astfel că azi ocupă locul 12, cu 6 puncte. În ultima rundă, bănățenii au fost înfrânți de CSM Vaslui în deplasare, cu 32-29.

Antrenorul Atilla Horvath are la dispoziție un lot cu câțiva jucători consacrați, dar și unii tineri de pesrpectivă, astfel că poate scoate echipa din situația mai dificilă de azi. De altfel, după revenirea lui Marius Sadoveac în echipă, Poli pare mai legată. În alte partide disputate în această lună a cedat la mare luptă la Minaur (31-32) și a învins CSM Bacău cu (37-32). Antrenorul a susținut că două victorii în următoarele runde pot îndepărta echipa de zona fierbinte. Alexandria și U Cluj, principale adversare în lupta pentru evitarea retrogradării, vin la Timișoara.

Cea mai mare problemă a bănățenilor este apărarea. Poli are azi a doua cea mai slabă defensivă din Liga Zimbrilor, cu o medie de 30,54 goluri primite. Din punct de vedere ofensiv, echipa nu pare să aibă probleme. Timișoara are o medie de 28,09 goluri marcate, a patra din campionat. Marius Sadoveac și Vencel Csog sunt oameni care înscriu cu regularitate peste 4-5 goluri.

CSM Alexandria: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

CSM Alexandria este pe ultimul loc în Liga Zimbrilor, înaintea venirii la Timișoara. În runda precedentă, echipa condusă de Constantin Ștefan a suferit o înfrângere grea, care i-a redus mult șansele de a se menține în Liga Zimbrilor. A fost întrecută pe teren propriu de U Cluj cu 24-23. Cluj, Suceava și Poli par a fi singurele echipe pe care Alexandria le poate depăși teroretic. Cu primele două a cedat deja bătălia din tur. La Suceava a pierdut cu 29-27.

Băieții lui Constantin Ștefan au rămas, așadar, cu o singură victorie în primele 11 etape, obținută în mod suprinzător pe terenul echipei CSM Focșani cu 27-20. Lotul Alexandriei este destul de subțire, antrenorul are la dispoziție prea puține rotații. Și din punct de vedere valoric, echipa are puțini jucători care pot face diferență.

Dacă Poli se poate lăuda cu unul dintre cele mai bune atacuri din Liga Zimbrilor, Alexandria este la polul opus. Ba chiar ocupă ultimul loc și la acest capitol, cu o medie de 24,72 goluri. În privința apărării, lucrurile stau ceva mai bine. Nou promovata are cele mai puține goluri primite dintre ultimele 6 clasate (medie de 27.72 goluri primite).

Statistica meciurilor directe SCM Politehnica Timișoara v CSM Alexandria

Poli Timișoara și CSM Alexandria sunt adversare în premieră într-un joc oficial. Bănățenii sunt o echipă cu mare experiență în Liga Zimbrilor, chiar dacă au trecut prin schimbări semnificative în vară.

Cote pentru SCM Politehnica Timișoara v CSM Alexandria

Poli Timișoara are 8 meciuri la rând cu cel puțin 57 de goluri la total. Este echipa care va impune ritmul cu această ocazie și o țintă de 30 de goluri pare un obiectiv realizabil. Pentru over 29,5 goluri Poli, în oferta de pariuri Betano avem o cotă de 1.70.  

SCM Politehnica Timișoara vs CSM Alexandria Pont: Handicap Poli – 3,5 goluri

Este posibil ca prin înfrângerea de pe teren propriu cu U Cluj, Alexandria să fie destul de afectată din punct de vedere psihic. A pierdut un joc cheie, unul dintre puținele pe care le-ar fi putut câștiga în acest sezon. După acest rezultat, șansele oaspeților de a se menține în Liga Zimbrilor sunt minime, dacă nu vor face câteva transferuri în această iarnă. În schimb, Poli Timișoara pare pe un trend ascedent. În ultimul joc de pe teren propriu, au învins Bacău la o diferență de 5 goluri. A fost un joc de „must-win”, iar obiectivul a fost îndeplinit. Alexandria reprezintă de asemenea un meci vital, iar Sadoveac, Fenici, Tcaciuc, Csog și ceilalți jucători îl vor trata în regim de finală. Diferența de valoare este de cel puțin 4 goluri între cele două echipe. Experiența și terenul propriu sunt alți factori care pot înclina balanța în favoarea gazdelor.

Pont pariuri: Handicap Poli – 3,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

SCM Politehnica Timișoara vs CSM Alexandria Pont: -1.5 handicap Politehnica

Politehnica are în componență câțiva jucători valoroși și experimentați. Dacă vrea să se îndepărteze un pic de locurile retrogradabile, echipa din Banat trebuie să câștige acest meci, în fața unei nou-promovate, care a reușit o singură victorie până acum în campionat. Stările de spirit sunt diferite: timișorenii vin după un succes consistent cu Știința Bacău, în timp ce Alexandria a cedat pe teren propriu în fața unei contracandidate la salvarea de la retrogradare. Gazdele de azi au mai reușit o victorie clară în fața unei formații de aceeași categorie: 33-28 cu Suceava. Atacul bănățenilor, foarte bun, poate face diferența. Am ales cota din oferta eFortuna pariuri sportive.

Pont pariuri: -1.5 handicap Politehnica

Miza: 6/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

6

Castigate:

3

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 fac parte din echipa Eurosport România. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez zilnic de peste 15 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 11 ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene.... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici