1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Handbal »
  4. România vs Ungaria

România - Ungaria, Ponturi Pariuri Handbal Masculin, Campionatul European U20, 11.07.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-07-11 00:20:00

Handbal - Campionatul European U20

11 Iulie 2024, 20:00

România

România

versus
Ungaria

Ungaria

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru România v Ungaria

România își continuă parcursul la Campionatul European de Handbal Masculin  - Tineret (U20), joi, de la ora 20:00, cu o partidă contra Ungariei. Meciul se regăsește și pe lista noastră de pariuri.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

România: Forma echipei, știri și statistici

România U20 a debutat cu o înfrângere la Campionatul European, în fața Norvegiei, cu 27-35. Nordicii au condus tot jocul. În prima repriză, diferența nu a trecut de 5 goluri. În repriza secundă s-a ajuns la o diferență maximă de 9 goluri. Codrin Radu a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 6 goluri. El a fost secondat de Daniel Stanciuc (Dinamo) – 5 goluri.

Statisticile ne-au arătat și una din cauzele eșecului la un scor atât de mare. Diferența s-a făcut în primul rând la greșeli tehnice, 20-6. Atacul tricolorilor a suferit din punct de vedere al cursivității. Astfel, au aruncat doar 43 de mingi la poartă, față de 59 - Norvegia.

Așadar, România a avut un handicap în ceea ce privește bagajul tehnic, lucru care a costat-o. Selecționata condusă de Adrian Petrea are și o lipsă de experiență la acest nivel. Generația 2004/05 participă la primul turneu final major. Iar dintre jucători, doar Daniel Stanciuc a reușit să joace mai sus decât în Liga Națională. El a prins minute cu Dinamo și în cupele europene, însă timpul a fost limitat și în cazul lui.

Naționala de tineret U20 și-a propus ca principal obiectiv calificarea la Mondialul de anul viitor (U21). Așadar, trebuie cumva să spargă gheața în Grupa D, în care va mai avea de jucat și cu Cehia.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ungaria: Forma echipei, știri și statistici

Ungaria U20 a câștigat un prim meci la turneul final din Slovenia, contra Cehiei, cu 27-24. Selecționata maghiară a învins o adversară care anul trecut s-a clasat mai bine la Campionatul Mondial U19.

Succesul Ungariei a fost mai clar decât a arătat rezultatul final. Spre finalul jocului a condus și cu 7 goluri diferență. Cehii au terminat însă cu patru goluri consecutive. De remarcat faptul că acest meci s-a jucat într-un ritm mai scăzut decât România – Norvegia. 94 de acțiuni s-au încheiat cu aruncări la poartă în UngariaCehia, față de 102 în România – Norvegia.

Cei mai mulți jucători din naționala de tineret a Ungariei joacă deja în prima ligă. Pe lângă câțiva handbaliști de la NEKA, în frunte cu golgheterul Tamas Kovacs (6 goluri cu Cehia), din lot fac parte și oameni de la cluburile de top, precum Veszprem și Tatabanya.

Ungaria este o forță în sectorul feminin juvenil, dar are mult potențial și la masculin. Această generație a ocupat locul 11 la Mondialul de anul trecut, dar s-a clasat pe locul 4 în urmă cu 2 ani, la Euro U18. Așadar, poate emite pretenții la locul 1 în grupă, pe care și-l va disputa foarte probabil cu Norvegia.

Statistica meciurilor directe România v Ungaria

România și Ungaria sunt la primul meci direct la nivel oficial cu generațiile 2004/05.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru România v Ungaria

România a avut de învățat din meciul cu Norvegia din prima zi și va încerca să se îmbunătățească în disputa cu Ungaria. Pentru H1 + 7.5 goluri, la Superbet pariuri sportive cota este 1.85.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

România vs Ungaria Pont: Total sub 59.5 goluri

România va avea în față o defensivă mai puternică decât cea a Norvegiei. În 53 de minute cu Cehia, Ungaria a primit doar 20 de goluri. S-a mai relaxat puțin pe final, astfel că adversara a ajuns la cota 24. În schimb, selecționata maghiară a avut cu 13 aruncări la poartă mai puțin decât Norvegia în prima zi. Aceste date ne arată că sunt premise de sub 59.5 goluri la total în disputa Ungaria - România. Tricolorii trebuie să se apere mai bine pentru a arăta că poate emite pretenții pentru o calificare la Mondialul de anul viitor.

Handbal - Campionatul European U20

Total sub 59.5 goluri

1.85
România vs Ungaria

11 Jul 24, 20:00

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici