Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial: Rusia – Olanda. Echipa lui Ambros Martin a mers „ceas” până acum

Handbal

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huţu

12 Dec 2019 18:18 1000 0
Logo Rusia
Logo Olanda
Rusia
Olanda
VS
10:30 13 Decembrie 2019
Handbal - Campionatul Mondial

Analiză și informații pentru Rusia v Olanda

Rusia și Olanda se întâlnesc vineri, de la ora 10:30, în prima semifinală la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Japonia, eveniment aflat și pe lista noastră de pronosticuri.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Rusia este singura reprezentativă de la Kumamoto care a câștigat toate meciurile de până acum. Și nu doar că a obținut victorii pe linie, dar și-a dominat net adversarii, reușind să câștige de la 7 goluri diferență în sus.

Trupa lui Ambros Martin a funcționat ca o adevărată mașinărie, doar în meciurile cu România și China fiind la sub 30 de goluri marcate. În aceste întâlniri a primit însă maximum 18 goluri, iar diferența de scor a fost cât se poate de clară la final (27-18 cu România, 26-11 cu China). În jocurile în urma cărora a obținut calificarea în semifinale și locul 1 în grupă, Rusia a fost la 35 goluri plus (35-28 cu Muntenegru și 36-26 cu Spania)

Jocul de contraatac a fost una dintre armele de bază ale echipei conduse de Ambros Martin, care a marcat 55 de goluri din 60 de astfel de acțiuni, față de Olanda care a fructificat 35 din 55.

Yaroslava Frolova este golgheterul echipei la acest Mondial, cu 43 de goluri, dar și pentru faptul că este principala executantă a aruncărilor de la 7 metri (15 goluri din 16 aruncări). Iulia Managarova este cea mai bună jucătoare de contraatac din echipă, 14 goluri din 17 acțiuni, dar vedeta numărul 1 rămâne Anna Vyakhireva, în ciuda faptului că are doar o medie de 3 goluri / joc. Jucătoarea de la Rostov compensează numărul mai mic de goluri înscrise față de alte competiții printr-o excelentă viziune a jocului. Anna a reușit până acum nu mai puțin de 46 de pase decisive, ceea ce înseamnă o medie de peste 5 assists / meci.

Olanda: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Olanda a terminat pe locul 2 în prima jumătate a tabloului, reușind să se califice cu mari emoții. Echipa lui Emmanuel Mayonnade a avut evoluții oscilante la acest turneu final: de la înfrângere cu Slovenia, care nu a prins Top 12 (scor 26-32), la victoria cu Norvegia (30-28) și de la jocuri pierdute cu Germania (23-25) și Danemarca (24-27), la o victorie cu 73 de goluri în meci în fața Coreea de Sud (40-33).

Olanda este semifinalista care a pierdut trei meciuri până acum. Victoriiile obținute în prima fază cu Serbia și Norvegia și „anularea” înfrângerii cu Slovenia în Main Round au însemnat baza acestei calificări.

Selecționata batavă are o mare absență la acest Campionat Mondial, Nycke Groot, care a decis să se retragă de la națională după Europeanul din 2018. Dar și fără „creierul echipei” din ultimii ani, Olanda a reușit să aibă continuitate, iar la Kumamoto dispută a șasea semifinală consecutivă la turneele finale. Doar în două ocazii a ajuns însă în finala mare, după Mondialul din 2015 și Europeanul din 2016, ambele pierdute în fața Norvegiei.

Lois Abbingh este golgheterul echipei cu 56 de goluri. Aproape jumătate (26) au fost înscrise de la 7 metri. Jucătoarea de la Rostov are prima șansă să câștige și titlul de golgheter la Campionatul Mondial.

Statistica meciurilor directe Rusia v Olanda

Rusia și Olanda și-au împărțit victoriile în două meciuri amicale la începutul verii, 31-30, respectiv 26-33. Ambros Martin nu preluase încă naționala Rusiei la acel moment. Ultimul joc oficial între cele două națiuni a avut loc la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, când Rusia s-a impus cu 38-34.

Cote pentru Rusia v Olanda

Rusia are o echipă mult mai bine legată, având avantajul că are nu mai puțin de opt jucătoare de la Rostov Don. Pe scheletul echipei de club s-au cosnstruit și rezultatele naționalei la Kumamoto. Mai devreme sau mai târziu în meci, trupa lui Ambros Martin s-ar putea desprinde, având mai multe jucătoare care săptămână de săptămână au câte o „finală” în picioare, în Liga Campionilor. Pentru o victorie cu hadicap – 3.5 goluri, Betano îi oferă Rusiei o cotă de 1.85.

Rusia vs Olanda Pont: Olga Fomina sub 2.5 goluri

Pentru acest meci ne-am propus să urmărim performanța individuală a jucătoarei Olga Fomina, o extremă dreapta de la Lada Togliatti. Jucătoarea Rusiei are 18 goluri marcate până acum și o medie de 25 de minute jucate. Dar, de cele mai multe ori a intrat ca rezervă în locul Iuliei Managarova, titulară indiscutabilă pe extremă dreapta, după ce selecționata lui Ambros Martin a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj. Plecând de la ideea că Olanda este totuși cel mai puternic adversar al Rusiei de până acum, pariez pe faptul că Managarova va fi în teren în cea mai mare parte a timpului de joc, iar Fomina va avea, așadar, șanse reduse de a acoperi linia propusă de Betano.

Pont pariuri: Olga Fomina sub 2.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Rusia vs Olanda Pont: -3,5 handicap Rusia

Rusia marșează triumfal spre titlul mondial. E diferență mare între echipa antrenată de Ambros Martin și celelate naționale de la acest Mondial, am simțit-o și pe pielea noastră. O apărare solidă, poate cea mai puternică de la acest turneu final, un atac mobil, purtat în viteză, cu dese pătrunderi pe semicerc, un contraatac devastator. Nu cred că actuala echipă a Olandei poate face față tăvălugului rusesc. O văd cedând mai devreme sau mai târziu la o diferență consistentă.

Pont pariuri: -3,5 handicap Rusia

Miza: 7/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Caramavrov

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

2

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici