1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. Rusia - Franța, Ponturi Handbal Jocurile Olimpice, 31.07.2021

Rusia - Franța, Ponturi Handbal Jocurile Olimpice, 31.07.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-07-30 11:22:00

Handbal - Jocurile Olimpice

31 Iulie 2021, 08:15

Rusia

Rusia

versus
Franța

Franța

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Rusia v Franța

Rusia și Franța se înfruntă sâmbătă, de la ora 08:15, în turneul olimpic la handbal feminin, într-o reeditare a finalei de la Rio 2016. Acum jocul se desfășoară în cadrul grupelor și încercăm să identificăm și cele mai bune ponturi.

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

Rusia, care participă sub drapelul Comitetului Olimpic, a avut un moment de cumpănă pe parcursul acestui turneu olimpic, meciul cu Suedia, pierdut la o diferență de 12 goluri (scor 24-36). În urma respectivei întâlniri, atmosfera a devenit destul de tensionată. Printre cei mai vehemenți critici a fost Evgeny Trefilov, fostul selecționer, sub comanda căruia a fost câștigat titlul olimpic la ultima ediție.

Inclusiv președintele Federație Ruse a intervenit și a tras puternice semnale de alarmă, cert este că toate aceste aspecte au avut ecouri în echipă. Iar în următorul meci a venit și prima victorie la Tokyo, 38-31 cu Ungaria. În partida de debut, campioana en-titre a încheiat la egalitate cu Brazilia 24-24.

Rusia a funcționat cu toate liniile în fața Ungariei, iar la final a obținut o victorie fără dubii. Poarta a adunat 14 intervenții, iar atacul a încheiat cu o eficiență incredibilă, având în vedere nivelul și adversarul avut în față – 78%. Nu mai puțin de 8 jucătoare au înscris cel puțin 3 goluri, cea mai bună realizatoare fiind Daria Dmitrieva cu 7 goluri.

În ciuda acestui ultim rezultat, Rusia nu poate sta deloc liniștită. Bătălia pentru Top 4 este încinsă bine, cinci echipe fiind întinse pe parcursul a 2 puncte. Iar echipa lui Alexey Alekseev închide plutonul. Așadar, are nevoie de cel puțin un punct cu Franța, pentru a nu ajunge la mâna rezultatelor în ultima etapă, când va înfrunta Spania.

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța este într-o situație oarecum similară cu Rusia. Are același număr de puncte, dar stă mai bine grație unui golaveraj mai bun. Până acum, selecționata condusă de Olivier Krumbholz a învins Ungaria cu 30-29, a cedat cu Spania (25-28), iar în ultima rundă a remizat cu liderul Suedia (28-28).

Acest ultim meci a fost cu adevărat ieșit din comun. Les Blues au avut șansă, dar în același timp și un imens ghinion. În prima parte au condus cu 5 goluri (14-9 și 15-10), dar în partea secundă Suedia a trecut la conducere. Franța a alergat după adversară până în final. Nordicele au avut ocazia să închidă meciul în minutul 59, dar a pierdut mingea în atac la 28-27. Vicecampioana Europei a egalat și chiar a avut șansa să câștige la ultima fază. Grace Zaadi a ratat o aruncare de la 7 metri în ultima secundă.

În ciuda faptului că Franța și-a îngreunat mult situația, Olivier Krumbholz a fost mulțumit după partida cu Suedia. Antrenorul a susținut că echipa lui a jucat mult mai bine decât în întâlnirea cu Spania, fiind mulțumit de angajamentul fetelor din final.

Deși Rusia și Franța sunt la egalitate, Les Blues nu depind în totalitate de acest meci pentru calificarea în sferturile de finală. Ele vor juca cu Brazilia în ultima rundă, iar cu o victorie în meci direct ar trece peste selecționata sud-americană, caz în care ar avea minimum locul 4 garantat.

Statistica meciurilor directe Rusia v Franța

După finala olimpică din 2016 câștigată de Rusia cu 22-19, cele două reprezentative s-au mai întâlnit în 6 partide oficiale și amicale. Franța a câștigat 3 partide, Rusia, 2, iar o întâlnire, chiar ultima, s-a terminat egal (28-28). Aceasta a avut loc la Euro 2020.

Cote pentru Rusia v Franța

Nu-mi închipui că Rusia, campioana olimpică en-titre și cu jucătoare care activează în cea mai mare parte la nivelul Ligii Campionilor, ar putea pleca acasă după faza grupelor. Pentru a supraviețui în turneu, fără a depinde și de alte rezultate, are nevoie de cel puțin un egal cu Franța. Pentru șansă dublă 1x, cota este 1.80 la Superbet pariuri.

Rusia vs Franța Pont: Polina Vedekhina sub 3,5 goluri

Ne orientăm către performanța individuală a interului Polina Vedekhina. În naționala Rusiei este aglomerație la nivelul liniei de 9 metri: Bobrovnikova, Ilina, Dmitrieva, Vyakhireva, Skorobogatchenko, Fomina și Vedekhina. Ultimele două joacă mai puțin și probabil că linia va fi păstrată și cu această ocazie. Vedekhina nu va juca mai mult decât Bobrovnikova pe inter stânga, unde poate să mai apară și Daria Dmitrieva, având în vedere că vine totuși după un sezon cu multe probleme medicale. Ea avea șansa să evolueze mai mult cu Ungaria, meci pe care Rusia și l-a făcut ușor de la bun început. A jucat însă aproape 18 minute și a înscris un gol. Mie greu să cred că cifrele ei vor în fața Franței, care oricum va fi mult mai puternică decât Ungaria în apărare.

Miza: 8/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici