Share

Gloria Buzău – U Cluj, Ponturi Pariuri Handbal România 30.10.2020. Ardelencele vin după o dezamăgire

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

30 Oct 2020 00:45 539 0
Logo SCM Buzău
Logo Universitatea Cluj
SCM Buzău
Universitatea Cluj
VS
11:00 30 Octombrie 2020
Handbal România - Liga Naţională feminin

Analiză și informații pentru SCM Buzău v Universitatea Cluj

Continuăm seria predicțiilor din etapa a 3-a a Ligii Florilor la handbal (Liga Națională feminină) cu o selecție de la partida Gloria Buzău – U Cluj, programată vineri, de la ora 11:00.

Jocul se desfășoară pe teren neutru, în cadrul turneului de la Sf. Gheorghe.

SCM Buzău: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Gloria Buzău a învins ieri Măgura Cisnădie cu scorul 25-20, demonstrând că rămâne o echipă de luat în seamă în acest sezon, în lupta pentru cupele europene. Fetele pregătite de Ovidiu Mihăilă au arătat cu totul altceva față de ce au jucat în prima etapă cu CSM București, când au pierdut cu scorul 32-20.

Reprezentanta României în European Handball League a strâns rândurile, a fost mult mai motivată, astfel că a obținut un succes important în ziua precedentă. Un mare plus l-a adus și sârboaica Andela Janjusevic, care a obținut permisul de muncă în urmă cu aproximativ două săptămâni. Interul dreapta a marcat 8 goluri cu Măgura Cisnădie, dintre care șapte au fost din acțiune.

Așa cum remarcam și ieri, Gloria Buzău este una dintre formațiile care poate susține fără probleme patru jocuri în șase zile, având în vedere că are unul dintre cele mai numeroase loturi din Liga Florilor. Ovidiu Mihăilă are o bancă de rezerve apropiată de valoarea primului „7”, astfel că poate schimba fără probleme liniile.

Universitatea Cluj: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Universitatea Cluj Napoca vine după o mare dezamăgire, după ce în prima zi a turneului de la Sf. Gheorghe a fost învinsă de nou-promovata Dacia Mioveni cu scorul de 32-25. Ardelencele au făcut o primă repriză horror, când au primit nu mai puțin de 21 de goluri.

Acest rezultat indică foarte clar faptul că U Cluj va lupta și în acest sezon pentru evitarea retrogradării. Și în condițiile în care retrogradează direct patru echipe, va avea probleme serioase după cum s-a prezentat cu Dacia Mioveni. Pentru ardelence, meciul de ieri a fost și primul al sezonului, având în vedere că în urmă cu două săptămâni nu a jucat. Adversara Crișul Oradea a fost afectată atunci de Covid-19, astfel că U a câștigat la masa verde.

U Cluj este prezentă la turneul de la Sf. Gheorghe doar cu 13 jucătoare, dintre care trei sunt portari. Dincolo de subțirimea lotului, echipa nu se poate baza pe cea mai experimentată componentă a lotului, Florina Chintoan.

Statistica meciurilor directe SCM Buzău v Universitatea Cluj

De când a promovat în Liga Florilor, Gloria Buzău a învins Universitatea Cluj în toate cele patru jocuri. În ediția trecută de campionat, echipa lui Mihăilă a câștigat la Buzău cu scorul de 32-22 și la Cluj cu 29-27.

Cote pentru SCM Buzău v Universitatea Cluj

U Cluj a primit 32 de goluri cu Dacia Mioveni în ziua precedentă, dintre care nu mai puțin de 21 de goluri în primele 30 de minute. Asta indică faptul că ardelencele au o apărare destul de fragilă. Pentru over 30,5 goluri Gloria Buzău, avem o cotă de 1.90 la Unibet pariuri sportive.

SCM Buzău vs Universitatea Cluj Pont: Handicap Gloria Buzău – 7,5 goluri

Gloria Buzău este o echipă bine acoperită pe toate posturile și nu ar trebui să aibă dificultăți să învingă o echipă a Universității Cluj destul de firavă. Se pune doar problema diferenție de scor. Nou-promovata Dacia Mioveni a reușit o diferență de 8 goluri în numai 30 de minute de joc cu U Cluj. Gloria Buzău se poate impune în fața ardelencelor la cel puțin 10 goluri dacă își propune acest lucru. Chiar și echipa a doua a lui Ovidiu Mihăilă este superioară valoric adversarei. Punem în balanță și faptul că echipa din Cluj are doar 10 jucătoare de câmp, iar cu această ocazie, fiind la al doilea joc după 24 de ore, îi va fi greu să țină un ritm constant pentru 60 de minute. Așadar, pariez pe un succes la scor al echipei favorite.

Pont pariuri: Handicap Gloria Buzău – 7,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

SCM Buzău vs Universitatea Cluj Pont: Peste 29,5 goluri Buzău

Sunt mai multe argumente pentru acest pont. În primul rând, Universitatea Cluj a luat ieri 32 de goluri de la o nou-promovată, Dacia Mioveni, în primul meci al acestui campionat. Apoi, lotul clujencelor e subțire, format din doar 13 jucătoare, dintre care 3 portari. Și încă ceva: Celor de la "U" le lipsește și liderul, Alina Chintoan fiind accidentată. Peste toate, Buzău e echipă de cupe europene și are un lot foarte bun și numeros.

Pont pariuri: Peste 29,5 goluri Buzău

Miza: 6/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

6

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici