Share

Ponturi Handbal, Liga Națională: Gloria Buzău – Dunărea Brăila. Meci cu gândul la vacanță

Handbal

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huţu

18 Mai 2019 09:51 489 0
Logo SCM Buzău
Logo Dunărea Brăila
SCM Buzău
Dunărea Brăila
VS
17:30 18 Mai 2019
Handbal - Liga Națională

Analiză și informații pentru SCM Buzău v Dunărea Brăila

Liga Națională de handbal feminin se încheie la sfârșitul acestei săptămâni, iar atenția noastră pentru un pronostic se îndreaptă către partida Gloria Buzău – Dunărea Brăila, programată sâmbătă, de la ora 17:30. Ambele echipe sunt scutite de emoții, fiind clasate pe locurile 8-9.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

SCM Buzău: Forma echipei, știri și statistici

Î V E V V

Gloria Buzău s-a descurcat onorabil în primul an după promovarea în Liga Națională. Chiar dacă antrenorul Dumitru Muși a fost schimbat pe parcurs, echipa nu a avut emoții cu retrogradarea, iar de vreo două etape a scăpat definitiv și de „fantoma” turneului de baraj. Nu că ar fi avut acolo emoții cu retrogradarea, dar ar fi reținut-o în competiție încă trei săptămâni.

Gloria Buzău a evoluat bine în special în meciurile de pe teren propriu, unde a adunat 22 de puncte din total de 30. În ultimele cinci jocuri, echipa a cedat unul singur, cu Gloria Bistrița, la limită (21-22). Rămâne memorabil succesul cu CSM București, de acum, două săptămâni (scor 29-21).

Echipa condusă în prezent de Romeo Ilie are o medie de 24,18 goluri înscrise acasă, dar stă mult mai bine la capitolul apărare – 22,27 goluri.

Dunărea Brăila: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Dunărea Brăila se află la un punct în spatele Gloriei Buzău, după o cursă frumoasă de recuperare. După primele șapte etape, echipa de la malul Dunării avea doar un punct și puține perspective de redresare. La echipă a fost însă adus Aurelian Roșca, s-a îmbunătățit și situația financiară, astfel că Brăila a ajuns astăzi să fie scutită chiar și de emoțiile turneului de baraj.

Dunărea a câștigat nouă puncte din ultimele trei partide, de referință fiind meciul de la Slatina, câștigat cu 22-18. Nu trebuie trecut ușor cu vederea nici peste ultima etapă, când Brăila a învins Gloria Bistrița cu 23-22, deși adversara avea nevoie de victorie pentru a tranșa definitiv bătălia pentru locul 3.

Brăila a câștigat două partide în deplasare, la Bistrița și Slatina, dar a avut și alte meciuri bune, precum cele la CSM București și SCM Rm. Vâlcea, cedate la o diferență de maximum două goluri.

Statistica meciurilor directe SCM Buzău v Dunărea Brăila

În turul campionatului, cele două echipe au terminat la egalitate, 26-26.

Cote pentru SCM Buzău v Dunărea Brăila

Cele două echipe sunt deja cu gândul la vacanță. Se bat pentru locul 8, dar jocul nu prezintă o miză ieșită din comun, astfel că, foarte probabil, tensiunea va fi redusă. Astfel, n-ar fi exclus să avem un meci de Over. Pentru un total care să depășească 46.5 goluri, Betano oferă cota 1.70.

Pont SCM Buzău vs Dunărea Brăila: Handicap Dunărea Brăila + 3.5 goluri

Clasamentul de azi reflectă în bună măsură și raportul de forțe dintre cele două echipe, unul destul de echilibrat. Mizez pe un meci strâns ca rezultat, plecând și de la faptul că Brăila încă nu a depus armele, drept dovadă că a încurcat Bistrița în ultima etapă, echipă cu obiectiv pe finalul acestui sezon. Motiv pentru care nu văd o diferență mai mare de 2-3 goluri la final.

Pont pariuri: Handicap Dunărea Brăila + 3.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

28

Castigate:

13

Pierdute:

13

Anulate:

2

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici