Share

Ponturi Handbal, Play-off Campionatul Mondial: Rusia – Cehia, manșa retur

Handbal

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Huţu

12 Iun 2018 07:38 743 0
Logo Rusia
Logo Cehia
Rusia
Cehia
VS
14:00 12 Iunie 2018
Handbal - Play-off, Campionatul Mondial masculin 2019

Analiză și informații pentru Rusia v Cehia

Primul pont al săptămânii din handbal este oferit de la partida Rusia – Cehia, programată miercuri, de la ora 14:00 la Perm, în cadrul play-off-ului de calificare la Campionatul Mondial masculin din 2019, manșa retur. Jocul începe de la 27-26 pentru Cehia.

Rusia: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Rusia se poate considera nemulțumită de rezultatul cu care s-a întors acasă. Trupa lui Eduard Koksharov a condus în tur tot meciul, având în prima repriză un avans și de 7 goluri, dar l-a pierdut la ultima fază. În economia calificării, 26-27 este însă un rezutat bun de deplasare, iar Rusia este, teoretic, favorită acum pentru calificarea la Campionatul Mondial. Pentru partida retur nu sunt anunțate schimbări semnificative în echipă, iar repriza a doua de la Plzen a avut darul de a pune și mai bine Rusia în gardă. Fără discuție, reperul pentru al doilea joc cu Cehia este prima repriză din manșa tur, câștigată cu 17-12. Rusia a câștigat la o diferență de cel puțin 10 goluri toate meciurile din grupa preliminară de calificare, disputate pe teren propriu, dar nici adversarii nu au fost de calibrul Cehiei.

Cehia: Forma echipei, știri și statistici

E Î V Î V

Cehia nu a avut foarte mult timp la dispoziție pentru a pregăti jocul retur cu Rusia, având în vedere că a avut de parcurs un drum destul de dificil până la Perm, via Moscova. Nu au efectuat deplasarea Petr Stochl și Matej Klima, dar pozițiile pe care evoluează cei doi oricum sunt acoperite. Selecționerul Jan Filip speră ca echipa lui să repete figura din repriza a doua a partidei cu Rusia, dar se așteaptă la o confruntare foarte dificilă în deplasare. Am căutat ultimele repere ale Cehiei în meciurile de deplasare – jocuri oficiale – și am constatat faptul că toate jocurile din calificările pentru Campionatul European din 2018, cu Islanda, Ucraina și Macedonia, au fost pierdute.

Statistica meciurilor directe Rusia v Cehia

Cehia nu a mai jucat în Rusia o partidă oficială de foarte mulți ani, astfel că din acest punct de vedere nu avem un reper pentru jocul de azi. Oaspeții acestei întâlniri au câștigat însă ultimele două meciuri oficiale, cu 32-30 la Mondialul din 2015 și cu 27-26 în manșa tur a acestui baraj.

Cote pentru Rusia v Cehia

Sunt toate șansele să avem un meci mai dur, mai agresiv în retur, având în vedere rezultatul strâns la sfârșitul primei manșe, dar și faptul că ambele echipe sunt cu șanse bune la 60 de minute distanță de Campionatul Mondial. În aceste condiții, jocul poate fi mai așezat, mai fragmentat, astfel că este favorit ”Under-ul” propus de Betano la 53.5 goluri, cota fiind 1.80.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Rusia vs Cehia: Handicap Rusia - 2.5 goluri

Rusia trebuie să joace această partidă pentru a avea la final cel puțin 2 goluri diferență, în vederea calificării la Campionatul Mondial. Pentru a evita o surpriză nedorită, probabil că gazdele vor încerca să realizeze o diferență importantă din timp și să nu aștepte ca pe final să se întâmple vreo minune. Dacă Rusia a condus cu 7 goluri în tur, înseamnă că are pontențial, doar că trebuie să fi învățat și lecția pentru jocul retur, să știe să gestioneze un asemenea avantaj. Merg în acest meci pe valorea individuală mai mare a jucătorilor echipei gazde, ei pot avea un rol important în momente cheie. Pronosticul meu este că Rusia se va califica la Mondial cu o victorie la cel puțin 3 goluri diferență.

Pont pariuri: Handicap Rusia - 2.5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

21

Castigate:

12

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0